Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norb.11

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai cikkünk kapcsán bizony elgondolkodtunk egy kicsit – nyilván leginkább poénból – hogy vajon mi történne, ha az ország úgy döntene, hogy katasztrófahelyzet állt elő és éppen szükség lenne a mi járműveinkre. Sőt, továbbmentünk az elborult dolgok felé: vajon mi lenne, ha…..
Norb.11 2013.11.15 17:42:34
@anew:benzint , bért és a károkat ? mindenkinek ?? ugyan már ^.^ kicsit bizalmatlan vagyok....
picikét
Norb.11 2013.11.15 17:16:39
@Pierr Kardán: Sőt örüljünk , hogy nem lőnek le minket :D
na ne már Uram 944-ről beszélt !! 2013 van...
Egy kevés víz lecsordogált azóta a Dunán.. van akinek az ölébe , igen ilyen volt van és lesz is...szerintem a szánalom legmagasabb foka lenne ha most akkor elkezdenék begyűjteni az emberek tulajdonát...vigyenek engem ! menjenek ki szépen X gyűjtő helyekre ott szépen beülünk a megfelelő szervezetek által fenntartott gépekbe azt uccu neki menjünk..majd mindjárt oda adom a közel 20 éves vasamat..hogy a 34éves miatt ne is reklamáljak...ugyan mire fel ???? állambácsi egy fikarcnyit sem segít(SŐŐT)abban , hogy kényemre kedvemre építgessem MAGAMNAK az autóimat erre még kölcsön is venné őket??? ne sz****on már !!Én megyek ha a munkahelyemet nem veszítem el és adnak közbe ennem..de az autóimat nem adom !!! erre ne én költsek már hanem költsön az akinek irdatlan adókat meg áfákat meg büntetéseket kifizetünk....álljuk má' meg.
...nehéz. Az alábbiakban arról írok pár sort, miért akar meghalni majdnem minden évben ez a blog, és végül miért nem hal meg soha. Köszi, ha elolvasod. Ezt a blogot általánosan minden harmadik bejegyzés után akarom bezárni, komolyabban pedig kb. évente veszem fontolóra. A…..
Norb.11 2012.10.15 11:12:00
Szerintem Gubb-nak igaza van a ritkább frissítést illetően !Bőven a legszínvonalasabb ambient blog lenne akkor is ha csak havonta nyúlnál hozzá ! Képtelenség naprakészen jelenteni mindenről még akkor is ha rétegzenéről van szó.Főleg egyedül és főleg suli mellett !Pláne hogy majdnem minden cikk olyan mintha regény lenne. Ez persze nem baj mert szerintem a Moesko egyik legnagyobb varázsa pont ez !Én úgy gondolom hogy ez a blog lehet hazánk ambient közösségének gócpontja csak a baj azzal van hogy sokan még nem találtak ide és sokan még nem is ismerik azt a kifejezést hogy ambient.
Én minden esetre megértem hogy alább hagy sokszor a lelkesedés mert én ugyan így vagyok a "zene"szerkesztéssel.Évek óta foglalkozom vele de az ismerőseim között senki sincs aki értékelné a drone-ambient műveket (legjobb tudásom szerint ide sorolhatóak ezek a próbálkozások) Gyakorlatilag a saját örömömre készítem ezeket a kis "zenéket" pedig szívesen megosztanám másokkal és szívesen tanulnék tapasztalt előadóktól.Kellene sokszor a megerősítés és a támogatás de szarni rá csinálni kell mert szeretem ! Te is szereted amit csinálsz különben nem tartana most ott a blog ahol tart ! Pontosan tudod miről beszélek , a szenvedélyről. Hiszel benne , dolgozol rajta és dédelgeted mert szereted és ez így van rendjén.Most kicsit alább hagy a lelkesedésed de az olvasók hisznek Benned és a blogban ezt ne feledd ! :)
Comsat Ambient Élménybeszámoló 2010.03.08 09:18:00
Február 27-én hazánkba látogatott az Ultimae Records oszlopos tagja, Asura.A koncert helyét a Cökxpon biztosította. 10-körül érkeztem meg. A kávézó nagyon hangulatos volt. Mire leértem a két zene-terembe, már elkezdte a setjét a (feltételezem) rezidens DJ. Baromi jó zenéket…..