Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bazsesz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Régóta gondolkodtam azon, hogy játékvezetésre adom a fejemet, de döntésemet megnehezítette, hogy soha nem voltam egy szolid, könnyen kezelhető játékos, és a bírók sem tartoztak a kedvenceim közé" – mondta blogunknak Vas Mátyás. Vas Márton és Vas János 32 éves…..
Bazsesz 2010.09.29 15:38:26
@Fulike1: Nem látod? Még nem is fújt szegény, de már kapja az ívet...
HAJRÁ MATYI! Kívánom, hogy egyszer elmondhasd, hogy azért jó volt kijutni egy A csoportos Világbajnokságra, ahol egy jégen lehettél a világ két legjobb csapatával, és nekik fújhattad a sípot.
Bazsesz 2010.09.29 23:26:19
@jocca: Annyira okosokat tudsz te is írni! Ha olyan tutinak érzitek magatokat (mert rajtad kívül még vagytok egy páran), akkor miért nem látunk titeket a játékvezetők között? Szerintem először próbáld ki, és utána mondj bármiről is ítéletet.
Tudod, ez olyan mint a Taxi című filmben: "Tudod nem minden rendőr ruházza meg hajnalban a kínai bevándorlókat."
;)
A nemzetközi szövetség elkészítette a bíróküldést a világbajnokságokra. Kellemes meglepetés, hogy Magyarországnak Sándor Zsuzsanna révén újra van A licences zebrája. Mióta ez az új minősítéses rendszert bevezette az IIHF, erre nem volt még példa. Korábban két…..
Bazsesz 2010.09.28 16:43:18
@zsolt007: Gondolhatod, hogy a VB-re kijutni nem kis dolog, és nem kis teljesítmény! Szerintem minden játékvezetőnek az jár a fejében, hogy "Remélem, egyszer én is ott állhatok majd a korongal a kezemben..." minden ilyen eseményre az IIHF delegálja a játékvezetőket, és hidd el nem kis dolog lehet, hogy pont őt küldik egy ilyen VB-re. Szerintem inkább gratulálnod kellene, és fejethajtani, hogy tőlünk is mennek játékvezetők bizonyítani, és megmutatni, mire is vagyunk képesek ebben a kis országban. Úgyhogy hajrá!!!
A Ferencváros–Újpest Mol Liga-mérkőzésen búcsúzik az OB I-es kerettől Bellus László. A játékvezető 33 éve fújja a sípot, és most is csak az élvonalból lép ki, korosztályos és amatőr mérkőzéseken még találkozhatnak vele a játékosok és a nézők. "A KSI-ben…..