Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kantin

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PARTiZZ! FACEBOOK CSOPORT 2010.03.17 14:00:26
 Elkészült a PARTiZZ! Blog facebook csoportja! Csatlakozz Te is! Kattints ide!..
PARTiZZ! NOISE NIGHT LIFE VOL. 7 2010.03.16 21:46:00
Élménybeszámolót olvashattok itt és most.:D       Mikor megérkeztünk, olyan 9 körül, már javában folyt a parti, és elég nagy sor is állt a bejárat előtt. Már tudtuk, hogy ebből nagy parti lesz kibonatkozóban. Miközben iszogattuk az jó kis orosz vodkánkat és…..
PARTiZZ! SHABBAT RAMPAGE 2010.03.16 21:04:00
Ha már izgalomba jössz az electro és különböző megjelenései hallatán, saját testi épséged érdekében ne is olvasd tovább. A stressz ájuláshoz vezet! Hamarosan megnyitja kapuit a Shabbat Rampage partysorozat a megújult Diesel Clubban. Ha bírod az elektronikus zenét, és kíváncsi…..
PARTiZZ! ELINDULT A BLOG! 2010.03.16 20:52:00
Elindítottam a Party blogot! Mostantól buliajanlókat fogok posztolni, videókat bulikról, és amelyiken ottvoltam, arról élménybeszámolót is. Hogy kivagyok én? :) Az titok. Bár majd csak megismertek. Annyit kell tudnotok, hogy egész fiatal vagyok, gördeszkátok és fotózok, es partikra…..
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
Kantin 2010.01.13 21:14:07
@anyadamedve: En is stoppoltam es az 5. auto megallt! Nyari elmenyeim kozott rengeteg stoppolas volt, igy mikor elment elottem a hev rogton indultam stoppolni:) 15/f
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..