Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szekelye

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
szekelye 2010.01.15 22:32:07
@Binsz: 40 évvel ezelőtt sokszor eszembe jutott-hajnalba fagyoskodva a Bazilikai villamosmegállóba,- hogy miért nem viszik el a ázó- fázó embereket -legalább egy darabon- az autósok? (Nem sok fogalamam volt a magántulajdonról 16 évesen)
Most örülök, hogy megéltem, hogy segítenek egymásnak az emberek!
Számunkra a szrájknak az a haszna hogy a város megtapasztalja milyen a békés "hadi" állapot, mi a helyes magatartás egy ilyen helyzetben.
Végre tanult valamit az MSZP! Pedig ők az a gyülekezet, akikről az ember a legkevésbé feltételezne ilyesmit. Sajnos azonban a párt most pont azt leste el a Fidesztől, amely miatt az már kétszer is elbukott. Ez pedig a személyzeti politika.Lendvai Ildikó sokat sejtetően elmondta, a…..
Tegnap este megnéztem egyik kedvenc műsorom, a Szempont, utolsó adását. A Magyar Televízió 2010-től már nem tart igényt erre az igazán igényes, értelmes háttérműsorra.Ha jobban belegondol az ember, jogos is ez a döntés. Minek fenntartani a köztévé szinte egyetlen olyan…..
szekelye 2010.01.04 04:51:32
@Joc: A Dunát én nem tudom fogni.
Sajnos.
Biz Isten néha visszasírom a Kádári Tv műsorait... régen voltak jó színvonalas filmek ( persze csak késő éjjel) meg voltak kiváló riporterek, akik
szóhoz is juthattak..persze csak nagyon
óvatosan,de csináltak jó műsorokat. Voltak egyéniségek akiket a munkájuk minősített.
Most valami más van. A kiválasztódás a helyzetbehozás másként működik. Szerintem nagyon rosszul. Ez nem pénz kérdés.. Valakiknek nagyon rá kellene lépni a tyúkszemére. A kérdés az ki lépjen és kinek a tyúkszemére? Akik ott dolgoznak azok biztos tudják mitől bűzlik a hal. Ideje volna, hogy egyszer végre az író-olvasó emberek összeszedjék elhagyott bátorságukat és kiálljanak a valós értékekért Önmagukért és értünk.
Reckl Amál blogja Csodavárás 2010.01.03 13:33:27
Az év eleji optimizmus jogosságát nem áll szándékomban senkitől sem elvitatni, olyan ez, mint a malacsült, ilyenkor jár. De azon a messiásváró derűn, amely a jobboldali sajtóban, tévéjben tapasztalható kissé megdöbbentem.A dolgot a ma már leplezetenül elfogult köztársasági…..
szekelye 2010.01.03 23:47:04
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nagyon örülnék ha igy lenne, de félek azt én már nem fogom megélni.