Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ka16

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új KRESZ nyomatékosítja, hogy a kerékpárosoknak kötelező a bicikliutakat és biciklisávokat használni. Pedig a régi alapján is büntettek már a rendőrök bringást az Andrássyn, mert az úttesten közlekedett. A bringásügyvéd szerint ebben az esetben, egy gázoló autós is…..
Ka16 2010.01.03 23:53:28
@cirkuszos: Elismerem, nem tudom, hogy vannak hangolva a lámpák, azt is látom, hogy az egész Andrássy úton a kerékpárút el van k..va, nem kicsit, nagyon.. Igazából azt nem értem, hogy kb. 10 éve a városvezetés mindig kerékpárbarát utakról beszél, aztán érdekes módon az útfelújításoknál valahogy mindig kimarad a tervből, (@off: azt sem értem, hogy lehet ilyen hozzáállással újra megválasztani őket), de ettől függetlenül azt sajnálom, hogy sok olyan biciklis van, aki a 2000-es évek elején a futárok által kitalált KRESZ-szel köszönőviszonyban se lévő szabályok szerint közlekedik... Tisztelet a kivételnek!
Én személy szerint azért nem ülök biciklire, mivel félek a pesti közlekedéstől... Gondolom sokan mások is így vannak vele..