Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hideg álnév

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly nyáron, amikor a blog már egy éve frissült folyamatosan, és már volt rajta nagyjából hatvan bejegyzés, elkezdtem azon gondolkodni, hogy jó lenne majd könyv formájában is megjelentetni a szövegek egy részét. Persze fogalmam sem volt, hogyan találjak kiadót, magánkiadásra pedig nem volt pénzem,…..
Idilli nyári éjszaka volt, a meleg levegő lágyan cirógatta azt, aki kimozdult otthonról. A majdnem teli Hold fénye élesen vetült az óbudai vasútállomáson ácsorgó öreg villamoskocsikra, amik... Hogy micsoda? Ja, igen: tényleg villamosok álltak a vasútállomás vágányain. Sajnos nem tram-train…..
Néhány nap múlva lesz pontosan két éve, hogy életem eddigi legnagyobb kalandjába belevágtam, és felültem a Santiago de Chilébe induló repülőre. És néhány napja volt pontosan kilenc hónapja, hogy leszálltam a Mexikóvárosból érkező repülőről, és életem eddigi legnagyobb kalandja véget ért. Összesen 14…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
hideg álnév 2012.07.15 11:02:30
Clandestino Nicaragua szíve 2012.04.24 22:24:00
Nicaragua, amióta létezik, megosztott ország. Földrajzilag is: területének nyugati fele viszonylag sűrűn lakott felföld, keleti fele pedig szinte lakatlan dzsungel. És gazdaságilag is: évszázadokon át nagyon kevés ember birtokolta a nemzeti vagyon nagyon nagy részét. Ebből azonban…..
 Na ezt gondolom még egy betyár se ba…-ta össze a pusztában, lévén a Hortobágy nem a tengerpartjáról híres. A tarhonyát csak azért vettem elő mer még volt, egyébként hosszúszemű rizzsel szinte majdnem jambalaya. Ha eltekintünk a kukoricától, olajbogyótól, ami most…..
A Totalcar jó párszor megkapta már az arcába, hogyan merészelt mozdonyt, hajót, repülőgépet szerepeltetni a címlapján, hiszen az egyik sem autó. A magam részéről úgy vagyok vele: van elég hely a címlapon, akinek nem tetszik, ne kattintson a cikkbe, van ezer másik még ott, viszont…..
Levélírónk mindent felad: szakít a barátjával, egy jó partinak tűnő férfi kedvéért. Eddig még nincs is benne semmi pláne. Egy darabig minden rendben megy, majd a bimbózó kapcsolat küszöbén a lány fülébe jut valami – párja nem kicsit foglalt. Most megtudhatod, hogy a…..