Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajaj14

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok filléres praktika létezik, amit főleg a rosszul szigetelt házakon, lakásokon lehet jól alkalmazni. A szigetelőcsík ragasztásán keresztül egészen a huzatfogó párnáig. De létezik egy takarékossági tévhit, amivel nem hogy spórolsz, de jól megdobja a számlát. Ez pedig az, hogy amikor nem vagy…..
A franciaországi Salon-la-Tour város közelében kedden letartóztatták Varg Vikernest, a Burzum főnökét és feleségét, írja a francia RTL rádió honlapja. Vikernes a vád szerint vérontást tervezett, jelenleg pedig fegyverek és robbanóanyagok után kutatnak a zenész házában.…..
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
Az új KRESZ nyomatékosítja, hogy a kerékpárosoknak kötelező a bicikliutakat és biciklisávokat használni. Pedig a régi alapján is büntettek már a rendőrök bringást az Andrássyn, mert az úttesten közlekedett. A bringásügyvéd szerint ebben az esetben, egy gázoló autós is…..
ajaj14 2010.01.03 22:28:31
@igazi hős:

Fizikaoran hianyoztal?

s=a/2*t*t

Ha g=10m/s2-tel szamolunk, akkor ha 15 m-rol esel le, akkor t kb 1.732 sec lesz, vagyis kb. 17.3 m/s-kel toccsansz, ami kb. 60 km/h. Ellenben 20 km/h-ra, vagyis 5.55 m/s-re 0.555 sec alatt gyorsul az ember, ezt a fenti keplet alapjan kb. 1.5 m-rol leugorva lehet elerni.