Regisztráció Blogot indítok
Adatok
espectacular

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új műfajjal jelentkezik a blog: vendégszerző írásával. Róna Dániel, aki hallgatóm volt a Corvinuson és jelenleg az Ecostat politikai elemzője, az önkormányzati választás érdekes, bár kétségtelenül vitatható megközelítését kínálja írásában. Engem meggyőzött, s ha a…..
espectacular 2010.10.16 15:00:32
@bierkamp:

Én jobbat tudok.
A gátrepesztés a gonosz nőgyógyászok műve, ezzel akarták bizonyítani, hogy milyen veszélyes az otthon szülés...
A One Button Bob a legszemetebb egyklikkes flashjáték, amivel valaha játszottam. Főhőse, egy önjelölt Indiana Jones úgy döntött, megkeresi az ősi kincset, amihez különféle akadályokon át vezet az út. Ezek pedig folyamatosan nehezednek, és eléggé szemétparasztok -…..
Nem hiszek a hibátlan 400 000 kilométert futott autóban. Sőt, nem hiszek a 200 ezresben sem. Szinte minden – saját autóinkkal foglalkozó blogposzt – kommentelői között feltűnnek a most vettem olaszban egy kilenc éves 320d-t, hibátlan és a kilenc éves B Vectrával járok…..
Ki más vezényelné a magyar földrajzoktatás reformját, mint a patinás hazai termőterületekre érzékeny Auchan? Károly fotózta a reformszámlát, amin a hipermarketek Magyar Bálintja a fokhagyma nevét is megreformálta. Vess egy pillantást a csatolt képre! Mókás osün pénztárblokk…..
espectacular 2009.08.10 00:19:03
espectacular 2009.08.10 00:39:25
Mindent tudni akarunk erről a gyöngyösi egységről, ahol Slowly lefotózta nekünk augusztus eddigi legerősebb backdoor üzenetét. Aki valaha járt itt, kérjük, írja meg, milyen volt, meg azt is, hogy milyen fickó a Sanyi, és hogy milyen gyakran mernek a kuncsaftok mégis bunkó paraszt…..
espectacular 2009.08.10 00:15:30
View Larger Map Zsirparaszt Debrecen-drukker, és miután a focicsapatát összesorsolták a Levszki Szófiával a BL-be jutásért, korszerű fanatikusként a Google Mapshez fordult tanácsért, hogy merre menjen, ha úgy dönt, nekivág autóval. Meglepődött, akárcsak én, miután…..
espectacular 2009.08.10 00:14:10
hmm
Pécs minden nap a hírekben. Modern városimázs-építés.A nap abszurd híre:Összehangolt bűzbombás támadást(!) indítottak nívósabb a pécsi szórakozóhelyek és éttermek ellen ismeretlenek a hétvégén.  Négy helyszínen este fél 12 és éjfél között locsoltak szét egy…..
espectacular 2008.12.23 18:42:47
@egy kantányi korrekt leguán:

Üdv, ha már közvetlen kommentreagálásba kerültünk, most megkérdezem, hogy neked van leguánod?
Nekem van, ő az:

www.youtube.com/watch?v=PoAdR4BDn-g&feature=channel_page
Fair Ha nem maradsz, nincs szám! 2008.12.17 13:42:00
Úgy látszik a Pannon nem szeretné elveszíteni előfizetőit, amit Vigyorka a saját bőrén is megtapasztalt.2006. 06.08. napján kötöttünk szolgáltatói szerződést a Pannonnal, egy családi csomagra, melyben legközelebbi családtagjaink vettek részt. Tudomásul vettük, hogy egy…..
 Délelőtti szabály: Ha kell a csaj, akkor nem kerülgetni, mert nem forró kása. Alszabály: A dohányzás káros blabla. Innen loptuk Ez van. Szakítshabírsz.blog.hu? Lehet.. Mondanám, hogy nem érdekel a forma, de az enter után backspace, shift+enter. Ideges vagyok. Közzéteszem.…..
Hülyék segítségével ismeretterjeszteni akkora kihívás, hogy Frei Tamásnak bele is tört a bicskája. És persze a kutya nem kérne számon egy szórakoztató műsoron ismeretterjesztést, ha a promókban nem hangsúlyozták volna túl, hogy a Sztárok a fejükre estekből a nézők…..
Feri egészen logikus módon a talált Vodafone-os telefont a szolgáltató elveszett/ellopott kártyákkal ill. telefonokkal foglalkozó részlegén keresztül szerette volna eljuttatni a tulajdonoshoz, de hiába. A történetből legalább megtudtuk, hogy az önkormányzatoknál létezik talált…..
Néhány éve nagy siker volt a nigériai csaláshullám, amikor egyenemailekkel próbálták behülyíteni az embereket. Azóta sokat fejlődött a világ, és most már akár expresszes apróhirdetésre is lehet kapni, ahogy azt Ákos tapasztalta: A történet úgy kezdődött, hogy feladtam…..
Amikor először láttam élő ember lábán az utóbbi években szerencsésen kipusztult holdjáró cipőt, azt gondoltam, biztosan beteg, így vagy úgy, ortopédiás, vagy mentális értelemben mindegy. Most, hogy a képen látható "tabi" csizma gyors terjedését látom a hálón,…..
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..
comment:com A nap legszebb mondata 2007.06.15 19:57:00
A nap (vagyis 2007. június 15.) mondatát a Nemzeti Sport utolsó oldalán találtuk. Eldurrogtatnánk pár méltatlan poént, vihoghatnánk, hogy most akkor pont vagy csak kábé, de felesleges. Ez a mondat magát adja el.Mintha csak 25 éve történt volna: 1982 június 15-én Magyarország…..
espectacular 2007.06.16 00:46:13
hu.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%B3nia

hu.wikipedia.org/wiki/Szarkazmus

A mondat tehát lefordítva:

Mintha csak 25 éve történt volna: 1982 június 15-én Magyarország labdarúgó-válogatottja 10-1-re verte meg Salvadort a spanyolroszági világbajnokságon, a valóságban azonban már évszázadokra van a labdarugó-válogatott teljesítménye az akkoritól.

Mintha! Értik! Muuuuhahaha
Nyolc év, hat évad, számolatlan hulla és iszonyú kemény beszólás után véget ért a New Jersey-i maffiacsalád, a Sopranos története. David Chase lezárt egy fejezetet a tévétörténelemben, és most hátradőlhet, hiszen 1999 óta már senki nem úgy néz egy…..