Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pekarszabi

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Éden hotel - 2x04 2012.03.09 07:30:00
Emberek, kiválasztás! Ennek örömére a T69.2 SE trópusi skint kapott, pirosas-fodros ruciban forog a kamerába, csöcsrészen a ruha a boldog nyolcvanas éveket idézi meg a nyak mögötti megkötővel és az abban lógó cuccal. A mell alatt hasat beszorító bőrövre nincs magyarázat,…..
pekarszabi 2012.03.11 16:27:45
Én Anikónak szurkolok, de talán legyen inkább (Ani)Kokó, mert attól lehet így felpörögni. Szeretem a pofiját, hasonlít Bambulára!
Csak az egyértelműsítés miatt:
mayer14.mindenkilapja.hu/html/18545080/render/bambula
És kinek lesz bátorsága fiúk közül beállni T69.2SE upgraded mögé egyszer beállni?
Noémi miatt pedig komolyan aggódtam, mert a kiválasztáskor a nyilatkozatnál két komplett piramis/fenyőfa/miaszar lógott a fülébe, oszt nyúlt a bőre, mint nekem a fitymám megboldogult tinikoromban amikor nyujtogatni próbáltam a "szondámat".
Melákon pedig nem ér élcelődni, hát tegye fel a kezét aki még nem b.sz.tt be úgy hogy hányjon, szegénynek még az epéje is kijött. Onnan tudom hogy nem az agya, mertha a koponyaüregén rés keletkezett volna beszippantotta volna az egész ki.aszott Eédenhotelkettőt a fekete luk.
Hát, drágáim, belecsapunk, innentől kezdve lehet hörögni, ki nyerje a vévéötöt, este nyolctól élőzünk a Velveten, de igényünk van az akolmelegre, meg azt is tudjuk, ahol meleg van, ott büdös is, és hát az anyai öl ringatása, ugye. Az este nagy kérdése, a Lelketlen Gonosz…..
pekarszabi 2012.02.26 23:03:20
@Líder Máximo: én nem vagyok a listádon te hímsoviniszta állat!
Visszaszamlalas indul...
pekarszabi 2010.05.15 00:35:07
      Jon a tavasz, es allitolag a madarak is egymasra masznak a poznakon.Azt viszont nem ertem, miert jon ez a nagy hazasodasi hullam, bolondok napja meg messze van.Viszont kivalo zenet talaltam:Alpha Blondie: Sebe Alleh Yehavi kedvenc, dzsanga is a must have:DDD(not!)..
pekarszabi 2010.03.02 16:55:24
@Yvettebabacool: A házasság jó, amióta létezik a házasságon belüli szexuális erőszak. Na azóta van értelme. JA meg a pap az jó.
    G-val regota terveztuk,hogy iden elmegyunk egy farsangi mulatsagra, ami tobbhetes dillemmat eredmenyezett: "Minek oltozzunk? "Nagy nehezen eldontottem, hogy Csipkerozsika leszek, amely donteshez unokahugom jarult hozza-neki volt jelmeze ugyanis. A ruha gyonyoru, nem…..
pekarszabi 2010.02.20 09:55:41
@Quentin vagyok Montargisból: egy lada sör utan pont az a tragarkodas a jo! most mi a bajod az olyan beszolasokkal hogy "erdö szélen őzike, szopjon le a győzike!"
vagy "bokrok között árnyék oson, nadrágomba folyt a fosom", illetve "árok partján nőstíny pocok, öreganyám baszni kocog".
szerintem ezek a magyar nyelv és a magyar zene gyöngyszemei.
pekarszabi 2010.02.21 05:17:10
pekarszabi 2010.02.21 18:29:39
@Veér Farkas: nem hinneém, akkor nem lenne avatarja
Minden nap uj es uj szerelmek szuletnek ebben a nagy nagy mesevilagban. Van, aki komolyan veszi, van , aki nem, es jatszik. Jatsszunk egyutt:)..
pekarszabi 2010.02.16 12:45:35
@Yvettebabacool: akkor van idöd, ugyhogy lécci segíjj anyánknak főzni-mosni-takarítani, apának megszerelni a villanykapcsolókat, a cserepeket megigazitani meg a kamazt megjavítani. Én már fáradt leszek mire hazaérek, szóval a tetkós(ex)pasid nővérénél be kéne ugranod helyettem, a felcsatolható műpéniszt, amit karácsonyra kaptál nyugodtan használhatod.. tudod titokban én is kölcsönvettem tőled néha, mert nem volt kedvem mindig 'állítani".
