Regisztráció Blogot indítok
Adatok
just_a_girl

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Csúnyának éppen nem mondható, de nem is bombázó-ez lennék én. Nem úgy mint őőő meg őő meg őőőő. Hm de jó nekik :(. Kapcsolgatom a tv-t és látom h én sose leszek olyan mint ŐK. Hiába a hánytatás, edzés sose fogyok le. hiába a szoli hiába a hajvasaló hiába…..
Elhatároztam, hogy 2010 a változások éve lesz.  Január 6-tól az akupunktúra segítségével fogyok majd.Természetesen diétázni is kell majd, de megoldom! És minden héten legalább kétszer futok majd. Ezeket döntöttem el. Egyenlőre mérsékelten fogyasztok, bár a karácsony…..
anonymuszka Egy történet 2010.01.03 21:07:00
 El akartam mondani....  Nézem a fénylő, bársonyos haját, a gyönyörű szemét, a szép kezét. Ő rám néz és mosolyog. De Ő nem úgy néz rám, Ő csak az úgymond „legjobb barátom”. Vége az órának, vége a napnak, Ő átjön hozzám elkéri a matekfüzetem.…..
just_a_girl 2010.01.04 13:07:01
Szeptember vége van. A buszon ülök és próbálom kiélvezni a nap sugarait, amik az arcomat simogatják és próbálom magamba szippantani minden abból fakadó energiát és elraktározni a hideg, komor, szürke télre. Igen, ma szép nap van!! A busz késve indult így igen csak tömött…..