Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klubos

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Reebok CrossFit egészen extrém promócióval keltette fel a márka iránt érzékenyek érdeklődését 2011. november 17-én. Egy brit művészt, Joe Hill-t kérték fel a 3D Joe and Max cégtől, hogy alkossák meg a világ legnagyobb aszfaltrajzát termékük népszerűsítéséhez. A…..
Klubos 2011.11.19 16:17:52
@TrueY: Megpróbálok segíteni, mert látom, nem érted. Ha ezt a művet nem egy bizonyos pontból nézed, akkor azt látod, hogy aránytalan, elnagyolt, hosszú-hosszú vonalak, semminek semmi értelme: olyan, mint egy absztrakt.

Ha viszont beállsz egy pontba, és onnan nézed, akkor egyből meglátod, hogy igenis illeszkedik minden mindenhez - és az aránytalanságok miatt - mélységérzetet kelt annyira, hogy a közelébe nem mersz menni. Ez más, mint a perspektivikus ábrázolás, amely minden pontról egyformán térhatást kelt, ellenben meg sem közelíti azt a "mélységérzetet", amit ezekkel az "elnagyolt" művekkel ábrázolni lehet. Stimt?
Úszunk a temperábanén meg pár haver,Kép kell Imre bának,ha hívnak kenni kell!Régóta nincs kiút,csak festők és fijjúk,egymilláért bejön ez a szitunagyon bejön ez a szitu...  Csak akkor festek én ha úgy van,és Imre bánál úgy van,lent megtalálsz a lyukban.Pénzért…..
Pont egy éve írtam egy múltba merengő posztot a Kőbányai úti ősrégi plakát kapcsán. Ma reggel az évforduló miatt elmentem megnézni, megvan -e még. Sok mindenre számítottam, arra is, hogy ott lesz, meg arra is, hogy nem, de ami végül ott várt, az bizony meglepetésként ért. A…..
Kecskusz szörnyű összeesküvés áldozata lett. Jóhiszeműen elhitte, hogy a frissen érkezett zsemlék legalább az első néhány órában fogyaszthatók lesznek. Tévedett. Az első sokk után okulásunkra videóra rögzítette a ropogást. Zsemlepornó a levél után: Ismételten meggyűlt…..
Klubos 2011.02.25 12:19:08
Klubos 2011.02.25 12:24:01
Mivel egy tablóképet az ember legkorábban 5-10 évvel az esemény után kezd nézegetni, és akkor is minek, nem igazán értem a Kaposvári Egyetem közgazdász-gazdálkodási szakos hallgatóinak siránkozását. Három hét múlva már nem emlékeztek, hogy néznek ki a többiek? Hát akkor?…..
Klubos 2010.08.23 11:53:03
Tomi from Space történetének tanulsága, hogy mindig észnél kell lenni, mert most már aztán mehet a fogyasztóvédelemhez, hogy szerinte nem is volt annyi az a tarja meg csirke, amiért szemre 4000 forintot fizetett a Szigeten.Történt, hogy sajnos megéheztünk Barátnőmmel a Sziget…..
Klubos 2010.08.19 14:00:49
Klubos 2010.08.19 14:04:00
@yippyupp: :))) Köszönöm! Nyugi, lesz még poszt! Ez Magyarország! :D
T. lekéste a tárgyfelvételt a Zsigmond Király Főiskolán, ami Tiborcot lepipáló panaszáradatot váltott ki belőle. T. hiányolja, hogy nem kapott értesítést, és az iskoláját egyáltalán nem tartja hallgatóbarátnak. T. méltányosnak tartaná, ha a tárgyfelvételről lekésőknek…..
Klubos 2010.03.24 15:35:18
Na, elmondanám, hogy én is ZSKF-es, másodéves, levelezős, kommunikáció szakos hallgató vagyok. (A csókával valszeg csoporttársak voltunk). Sokan hívjátok a szakunkat büfé-ruhatár szaknak, de többektől érdeklődnék, hogy tudjátok-e egyáltalán, hogy miket tanítanak nekünk? Kis ízelítő: pénzügytan, vállalatgazdaságtan, médiajog, politikai és közéleti kommunikáció, általános jog, közgazdaságtan (elmélet, gyakorlat), politológia, szociológia és még sorolhatnám hosszan, de nem teszem. Elismerem, hogy vannak, akik orvosira járnak (respect), de a saját szememmel látom, hogy egyeseknek ezek a tárgyak is nehézségeket okoznak, míg más, komolyabb megítélés alá eső szakot simán elvégeztek. Magyarán csak beállítottság kérdése, hogy mi a nehéz, ezért tartom hülyeségnek kategorizálni, hogy büfé szak meg ruhatár szak. Gyere apám, csináld velünk, utána beszélhetünk. Lehet, hogy jogból doktoráltál, de valószínűleg nem fogsz tudni kiállni egy előadást dimanikusan és összefüggően megtartani, ahogy azt nekünk kötelező (a legtöbb kreditet érő tárgyunk).

