Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dieda

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki három kilónál többet nem cipelhet, és nem tud vezetni, az ne legyen feminista. De még önálló, független nő se. Ez örökérvényű igazság, úgyis azokat keresem tizenhat éves korom óta, nagy dolog úgy találni egyet, hogy ez ember épp lakást újít fel, és egész más dolgokat…..
Itt az ígért és megírt offlájn napló onlájnra eresztve. De hogy mennyit kínlódtam vele...Febr.11. hétfő   Félek a repüléstől. Madrid felé a felszállás még rendben, a leszállás már pánikhatár: itt vagyok bezárva egy fémdobozba, feldobva a levegőbe, várhatom, hogy…..
Dieda blogja Argentina I. 2008.04.05 00:16:00
  Február 11. A leghosszabb naplemente Pest-Madrid, Madrid-BA. Nagyon kellemes repülést fogunk ki mindkét úton, szerencse is, mert J. nagyon fél Madridban, veszünk neki nyugtató altatót. Ettől pedig szédül még másnap is. Az interkontinentális fedélzetén tömegnyomor, egy…..
Dieda blogja Argentina II. 2008.04.05 00:11:00
Február 16-17. Húspiac szalszára   A buszközlekedésben rejlik Argentína lelke. Buenos Airesben egy sofőrnek úgy kell kerülgetnie a szinte vészfékező taxikat, hogy maga is hatvan alatt csak fűszerezésül hajt, minden utcasarkon kilendülhet egy kar, hogy a buszt leintse,…..
Dieda blogja Argentina III. 2008.04.04 23:50:00
  Február 20. A Recoleta temető I.   Irány a Recoleta temető, ott nyugszanak a Buenos Airesi nagyok, Evita pl. Akiről semennyit nem tudok, de ott van. A temetőket nagyon szeretem. Szoborpark, kötelező személyes vonatkozással. És mindenkinek van valahol egy sír, ami fontos.…..
Dieda blogja Argentina IV 2008.04.04 23:41:00
Február 23-24. Mar del Tuyu Tengarparta menni kell, ezt is felírom az országlátogatási listámba. Ha van tengerpart. Ha még nem csatolták el. Hanem megvolt, vagy hozzácsatolták. A buszozás itt nem a legalja néposztállyal való találkozást hozta, a kényelmetlen zötykölődést…..
Kiss Judit Ágnes naplova Lédaló 2008.01.27 23:09:00
Lédát nem én neveztem el. "Lédának hívják, mint az Ady csaja volt" - mondta a srác, akitől vettem. Már gondolkoztam rajta, hogy átkeresztelem, a viselkedése alapján csak egy betűt kéne változtatni, akár Léhának, akár Cédának hívnám. "A lovad a tükröd" -…..
Dieda blogja A második virágzás 2008.01.27 22:46:00
Nézem, van olyan a szöveg szerkesztésénél a gombok között, hogy "Stílus". A lenyiló ablakban viszont nincsen olyan választási lehetőség hogy "remek". Maradok a sajátnál, másodvirágozzék a blog (- hogy fiatalon termőn vonzó maradhasson) e képpel:..
Ami egy fotó, egy élő lényről, neve Léda, lány, egy négylábú hormongyár! Illetve... 6!..