Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bejöntaki

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lám, lám... milyen érdkes interjút fújt be a szél tegnap az Index címlapjára. Gratula érte az interjút készítő újságírónak és a kérdésekre - még névtelenül is - válaszoló rendőrnek. Lassan, de biztosan egyre több információhoz jutunk egy bizonyos eseménnyel…..
Szokták volt mondani, hogy összenő, ami összetartozik... 2010 januárjában úgy tűnik, hogy az MDF és az SZDSZ összenő. Na, de ők tényleg összetartoznak? Igaz, hogy megtörtént a Kókátlanítás a "liberálisoknál" és az MDF is addig igyekezett elkerülni a fideszes ölelő…..
Mandiner blog Kérés az SZDSZ-hez 2010.01.13 11:01:00
  Bár Dávid Ibolya nem oly rég még határozottan cáfolt egy lehetséges MDF-SZDSZ választási együttműködést, mégis furcsa pletykákat beszélnek mostanában. És látva, hogy az MDF-nek a magyar politika összes kacatját sikerül kiguberálnia, ez a fordulat már nem is lenne…..
Lám, lám... A baloldalon kicsit nagy a tülekedés: Magyar Kommunista Munkáspárt, Munkáspárt 2000, Magyar Szociáldemokrata Párt (és tsai.), Magyar Szocialista Párt, Magyar Demokrata Fórum (!), Szabad Demokraták Szövetsége, Lehet Más a Politika. Najóóó, okéé a Fidesz is baloldali,…..
Úgy tűnik kezdődik. Igaz a köztársasági elnök még nem írta ki, de kezdődik, vagy ahogyan az okosok mondják: folytatódik. Hiszen permanens kampányban élünk. Azért valljuk be a 2006-2010-es ciklusban tényleg kijutott a jóból, mert ugye a 2002-2006-os is elég kemény volt, aztán…..
A 2006-os országgyűlési választások tévévitája nem volt éppen nagy szám. Viktor úgy izgult, mintha aznap vette volna fel életében először durvaszövésű vastag zakóját... A másik (Gy. F.) pedig hozta formáját: "lárifári", "nem igaz vádakkal választást nyerni…..
Négy éve ilyenkor (jan. elején) már javában folyt a kampány. Már túl voltunk Gy. Ferenc akkori min. elnök SZDSZ-nek szóló ajánlatán: csökkentsük már le azt a fránya bejutási küszöböt. Újra megtapasztalhattuk, hogy OV isteni eredetű: napra pontosan megjósolta a választások…..
Ferenc, Ferenc... hát veled kezdjük... Érdekesnek gondolom, hogy nem foglalkozott a jobboldali állatkert Gyurcsány Ferenc egy korábbi blogbejegyzésével, aztán egy másikkal - mert ő ilyen kis termékeny betűhuszár. (persze lehet, foglalkozott és egy guglizással számomra is kiderülne,…..
Négy évvel ezelőtt - 2006-ban - az ország lakosainak egy pofátlan csoportja pofátlannak bélyegezte a Fidesz kampányát, mely szerint Rosszabbul élünk, mint négy éve. A pofátlanok csoportját legkönnyebben így lehetne azonosítani: MSZP és SZDSZ.Kezdjük az utóbbival: a pofátlan…..