Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klk

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne hagyjátok ki a megnyitót - 2013. március 4, 17 óra, Újpesti Kulturális Központ. Helyszín: View Larger Map..
Indafotóblog 940 2013.01.06 20:08:48
Megváltozott a blog kinézete. Sőt. 68%-al szélesebb lett! A régi 560 pixeles kinézet helyett egy minimalista - a NAGYKÉPES bloggal megegyező méretű - 940 pixeles dizájnra váltottunk. Az új dizájnban nincs oldalhasáb, csak lábléc, rövidebbek a oldalak a gyorsabb töltődés…..
Ötven képes válogatás a tavalyi év legjobb indás munkáiból. Ködös Toszkánától a repülő ninja-macskáig, bögölymakrótól a fényvillamosig - itt van az Indafotó krémje, 2012-ből. Az első négy fotó azonos pontszámot kapott a zsűritől, ezek szerintünk az év legjobb…..
Lezárult a Kihívás pályázat 3. fordulója, TŰZ témában. A képeket most nem bocsátjuk közönségszavazásra, hanem a héten zsűrizzük őket a nyereményt felajánló Eszterrel és közösen hirdetünk győztest a pályázaton, október 9-én! (illusztráció: szepicsabi) Közben…..
klk 2011.10.12 14:28:35
 - Cigány kutyája már megharapott, zsidóé még nem - és röhög az egész református osztály, a kivételeknek tisztelet.Figyelmeztettek, hogy majd más lesz a módi a teológián a kihagyott két év után, markánsabban képviselteti magát az új vonal, az öntudatosabb magyar irány,…..
klk 2010.03.26 12:49:00
Égig érő gizgazokPhilip Larkin angol költő Church Going című verse, amit több, mint ötven éve írt, azt a kérdést boncolgatja, vajon ki lesz az utolsó, aki a templomot még eredeti funkciójának megfelelően fogja használni, és mikor jön el az az idő, amikor a természet által…..
Ismét itthon Mötley, kissé megviselve és idegesen, de legalább egy darabban. A kórházban nagyon jókat mondtak róla, bár "virnyíkolt állandóan", persze, hogy virnyíkolt, be volt zárva egy kis ketrecbe, én is üvöltenék. A csajommal mentünk érte, és egycsapásra…..