Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JT_Biopower

0 bejegyzést írt és 651 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       A Mandiner szvíthártját, Bódi Ábelt, aki tegnap molinót rakott fel a haverjaival a Színművészetire, pár éve elfogták a lutoni repülőtéren és kitiltották az Egyesült Királyságból. A vele együtt utazó Martin Sellner az osztrák neonáci vezére kapcsolatban állt az új-zélandi tömeggyilkossal. …..
       "A Pénzcentrum ugyanakkor kiszúrta, hogy a miniszterelnök ezen kijelentésével épp egybecseng a washington-i egyetem Egészségügyi Mérési és Értékelési intézetének (IHME) a friss felmérése, amiben az Egyesült Államok és Európa országainak az adatai alapján vizsgálták meg az új…..
       A pandemia.hu adatai szerint április elején volt a legmagasabb a pozitív tesztek aránya Magyarországon. Ez valamivel 10 százalék alatt volt.     Nem tudom mennyi a magyar tesztelési kapacitás. Azt tudom, hogy még sohasem teszteltek napi 12000-et és mostanában előfordult hét százalék körüli…..
      Palkovics László bejelentette, hogy elkészült Magyarország Mesterséges Intelligencia stratégiája. Az anyagban találtam egy érdekes bekezdést.    "Áttöréssel kecsegtetnek bizonyos,hazai kutatók által világszínvonalon művelt, gazdagmatematikai elméletek, például amelyek a…..
Ahogy hetekre előre meghatározta a koronavírus-járvány első hullámának végét, úgy jóval a hivatalos bejelentés előtt Orbán Viktor belengette a második hullám, illetve a vele járó korlátozó intézkedések bevezetésének időpontját is. A miniszterelnök minden híreszteléssel ellentétben nem rendelkezik…..
JT_Biopower 2020.08.29 21:24:56
      A Magyar Nemzet lehozta annak a nőnek a nevét, aki azt állítja magáról, hogy leöntötte vörös festékkel Horthy szobrát. A nőt persze meg akarják ölni. Én nem fogom leírni a nevét, de megkerestem a Facebook oldalát és legörgettem a legaljára. Haloperidolt és Seroquelt szedett, amit nem…..
        Matolcsy György ma egy tizenkét pontból álló jövőképet vázolt fel a növekedés.hu oldalon.       ******************************************************************************************        "   A történelmi tanulságok alapján 2030-ra szükségünk van: Teljes demográfiai fordulatra,…..
JT_Biopower 2020.06.30 11:42:54
Ha valaki korlátlan felhatalmazást szavaz meg magának korlátlan időre, akkor korlátlan felelősséget is kell vállalnia a döntéseiért. A kormány így járt a járvánnyal kapcsolatban, ezért most megnézzük, hogy felelőssége teljes tudatában vajon milyen munkát végzett. Tényleg kiemelkedően eredményes volt…..
Nemrég vált elérhetővé az Álom Doktor című film előzetese. Ez lesz az a mozi, ami Stanley Kubrick kultklasszikusát, az 1980-ban bemutatott Ragyogását fogja folytatni. Az alap természetesen továbbra is Stephen King azonos című regénye, a főszerepre megnyerték Ewan McGregort, a direktori székbe pedig…..
JT_Biopower 2019.06.22 22:54:23
Jobb későn, mint soha. Talán ezzel az olcsó közhellyel lehet reagálni Manfred Webernek, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP) frakcióvezetőjének és EP-választási csúcsjelöltjének a legfrissebb nyilatkozatára. Weber ugyanis három követelést fogalmazott meg Orbán felé annak feltételéül,…..
   Magyarország a nemzetközi rangsorok szerint ma még jelentősen elmarad az innovációs teljesítményben a vezető európai országoktól. Az akadémiai kutatóintézetek elmúlt években beadott szabadalmainak száma elenyésző, miközben évente 17 milliárd forintos támogatást kapnak az államtól. A bővülő…..
  Az Elios-ügy világos bizonyítéka, hogy a a magyar állam végleg egy politikai maffiacsoport megszállása alá került, intézményei, szervezetei nem az ország, hanem ennek a csoportnak a szolgálatában állnak. Az ügyészség szégyenteljes szerecsenmosdatása mellett a minisztériumok is azzal foglalkoznak,…..
Megjelent egy cikk az index-en Gellérthegy, ahol szitokszó lett a Waze címmel. A cikk röviden arról szól, hogy a Waze a kis utcákba navigálja az autósokat, ha megtelnek a főutak és ez a kis utcák lakóinak nem tetszik. A cikket olvasva elszomorodtam. Ez, amit most itt látunk, ez a jövő. Inkább a…..
Mindössze 13-14 fokot mutatott a hőmérő, amikor a Mokka riportere, Csehi András péntek reggel élőben jelentkezett be Oszter Sándorék diósjenői házából. Ahogy a riportból kiderült, Oszterék nagyjából egy-vagy többmillió forintos kazánja (nem derül ki, melyik) bedöglött, azóta fagyoskodnak, a felesége…..
Commentarium Baromságok hálója 2019.01.21 08:30:00
Trombitás Kristóf, a köztévé műsorvezetője, azóta törölt Facebook posztjában reagált az általa vezetett műsor (Ez itt a kérdés…) legutóbbi adását ért kritikákra. Ebben a műsorban, mint arról szinte a teljes magyar független sajtó beszámolt, több vendégével arról beszélgetett, hogyan „gyógyítható” a…..
       Kedden helyi idő szerint este hétkor kerül sor az Alsóházban a miniszterelnöki Brexit Deal-ról való szavazásra. Senki sem tudja, hogy mi történik, teszem azt, este nyolc órakor (elképzelhető, hogy kiegészítések benyújtása miatt a szavazás elhúzódik, de az szinte száz százalékig biztos, hogy…..
A turbópropaganda naponta szedi az áldozatait. Nem csupán azok szenvednek tőle, akiknek nekiugrik a Fidesz kommunikációs kivégző osztaga, de azok is, akik a Nemzeti Együttműködés Rendszerének rajongótáborába tartoztak eddig. Ma már ugyanis a belső fegyelem legalább olyan fontos, mint a külső…..
A Csongrád megyei kiskirályt találta el a szegedi polgármesterre kilőtt golyó...
JT_Biopower 2018.11.23 11:44:32
Szijjártó Péter külügyminiszter megerősítette: magyar diplomaták kísérték át a Balkánon Nikola Gruevszki macedón ex-kormányfőt. Ezt eddig is tudtuk, de engem azért zavar néhány apróság... Például az, hogy miért?  Mert menekült az igazságszolgáltatás elől? Az nem bűnpártolás, jobb helyeken? Netán…..
JT_Biopower 2018.11.22 13:42:55
JT_Biopower 2018.11.22 15:06:32
@maxval balcán bircaman: a nagy magyar demokácijában meg a magyarok nem szavazhatnak arról, hogyha már szar nekik az EU (szerinted), mert nem csak a magyarok érdekeit képviselik benne, akkor
kilépjenek. esztet úgy rémlik viktoréknak 'köszönhetjük'.
szerintem meg pont nem az EU kavarja a szart, hanem inkább putyin és trump, háttérben meg még kína, stb.
(persze van, aki a másik eltaposásában látja a jövőt. kösz, én abból nem kérek.)