De visszatérve a poszt-tolóra: nincs igaza. Az tény, hogy nem küldtek értesítőt, hogy mikor kezdődik a tárgyfelvétel, de! A határidő lejárta előtt egy nappal bizony jött egy figyelmeztető mail, hogy holnap zárják a tárgyfelvételt, erről valahogy nem látok utalást a posztban. Furi... A másik furi dolog, hogy az életben nem volt 160 ezer a tandíj, :D mert az első félévben is már 178-at kellett fizetni. Kb. ennyit tennék hozzá a poszthoz és a kommentekhez. Ja, és még annyi, hogy Havas Henrik nem tanít nálunk, de Szegvári Katalin igen... :D
Klubos 2010.03.24 20:01:32
@tokomtelevan:

Az, hogy valaki kommunikáció szakra jár, nem jelenti azt - a te becses szavaiddal élve - hogy médiageci lesz. (Amúgy ha te szoktál tesztelni felvételizőket ilyen stílussal, akkor bocs, de no comment, és lenne mit tanulnod a szakomon). Mint a feljebb felsorolt tárgyaimból kitűnik, nem azt tanuljuk, hogy hogyan kell Mónika Show-t meg Joshi Barath Show-t készíteni, inkább azt mondanám, hogy olyan dolgokat tanulunk, amit az élet egyéb területén is hasznosítani tudunk, megtűzdelve néhány szaktárggyal, amit mondjuk bármilyen médiát érintő munkahelyen be tudunk építeni a munkafolyamatba, illetve megfelelő alapozásként szolgál.

A himi-humi diplomára tényleg azt mondom, hogy gyere barátom, csináld. Aztán majd biggyed a szád. De egyébként ne aggódj, nekem emellett a suli mellett szakma is van a kezemben, szóval nem fog sírni a szám. Amúgy meg biztosan nagy arc lehetsz, hogy tudod, hogy melyik suli milyen ismereteket nyújt (végigjártad mindegyiket minden szakon??? Akkor gratula, kalapom leng...)

Előadást nem csak MLM győzködésen lehet tartani, valószínűleg nem jártál még hivatalos szakmai konferenciákon, illetve nem vettél még részt tárgyaláson. A meggyőzés és az értelmes összefüggő mondatok nem biztos, hogy csak az MLM-re korlátozódnak, ha szerinted igen, akkor a te ismereteid vannak elég szűkre behatárolva. Ha pedig valóban tartottál már főiskolán előadást, akkor nem írtál volna ekkora baromságot az MLM-ről, mert tudnád, hogy igenis fontos, hogy meg tudj szólalni tömeg előtt és hogy ezt is tanulni kell.

