Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andreakanyo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sütőtökös muffint olyankor sütök, amikor egyébként is megsütök egy tököt, más okból. Próbáltátok már például köretnek? Süssétek meg szeletelve, majd ha kész, sózzátok meg, csorgassatok rá egy pici mézet és csípős szószt. Olyan köret lesz belőle, ami a leghétköznapibb csirkemellet is durván feldobja.…..
A mi családunkban a palacsinta nincs a kedvencek listáján. Most szinte látom a döbbent arcokat, de tényleg így van. Ez persze rám nem vonatkozik, csak a Fiúkra. Én minden formában imádom, mint Gombóc Artúr a csokit, és kis termetem ellenére gigantikus mennyiségeket tudok belőle eltűntetni. Szóval a…..
Tudom, hogy nem sokan szeretik, de nekem évente legalább egyszer ennem kell :) A fõzeléket már posztoltam egyszer, ez sem nagyon tér el attól, viszont nem akartam ismét fasírtot csinálni, lett hát egy húspogácsa vagy húsgombóc. Eléggé felszaporodtak a darálthúsok a csodahüttõben, muszáj…..
andreakanyo 2015.05.09 17:14:54
A VV Anikóval egy lakásban bulizó fiatalokat kedd este kimenekítette az RTL Klub a TV2 Családi titkok című dokurealityje fogságából, és úgy tűnik, hogy jól taktikáztak. Azzal, hogy helyet cserélt a Fókusz (19:15) és az Éjjel-nappal Budapest (20:05), a magazinműsor ugyan egy…..
andreakanyo 2013.03.04 18:32:51