Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsar

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rage Against the Machine az a banda, ami megkerülhetetlen legyen szó akár metal, rock vagy hip-hop zenéről. Sokan tévesen a nu-metal atyjának tekintik a négyest, akik ettől hol felháborodnak, hol pedig hízik a májuk az ilyen megjegyzésektől. Mi a szitu? Az idő kegyetlenül telik és ez az album is…..
tsar 2021.04.08 05:52:47
Hedy Lamarr osztrák származású színésznő, a régi Hollywood természetes szépségéről ismert alakja, akinek nevéhez fűződik az a kommunikációs technológia, melyen a GPS, a WiFi és a Bluetooth alapul.     Olyan filmekben aratott sikert, mint a Sámson és Delila vagy a Fehér rakomány, ám tudományos…..
tsar 2020.01.06 14:37:54
Újabb videó társult be az "egymilliárd felettiek" klubjába a YouTube-on. A legfrissebb szerencsés a Nirvana legnagyobb slágere, a Smells Like Teen Spirit, mely mindössze a második klip a '90-es évekből, amely átugrotta ezt a meglehetősen szép számot (a másik a Guns N' Roses November Rainje)...
A sors az utóbbi időben határtalanul kegyes azokhoz, akik a hard rock / heavy metal kultikus, méltatlanul alulértékelt, a színtérre és az adott irányzatok alakulására nézve viszont meghatározó hatású zenekarain nőttek fel, koncerten azonban eddig nem láthatták őket. Hogy csak…..
Elhunyt a többek között a Sex Action menedzsereként is ismert Nagy Gyula. A Fekete Lyuk egykori vezetője pénteken hagyta maga mögött a földi létet. Nyugodjon békében...
tsar 2018.11.04 08:50:45
Pusztulat Játékok a padláson 2018.10.30 20:00:00
Zamárdi elhagyatott nevelőotthonáról számos cikk és videó került fel a netre a közelmúltban, melyek elég kevés információt, ám annál több ellentmondást tartalmaznak, ami nem véletlen, hiszen alig néhány információmorzsa lelhető fel róla a világháló eldugott zugaiban. Így aztán én se fogom feltalálni…..
tsar 2018.10.31 19:24:06
Különösen meghatározó a Tisza-tó életében és a táj arculatában is a téli-nyári vízszint.  Ahol nyaranta kenuval vagy csónakkal barangoltunk, ott telente akár bakancsos túrákra is indulhatunk, s bár szűkül a vízfelület, de ezzel párhuzamosan kinyílnak a száraz lábon…..
tsar 2017.11.28 23:17:58
meg az epiteton ornansz, amivel elsiklanak felette...
Keith Caputo, a Life Of Agony énekese Twitterén jelentette be, hogy nővé válik. Ezzel együtt már mint nő utal magára, illetve a Twitterén is mint Keith Mina jelenik meg. A Life Of Agony jelenleg búcsúturnéját tartja, egy rajongói kérdésre pedig Caputo azt válaszolta, hogy a nővé…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..