Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Januri hó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Absolut Blank nevű kampány kitűnő példája annak milyen, amikor a művészet és a reklám találkozik egymással. Az Absolut Vodka reklámügynöksége, a TBWA által kitalált kreatív mozgalom a kortárs művészeknek adott lehetőséget, hogy megalkossák a saját stílusukat…..
Sokan kerestek meg közületek azzal a kérdéssel, hogy fogjatok hozzá, ha be szeretnétek kerülni a reklámszakmába. Sokan közületek már megpróbálták a dolgot, és friss diplomával a kezükben jelentkeztek ügynökségekhez, aztán meglepve tapasztalták, hogy nem kapnak utánuk két…..
Januri hó 2010.06.21 21:58:59
@KFV: Már ciki előadót hívni, mert nem lesz ott senki sem az előadáson. Szóval nagyon meg kell fontolni. Már olyan nevek sem vonzóak mint Chikán A, Bod Péter Á vagy Bojár G. De lehet dobok egy emilt, a remény hal meg utoljára :-)

Előbb alázatról is volt szó. Mármint annak a hiányáról. Azt hittem, hogy ha fizetős lesz a képzés, akkor a hallgatók elvárják majd, hogy minőséget kapjanak és tepernek majd a tudásért. Nem így lett. Csak jogaik lettek de kötelességeik nem. Első évben még bukott a fél évfolyam nálam a fizetőseknél, idén már átengedtem (majdnem) mindenkit. Majd elmennek dolgozni és ott megtapasztalják, hogy ennyi nem elég.

A szakmai gyakorlatról meg csak annyit, hogy a mostani Bsc képzésben már kötelező 3 hónap. De az évfolyam 2/3-ának csak papíron volt meg (a hallgatókkal való nem hivatalos beszélgetéseim alapján). Sokan elmentek papíron marketingesnek a papa cégéhez. 10 ember volt kb. az évfolyamról, aki pályázatos hirdetésre ment el dolgozni.

Ha van kávéfőzős meló a végzősöknek, hajrá, tessék megkeresni pl. a Közgázt (ezért is dobhattok egy emilt :-))és lesz friss munkaerő.
Ismeri a viccet a Magyar Rovartani Társaság alelnöke is, de mégsem tudja csak úgy megmondani, hogy milyen rovar száll bele a kerékpáros szájába, ha nem vigyáz a széles mosolygással. Dr. Merkl Ottót azért kerestük meg, hogy legalább nevesíteni tudjuk, mik azok a felhőben…..
Ellenőrző Megoldás-e a tandíj? 2010.04.08 08:00:00
Utolsó részét olvashatjuk a tegnap-tegnapelőtti posztnak. Fő témája a tandíj bevezetésének szükségessége, véleménye szerint önmagában a tandíj nem lenne megoldás, hiszen a mai fizetős szakokon sem magasabb a színvonal az államilag finanszírozottnál. A fizetős…..