Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyunyec

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az akció 2008 november 17-től a készlet erejéig tart. Karácsonyi Meglepetés a Libritől! ->..
Ajándékozza meg szeretteit, vagy lepje meg magát egy csodálatos művészeti albummal, vagy ismeretterjesztó könyvvel! Ráadásul most pénztárcáját is kímélheti, mert a Kossuth Kiadó minden könyvére 50% kedvezményt kap! Kíváló alkalom, hogy más most gondoljon az ünnepekre és…..
1. Minden online megrendelés esetén 5% kedvezményt kapsz! Akkor is ha személyesen veszed át bármelyik Libri boltban! Akár 1 darabot is!2. Törzsvásárlói kártyával akár további 10% kedvezményt kapsz!3. Most megtudhatod hogyan juthatsz 30-70%-os megtakarításhoz csak a Librinél!4. 3…..
Már hangoskönyv formájában is kapható dr. Csernus Imre nagysikerű A Nő című kötete. Így vezetés közben is élvezheti az ország talán legnépszerűbb pszichológusának remekművét. Sőt, most nem csak az életét rendezheti át, hanem nyerhet is - a CD-ben található…..
A varázslatos nyár csak most kezdődik. A WITCH szereplőinek mágikus és izgalmas fordulatokban bővelkedő könyvei most megvásárolhatók akár 290 Ft-os áron! Gyermekei is átélhetik az öt tini boszorkány történeteit, vagy tanácsaik segítségével elbűvölhetik környezetüket!…..
The Official History of the Olympic Games and the IOC is the updated and expanded account of the worlds foremost sporting spectacle. This lavishly illustrated volume tells the story of the re-creation of the Olympic Games by Pierre de Coubertin, of the often tempestuous fortunes of the governing…..
Az Olimpiák Története angol nyelvű hangoskönyv. A HISTORY OF THE OLYMPICS Hangoskönyv Részletek ->  ..
8%-os havidíj kedvezmény Libri törzsvásárlói kártyával!**911 Ft-os havidíj az első két hónapban!Díjmentes modem házhoz szállítással és telepítéssel   * 2 hónapon keresztül** Csak kedvezményes Libri törzsvásárlói kártyák esetén Libri ADSL Internet Részletek…..
Magyar Nagylexikon - egész életre szóló érték, egész életre szóló ajándék. Természetesen már a görögök is ..., az első enciklopédiát Platón tanítványa, Szpeuszipposz készítette (Kr.e. 408-399 k.). A 18. századtól folyamatosan jelennek meg az angol, francia, német ...…..
Bangkok. Ölelő, forró, egzotikus város, ahol a múlt és a jövő összekapcsolódik, és ahol bármi megtörténhet; és meg is történik. Hét ember sorsa keresztezi egymást ebben a metropoliszban. Hét ember, hét kereső, akiknek ez a város talán az utolsó állomás. Vagy az első…..
Budapest:  Sebestyén Balázs: Szigorúan bizalmas - Dedikálás  Esemény időpontja: 2008. augusztus 02. 16:00  Helyszín: Libri könyváruház, Mammut II. ÜzletközpontA dedikálás betegség miatt elmaradt! De, a nagy érdeklődésre való tekintettel,…..
Használja törzsvásárlói kártyáját, és kínai körutazást nyerhet!Fedezze fel az ősi Kínát a Malév Air Tours és a Libri segítségével! Sétáljon végig az űrből is tisztán látható Nagy Falon. Lépjen be a Tiltott Palotába, és élje át az isteni császárok mindennapjait!…..
Az idők végezetéig A katedrális folytatása: ugyanabban az angliai városban, Kingsbridge-ben játszódik a történet kétszáz évvel később, a 14. században. A szereplők  a katedrális építőinek leszármazottjai, akik ugyanúgy küzdenek az élettel, mint elődeik.Az Európán…..
Megjelent Sebestyén Balázs első könyve. Ha eddig még csak Sebestyén Balázst, mint műsorvezetőt ismerte, az Ön számára sok újdonságot hozhat ez az interjúkönyv. Megismerheti belőle Sebestyén Balázs gondolkodásmódját és együtt kereshetik a választ az élet nagy kérdéseire.…..
"Mátra alján, falu szélén…" Ki ne emlékezne Fazekas Anna verses meséjére a dolgos, derék öreg nénéről, aki meggyógyítja a törött lábú őzgidácskát.Öreg néne őzikéje Diafilm Részletek -> ..
Kolontos Palkó mindenki eszén túl akar járni, de a gonosz banyán nem sikerül. Büntetésből elvarázsolják a szamarát, de az utánozza Palkó beszédét. Ez a mutatvány menti meg Palkót az akasztófától. Jutalmául a király bolondjává fogadja.Kolontos Palkó diafilm…..
2008. július 22. és szeptember 30. között bármely három, a Kelly Kiadó által megjelentetett könyv vásárlása estén a legalacsonyabb árút ajándékba adjuk...
  Akció időtartama: 2008. július 16.-2008. augusztus 18.Válogass Most Akciósan!..
   Végre Önnek is kijár egy kis pihenés! Hogy Ön se unatkozzon a strandon, vagy utazás közben, remek olvasmányokat ajánlunk Önnek, remek áron!Kényeztesse el magát! Vegyen egy könnyű fürdőt, egy könnyű koktéllal és egy könnyű nyári olvasmánnyal koronázza meg! Most…..
Szereti a finom süteményeket? Szeret utazni, és szívesen részt venne egy kávézással és süteménykóstolással egybekötött bécsi kiránduláson? Ha július 1-je és július 31-e között megvásárolja a Bécsi sütemények című könyvet, és kitölti a vásárláskor kapott…..
Szeretné gyermekét rávenni az olvasásra, de nincs hozzá ötlete? Nyáron végre nem kell kötelező olvasmányokat olvasni! Most olyan izgalmas könyveket kínálhat neki, amelyeket biztos örömmel olvas majd! Próbálja ki, válogasson akciós kínálatunkból! Nem lenne csodálatos, ha…..