Szóval javaslom, hogy vegyél vissza az arcodból, mert mindenki máshogy ítéli meg, hogy melyik iskola a fontos és melyik nem, és kerülhetsz még te is olyan helyzetbe - tekintve a mai tendenciát, melyek inkább a szakmák irányába tolódnak el - hogy a diplomád említése után körberöhögnek...
Nem is tudom, mikor hoztunk utoljára ennyi nagybetűvel és szenvedélyes írásjellel tarkított levelet, mint a citibankos Krisztináét. Olvasónk azért tombol, mert egyszer késett a hitele törlesztésével a Citinél, mire a bank a számlájára mégis beérkező pénzből két nap…..
Klubos 2010.03.12 09:19:46
Előkerült a pro/kontra gyerektéma, amiről nekem is van véleményem. Én személy szerint a saját szememmel látok olyan családokat, ahol egy 21 négyzetméteres lakásban sokadmagukkal (gyerekekkel, természetesen) élnek, ahol a gyereknek nincs egy helye, ahová félrehúzódjon, apuval/anyuval lakik egy szobában, annak minden kényelmetlenségével együtt. A "mindenképpen szüljünk gyereket, mielőtt mérlegeljük a lehetőségeinket, és a szegényeknek is joguk van a gyerekhez" kántálóktól kérdezem: ez mennyire jó? Tényleg kell ilyen körülmények közé a gyerek?? Felfordul a gyomrom nevű kommentelővel értek egyet: ezt hívják tudatosságnak, és ez nem egyenlő azzal, hogy a jövő évi BUX indexet is lekérem, ha szülni akarok. Tudatosan lehet úgy is gondolkodni, hogy van-e reális esélyem arra, hogy megfelelő életkörülményeket biztosítsak mind a magunk, mind pedig a gyerek számára, és ha van, akkor tegyem meg érte a szükséges lépéseket. Mennyire egészséges vajon egy kis helyen, feszült légkörben élni/felnőni? Mennyire teszi kiegyensúlyozottá az embert az, ha kenyérre nem telik?? Sebaj, de van egy gyerek legalább, aki velünk együtt szenved. Hát nem. Gyereket a mai világban tényleg az vállaljon, aki egészséges körülményeket tud a világrajött életnek biztosítani. És ebbe az is beletartozik, hogy ne legyen gond az, hogy most gyógyszert veszek a gyereknek, vagy kenyeret. Aki így bevállalja a gyereket, az meg is érdemli, bár a gyereket akkor is sajnálom. Ja, és a legviccesebb az egészben: az általam példának felhozott emberek, akik huszonx négyzetméteren nyomorognak, természetesen BMW-vel és egyéb gépjárművekkel járnak. Arra telik. Arra nem, hogy tartalékot képezzenek és normális helyen lakjanak x év múlva. Ja, mert a kocsira előbb összejött, mint egy lakásravaló, akkor verjünk az összeg seggére. Na, itt a baj!!! Ennyit a tudatosságról, a gyermekvállalásról és úgy amúgy az egészről.
Aki még mindig nem adta el alvó rokonai használhatóbb szerveit, az most elverhet egy nagyobb összeget teljesen értelmetlenül. Péter a Pixmaniánál találta a halandók számára feketének látszó, de igazából piros, ezért méregdrága Nokia telefont...
A levélíró a sztori végén felteszi a kérdést, hogy mi mit tettünk volna, ha a kiválasztott 2 db süteményt nem adják el nekünk, mert már kinézték maguknak a pofánkba vigyorgó eladók, de egyelőre nem tudunk okosat válaszolni, mert nem látunk a pipától. Péksüteményes pult…..
Klubos 2010.01.21 12:53:10
@FlyInMyEye: szerinted visszaszaladt volna? :D Az ötlet amúgy nem rossz, csak szerintem nem tudtam volna olyan gyorsan letolni azt a kiflit. :D
Klubos 2010.01.21 13:45:17
@Mylady: Úgy tűnik, a gazdasági világválságban áttértek az erőszakos marketingre, rá kell tukmálni mindent mmindenkire. Ez rosszabb, mint a török bazár!!! :D
Klubos 2010.01.21 14:54:01
@Mylady: Nekem sem tetszik, de úgy tűnik, erre kell felkészülnünk. :/
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
Klubos 2010.01.04 10:20:04
@mqqq: De ha ottmaradnak, és keresnek maguknak helyet és megnézik a filmet, utána már nem lehet mondjuk kárpótlást kérni, szerintem... :/
Klubos 2010.01.04 11:58:23
@ZooL: Én most jártam így másodszor a Palace-nál. (Elúszott jegyfoglalás). Először három évvel ezelőtt történt, amikor még Moziünnepre lehetet jegyet foglalni, és a TR1-et szerettem volna megnézni. Mondanom sem kell, nem volt meg a foglalásom, így azt hiszem, az ötödik sorból kukkoltam végig. Akkor betudtam a Moziünnepnek. Most tudjam be az Avatarnak? :)