Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gtarajos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Steve Jobs többnyire remek húzásairól és előremutató döntéseiről híres, időnként ő is hibázik. Szerencsére ilyenkor a sors közbeszól, és nem hagyja, hogy hülyeséget csináljon. Mint például amikor visszatérése után nevet keresett az új asztali gépnek: azt már tavaly…..
Idegesít, hogy a tévékben úgy állítják be a hangsávokat, hogy a reklámok hangerejét a normál adásnál jóval hangosabbra tekerik fel? Kaptál már frászt, amikor egy csendesen csordogáló filmen elbóbiskolva egyszer csak arra riadtál, hogy egy reklámban éppen azt demonstálják,…..
addict Veszekedő vak házaspár 2008.12.19 10:15:00
Nem is olyan rég volt szó a blogon a MEH által szervezett esélyegyenlőségi kampány első darabjáról, a kerekesszékes állásinterjút bemutató reklámfilmről, ami itt a Rekámszemle rovatban az eddigi legmagasabb pontszámot kapta. A négy témát feldolgozó sorozat második darabja a…..
Szujó Zoltánt ma délután tulajdonképpen csak azért nem vágták pofán a Hungaroring negyvennégy fokos betonján, mert a Forma-1-es pilóták, csapatvezetők és mérnökök sokkal türelmesebb népek, mint mi, akik biztos, hogy vérben forgó szemmel reagáltunk volna arra, ha egy izgága…..
addict Bankpiaci reklámkörkép 2008.04.03 09:09:00
Érdekes egy pillanatra végignézni a hazai bankreklámokon. Úgy tűnik, mintha egy különös betegség kerítette volna hatalmába a bankszakmában dolgozó marketing-kommunikációs szakembereket. A kór elsősorban a reklámstratégia kidolgozásáért felelős agysejteket támadja meg,…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..