azt meg hogy nem tehet keresztbe a magyaroknak az EU, tévesen látod. egy kompromisszumképtelen vezetővel előbb-utóbb nem fognak kompromisszumot kötni, oszt jónapot. egyre inkább le fogják szarni a népet is, nem csak a vezetőjét. háttérben megalkusznak egymás között.

(valamikor, persze csak pletykaként hallottam, hogy a NATO már információkat tart vissza a magyaroktól. vajon miért?)
JT_Biopower 2018.11.22 15:40:06
@balcán maxval bircaman: úgy tudom a NATO kb egyenes következménye volt a II. világháború utáni helyzetnek, egyáltalán nem gondolom, hogy haszontalan lenne és szemétre való. persze nekik is voltak hibáik, de az összkép szerintem még mindig pozitív. meg lehet érteni az amerikaiakat is, hogy többet várnának el a társaktól, meg már az az anglia sem az az ország, aki rögtön rohant segíteni kinyírni szaddamot.

szerintem egy országok közötti egészséges együttműködéshez igenis liberálisnak kell lenni, persze ez például az oroszoknak, akik egymagukban is ütőképesek, nem tetszik. ezért is gondolom, hogy nagyrészt ők kavarják a szart az EU-n belül.

hogy az EU-s sereg jó lesz-e és próbál saját maga erőre kapni, majd az idő eldönti. nekem az az érdekem, hogy jól működjön. és szerintem a szövetségi kötelék jelenleg még mindig inkább USA felé legyen, mint az oroszok felé. (előbbi még elég libsi utóbbihoz képest)
Frissítve! A minisztérium tájékoztatása szerint maradnak a vonatok! Ismét frissítve! Természetesen mégsem maradnak a vonatok, sőt, ahogy megírtam, még több vonalon várható ilyen bezárás.   Már hírportálokon is megjelent a MÁV-START terve, miszerint két szabolcsi vasútvonalon a vonatközlekedés…..
A Gruevszki-ügy úgy fest, mintha a magyar kormány úgy szeretett volna szívességet tenni Moszkvának, hogy közben az ne veszélyeztesse nyugati kapcsolatait, viszont a Kreml szándékosan kényszerítette volna a részletek kiszivárogtatásával színvallásra a magyar kormányt. Röviden: Orbánt pofára ejtették...
Magyar idő szerint hétfő hajnalban ment le az amerikai HBO-n a Last Week Tonight with John Oliver idei utolsó adása, ami a világszerte egyre népszerűbb tekintélyelvű vezetőkkel foglalkozott. Az epizód fő szegmense végül természetesen Donald Trumpra futott ki, de a példák között ott volt Putyin és…..
JT_Biopower 2018.11.19 17:51:11
@kvp: "A populizmus az amikor a politikusok azt csinaljak amit a nep tobbsege akar."
pontosítanék: A populizmus az, amikor a politikusok az mondják, amit a nép az adott témára fogékony része hallani akar.

A nép többsége nem akarja, hogy a vezetői tőle lopjanak és mégis. Az 'alkotmányos költséget' miért nem említik meg a népnek? Mert akkor kiderülne, hogy csak a 'pógárokon' élősködő desznyó mind?
Elképesztő hazardírozásba kezdett a magyar kormány azzal, hogy lényegében bújtatja a megbukott, majd jogerősen elítélt macedón miniszterelnököt. Mondhatnánk, hogy diplomáciai unortodoxia az, amit a magyar külügy művel, de valószínűleg helyesebb, ha azt mondjuk, totális hülyeség volt részéről ebbe az…..