Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tíz szálat egy huszasé' (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
  „Egyrészt magánemberként, Nav­racsics Tiborhoz fűződő barátságom révén, másrészt püspökként, híveim képviseletében voltam jelen. Ezt talán sokan furcsállják, ám ha lenne másik olyan párt, amely az egyház által hirdetett értékek mellett áll ki, annak…..
Míg a múlt héten egymásnak esett az RTL Klub és a TV2 azon, hogy ki nyerte a vasárnap estét, a Frizbi második adásáról nincs mit vitatkozni, Hajdú műsora fel sem került a 18-49 évesek TOP50-es listájára. Úgy látszik, hogy másodjára nem adtak esélyt a nézők Hajdú Péter TV2-s…..
„Felvetődik a kisgazdásodás kérdése, azonban az MDF nem az FKGP, Dávid Ibolya pedig nem Torgyán.” /Medgyasszay László, 2004/   Dávid Ibolya pártszerte rettegett demokratikus meggyőződése ismét lesújtott. Az újabb elnökségi rendteremtési hullámnak…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
(2010, neves magyar médiaszemélyiség honlapja, http://www.havashenrik.hu/, via subba.hu)..
tíz szálat egy huszasé' (törölt) 2010.02.10 12:12:01
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje újra ráirányította a figyelmet: a magyar jobboldal eredendően fasiszta. Már ha elfelejtettük volna. Nyilvánvaló, hogy vegytiszta történelmi kontinuitás terebélyesedik Héjjas Iván és Kövér László, Gömbös Gyula és Mikola István – és…..
tíz szálat egy huszasé' (törölt) 2010.02.07 13:08:15
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
tíz szálat egy huszasé' (törölt) 2010.02.05 12:44:37
Úgy látszik a Westend City Centerben dolgozó biztonsági őröknek az a munkájuk, hogy a mosdóban átöltöző nőkre rányissák az ajtót, nem is egyszer, kétszer is, majd minősíthetetlen hangnemben üvöltözzenek velük, ahelyett, hogy elnézést kérnének.   Legalábbis nekem ezt…..
A Soproni a „Magyarország, én így szeretlek” után újabb, a hazaszeretet témájában mozgó reklámfilmet hozott ki. Friss, ropogós, tekintsük meg, aztán folytatjuk: Én személy szerint szerettem az előző reklámot, annak ellenére, hogy sokaknak voltak vele problémái, a…..
tíz szálat egy huszasé' (törölt) 2010.02.02 16:51:39
"Na, ez is az istenek rizsét ette!" - legyint lemondóan a Sri Lanka-i bácsi a széttetovált kamaszra. A szigetországban ugyanis a legszebb rizsszemeket az isteneknek áldozzák, és úgy hiszik, hogy aki megdézsmálja az adományt az rövid úton megőrül. A rizsen élők, azaz az…..
Sárdobáló Bolsevik tempó 2010.01.31 07:00:00
Olyan igazi ízes kommunista módon szalajtották haza Mádi László fideszes politikust, mert azt találta mondani óvatosan, szakmai körben, hogy esetleg, talán, alkalomadtán be lehetne vezetni az ingatlanadót. Ugyanez az ötlet szerepelt már a Fidesz korábbi, Jövőkép című…..
  Egy kedves ismeretlen olvasónktól (amennyiben Rejto Jeno lenne a becsületes, polgári neve, szíves elnézését kérjük) kaptuk meg a Fidesz erzsébetvárosi szórólapját. A flyer spártai egyszerűségű, semmi 3d, semmi WordArt:   Az üzenet…..
tíz szálat egy huszasé' (törölt) 2010.01.29 12:12:04
tíz szálat egy huszasé' (törölt) 2010.01.29 13:38:39
Most végre kijelölte a kormány a vasút helyét: melegedő szerencsétlen sorsúaknak. Nem a fagyoskodóktól irigylem a meleget, csak úgy érzem, ezzel is csak mélyebbre taszítja az állam saját vasútját. Nem az állami múzeumok előcsarnokát, nem a Nemzeti Bank tanácstermeit, nem a…..
tíz szálat egy huszasé' (törölt) 2010.01.29 01:09:14
Népszabadság címlapja szerint a jövő az autóbontóban is elkezdődött. A képen Kusturica szelleme kísérti a leendő kormánypárt plakátját. Azt, amit még a nagyonkonzi blog is "vizuális elkúrás"-nak minősített, mert a "jövő szövetsége" plakátdizájnban…..
tíz szálat egy huszasé' (törölt) 2010.01.21 16:50:06
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
A Péterfy Bori & Love Band második lemeze előkelő helyeken végzett a különböző 2009-es magyar lemezeket összesítő listákon és a december 27-i lemezbemutató koncertre is rengetegen voltak kíváncsiak. A Bűvös vadászhoz néhány hete készült videóról beszélgettünk…..
tíz szálat egy huszasé' (törölt) 2010.01.14 15:48:04
Miután Pörzse Sándor lelépett az Echo tévétől, azt nyilatkozta, hogy "nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik". Amit mi nem egészen értünk, hiszen ez az a televízió, ami annyira sokszínű és…..
tíz szálat egy huszasé' (törölt) 2010.01.13 18:08:12
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második a legfrissebb információkkal, végül a legutóbbi itt olvasható.) Olyan tömegben érkeznek a feljelentések a rendőrségre minden idők talán legnagyobb magyar…..
Hétfő éjszaka már elérhető volt a PPO weboldala. (A szájton keresztül autópálya-matricát és lottót lehet venni és telefont feltölteni.) A keddi nap kérdése, hogy sikerül-e bizonyítania a cégnek, hogy 2009 novembere előtt valóban értesítette az ügyfeleit arról, hogy egy…..
tíz szálat egy huszasé' (törölt) 2010.01.12 02:36:22
  Újabb váratlan elemei kerültek elő a formálódó Fidesz-programnak. Ezek alapján ha az ellenzéki párt kormányt alakíthat, egyik első intézkedése lesz eltörölni az univerzumot - összegző hírösszefoglaló és reakciók.     Az ellenzéki párt…..
tíz szálat egy huszasé' (törölt) 2010.01.08 16:53:24
index.hu/belfold/2010/valasztas/mintapolgar/krumpliosztassal_spaller/

ebbol fogadjunk nem lesz vicces blogbejegyzes...
  Mint egy magát megnevezni nem kívánó hírportál beszámolt róla, tegnap több megbízható szemtanú látta Herényi Károly MDF-elnökhelyettest, ahogy a Ferenciek terének aluljárójában egy szál tollboában - Bokros Lajos és volt frakciótársa, Lengyel Zoltán, valamint…..
  A Népszabadság vezércikkében nehezményezi, hogy a BKV-nál tapasztalható káosz kapcsán nincs egyetlen döntéshozó, aki magyarázatot adna arra, mi történik a cég buszjárataival. A lap úgy fogalmaz: Némaságba burkolóztak a szocialista potentátok is, akiknek hivatali…..