Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gigica78

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-könyv olvasók ONYX BOOX 2010.02.14 14:34:00
Intro Egy kedves kis magyar kompánia, a Netkorzó is úgy érzi már, ideje belevágni az e-könyv bizniszbe, és felvették a kapocsolatot a CES postban is emlegetett Onyx Internationallel. A tesztkészüléket rám bízták egy hétvégére (köszönet érte), és én jól meg is…..
Gigica78 2010.02.16 21:39:20
@Professzore:
60ezerért már jobban hangzik?
Nekem az ir sony-s srác magyarázott valamit, hogy az amerikaiban a grafikára, az európaiban a memóriára tették a hangsúlyt...
A 300as kijelzőjének élessége már nekem is jobban tetszik, viszont az meg olyan kicsinyke...
Te mit ajánlasz a piacon fellelhető olvasók közül?
Gigica78 2010.02.17 10:04:08
@Professzore: természetesen nem az ár a legfőbb szempont, de pont te emlitetted, hogy '100 ezerért nem kellene.', ezért érdekelt, volna, hogy 60at viszont már megér-e szerinted is. De értem én, nem tetszik neked, nem kéne, ha hozzád vágnák sem :-)
@Dworkyll: olvasom én ezt a blogot, csakhát én vagyok az 1xű vásárló, nem értem a műszaki ide-oda dobásokat. Annyit tudok, hogy van egy csomó könyvem is jelenleg a pc-men, amik pdf-ben vannak. De ott már meguntam olvasni őket, ezért is keresek valami szemkimélőbb megoldást. A későbbiekben meg a fentiek szerint az olvasó határozza meg, hogy honnan jutok olvasnivalóhoz... De, ha arra gondolsz, hogy van-e lehetőségem bárhonnan vásárolni, akkor a válasz IGEN
Megérkezett a Sony PRS-600. Szokatlanul apró dobozba volt csomagolva, egy USB kábel, egy ráhúzható kis tok, valamint némi minimális dokumentáció társaságában. Az olvasó kibontása után az első gondolatom az volt, hogy "jesszus, ez jég hideg". A Cybook műanyag volt,…..