Csókol szerető bátyád..
pekarszabi 2010.02.16 13:11:05
@Yvettebabacool:
Hugi, csalódtam.. eddig azt hittem zotyobá titokban téged kúrál ki abból a titokzatos betegségedből..de hogy a tetkós nővére leszbi.. nem tudok napirendre térni felette, de mondjuk hozhatta a családból, mert az öccse is néha ráharapott a mikrofonomra, de ezt eddig csak az ellenállhatatlan vonzerőmnek tudtam te. (ezért nem szoktam férfiak előtt még félmeztelenül sem mutatkozni).
A pénzemed ne vedd el légyszi .. kell a tiktkos kurváimra (meg az abortuszaikra). A sztékhauszban benne vagyok meghílak, mert lovag vagyok (de akkor a dugipénzemet hozzad), este megyek eléd a kamazzal!
ismét csókol Bátyád, St. Pecar
     A barban vagyok, osszesitek, kivonok, osszeadok, papirmunka, utalom.Marcus-pizzeriaja van nem messze-megall a pult vegeben, es elem rak egy dobozt.Hoztam neked pizzat, mondja.Koszi, mondom , es kozben arra gondolok, vajon mit remel erte...Meg sem kostolod? -kerdi…..
     Megcsorren az ebresztoora, szinte belehasit  a hajnalba. Kavefozo bekapcsol, lassan szorcsog lefele, beleugrok a pasim farmerjaba, es a gozolgo cseszevel kilepek a balkonra.A csipos hajnali levego minden idegszalamat borzolja, mikozben a kave megnyugtato , otthonos…..
Csorog a telefonom.Gyereket akarok toled-hallom, mikozben aprot kotrok a kasszanal, hogy kifizessem azt az uveg bort es pizzat, amit estere szanok. Hangosan felrohogok, mire a penztaros meglepetten rampillant.Megint kiengedtek egyet...-kozlom vele rezignaltan, es mindenterto bologatasat…..
pekarszabi 2010.02.16 08:21:17
@Yvettebabacool: nekem is van jelentése, bizonyára nem az, mint neked. az alattas,sárban és romlásban gázoló, én(fél) kitűnni vágyását jelképező sárga gumicsimma.
pekarszabi 2010.02.16 11:15:22
     A srac szokimondo volt:Jol fozol mint egy sef, es ugy dugsz mint egy ringyo, mondta egyszer dugas kozben.Szopd le magad-gondoltam, s a fal fele fordulva ket perc mulva mar aludtam is...
pekarszabi 2010.02.15 16:29:52
@Yvettebabacool: ja a ringló: van
pekarszabi 2010.02.15 16:42:08
@Yvettebabacool: de nem gondolod hogy ciki, hogy ennyi idős létedre a bratyodnak kell ilyeneket magyaráznia Neked? de persze szívesen mesélek neked bármit, hát nevelni meg tanítani kell téged Te Szemtelen Csirke! :D
pekarszabi 2010.02.16 08:31:01
@Yvettebabacool: Csirke! Én csak akkor pofozlak ki ha nem tudsz tisztességesen kábítószerezni, meg alkoholizálni. Én vagyok az egyetlen aki nem baszogat a családból.. mióta voltam elvonón!
Na.. uff.
:D
    Beszart a gepem, ne irj , mondom. Jo, mondja, rendben van.Felora mulva hiv: uzentem skypon, nem vagy fenn?Beszart a gepem, mondom. Ja, persze, hisz mondtad, es leteszi.Felora mulva hiv: akkor irtam egy emailt, megnezned legyszives?Beszart a gepem, mondom. Ah , tenyleg , hisz…..
    Feljott hozzam egy csaj, evek ota nem lattam. Baratnom (mondja o) a  szemet kis lotyo (gondolom en, miutan kikezdett az osszes exemmel), elkezdi nyomogatni a telefonjat, es az orrom ala dugdossa valami bamba colos faszi kepet.Nezd, uj pasim van, ugye milyen cukker?…..
A nő. Érzéketlen ringyó, aki a saját szórakozására lép át másokon, vagy tényleg van szíve?   A férfiak. Mind komolyan gondolja . Nopersze.A barátok. Akik nem azok.A barátok. Akik azok. A történetek természetesen NEM csak fikción alapulnal, ha bárki…..
pekarszabi 2010.02.15 14:15:26
@Yvettebabacool: a ringyóságodhoz nem fér kétség. már a Bibliában is megírták hogy Éva egy kígyóval kokettált, ami pedig nem más mint egy hosszú farok.. pénisz. freud örülhetett a kígyónak.. az is egy fallikus szimbólum.. mint maga a fa az édenkertben. vagyis freud a bibliára IS alapozta a saját cihológiáját
pekarszabi 2010.02.15 16:10:14
@Yvettebabacool: nem értek mindent, sok mindent nem értek. de nem is kell, nem kell mindigmindent érteni