Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovácsagnes

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aqabai mindennapok Azta paszta! 2010.12.29 10:17:00
Azt régóta tudom, hogy Ázsiában nem sikk a napbarnított arcbőr. Ugyan azok a kozmetikai cégek (Loreal, Avon, stb.) akik nálunk az önbarnítókat árulják, errefelé meg még keletebbre a bőrfehérítő krémeket és testápolókat nyomatják.De amit nemrég láttam a patikában…..
Elkészítettem az immár hagyományos karácsonyi Elf Yourself videónkat a JibJab oldalán. Idén csak három kismanó ropja a táncot: Jázmin, Attila és a húgom kisfia, Gábor.  Aki szeretné hasonló jópofa videókon viszontlátni magát és/vagy családtagjait, barátait, kattintson…..
Tegnap megint 40 fok körül járt a hőmérő higanyszála - ez november közepén még errefelé is szokatlan - és még mára és holnapra is hasonló várható. Jöhetne már a jó kis 20-23 fokos aqabai tél!A környékünk nagyon csendes. A házban csak mi vagyunk itthon, mindenki elutazott…..
kovácsagnes 2010.11.17 13:41:58
@Om Yasmeen: Nem vagy egyedül,annak ellenére,hogy Januári születésü vagyok,a világból ki tudnék menni,mikor kezdődik a tél.
Aqabai mindennapok Kampány 2010.11.09 16:03:00
Ma parlamenti választások vannak Jordániában. Aqabának 2 képviselői mandátuma van, ezért verseng a több tucat jelölt, akiknek a plakátjaival és tacepaóival tele lett a város az elmúlt hetekben.A belvárosba vezető főbb utak mentén az üres telkeken egymást érik a…..
Aqabai mindennapok Gyorshirek 2010.05.29 09:16:42
Most az uj laptoprol irok, mert a nagy gep virusos lett, hasznalhatalan, most javitjak. Ezen abszolut nincsenek magyar betuk, bocs. Sok minden tortent az utobbi idoben, amit meg kellene irnom: megjartuk Ammant, csinaltattunk Bubinak hazatero utlevelet a kovetsegen; voltunk eljegyzesi buliban, stb.…..
5 hetes adósságot szeretnék törleszteni: ime néhány fénykép Attiláról (vagy ahogy Jázmin nevezte el még pocaklakó korában: Bubiról), aki ma 5 hete született meg a maga 3 kg-jával és 52 centijével, délután 3 óra 10 perc körül, óra nem volt a szülőszobában, úgyhogy csak a…..
Ezen a télen még nem fűtöttünk, de úgy tűnik nem is fogunk.  Mig Anyu budaörsi ablakpárkányát egy aranyos kis mókus látogatja, nálunk az erkélyre nyáron kitett gázkályhát méhek foglalták el: Ilyen frankó lépet épitettek be a gázpalack helyére.Pár hete lettem…..
Nem kell megijedni, ezek még nem mi vagyunk... :-))Om Ahmednek született meg 6. gyermeke tegnapelőtt, egy kisfiú, aki anyukájával együtt jól van, csak még neve nincs szegénynek. Majd még nézegetik, hogy milyen név is illene hozzá. Itt ugyanis nem a kórház inditja el az…..