Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mezsu

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól kicsinálja az Eletromos Művek azokat a családokat, amelyek átalánydíjas részszámlákkal fizetnek az áramért. Ez annyit tesz, hogy az aktuális havi fogyasztástól függetlenül egy évig havonta ugyanakkora összeget kell befizetniük, majd egy év elteltével, márciusban, megnézik…..
Élelmiszer-kiskereskedelem Zombifalván: Gergő csirkemellet - az eredeti helyesírás sokkal jobb: csirkemellett - kért a szupermarketben. A szakember félrenyomta a gombot a mérlegen, így a mellizomból majonézes burgonyasaláta lett egy szempillantás alatt. Gergő ennek örül. Mi…..
Mezsu 2010.10.25 07:24:06
@bean: "A posztoló ritka tahó, ezért is szólni illik -- a pultos is ember. Sőt.
Valószinűleg szerencsétlen, nyomorult ember."
Ezt mondanád a sebészre is aki elk@rja a műtétedet és örökre béna leszel vagy esetleg bele is halsz? Ő is csak szegény szerencsétlen ember!!! ???
Adót fizetni jó, hiszen az állam cserébe szinte mindig segít a bajban. Néha azért becsúszik egy-egy hiba, mint naiv ügyfél esetében, akinél 7 év után derült ki, hogy a felesége után fizetett tb-t szétosztották a rászorulók között, mert nem szerepelt az adatbázisokban. Nem…..
Mezsu 2010.10.06 11:44:38
@atpijkamo: Két éve nyáron kihívtam 3 ízben a rendőröket / Még ismeretség is van :( / de azóta várom, hogy ideérjenek.
Amúgy meg nem használ sem a szép szó sem az erélyesebb közlendőm.
Ha valakinek fáj a foga, nem érdekli senki. Bár a fogorvost sem érdekli, mert akinek 1 hete k@rv.-ra fáj a foga, miért vár az utolsó pillanatig, még fokozva azzal, hogy vége a rendelési időnek.
Persze fél a fogászattól, de az erőszaktól nem riad vissza. :(
Van egy két értelmes aki fölfogja, de sokan nem. És ez a gyakorlat!
E. végtelenül felháborodott azon, hogy december 31-én déli 12 után nem volt egyetlen nyitva tartó posta sem Budapesten. A szakemberek minden érdeklődőt a Thököly út - Amerikai út sarkára irányítottak, ahol a postások a kialakult tömeggel derűsen közölték, hogy zárva vannak.…..