Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mediumnasty

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
mediumnasty 2011.09.16 21:38:11
@tea fan: angolul is nagyjából "ámis" egyébként, nem emis, ahogy a túlművelt kolléga gondolja
Félrefordítások Újra utolsó 2011.01.31 12:58:00
A cím erre a korábbi posztra utal. Ferenctől kaptuk:Tegnap tudatosult bennem, hogy a TV6-on látható a Seinfeld című amerikai, nálunk kevéssé ismert sikersorozat. Lehet, hogy csak én vagyok lemaradva és ez már a sokadik ismétlés, mindenesetre meg is jegyeztem a feleségemnek, hogy ezt…..
Már Nick Hornby a Pop, csajok satöbbijében is mélyrehatóan boncolgatták a szerelmi bánat, és a popzene kapcsolatát, és valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy a kettő tényleg kéz a kézben jár. Van zene a friss kapcsolatokhoz, van zene közös ébredéshez, van zene dugáshoz, de…..
Izgalmas képgaléria a múlt hét végén Rió Complexo do Alemão favelájában tartott gigantikus razziáról. Mintegy hatszáz drogcsempész/díler barrikádozta el magát a városrészben, akik azután kezdtek el rendőrörsöket megtámadni, hogy a fegyveres erők megindították akcióikat a…..
mediumnasty 2010.11.30 16:00:33
 Ülnek a csajok a fodrásznál, szépen sorban, egyformán. Vállukon törölköző, kezükben újság, fejükön a transzállapotot elősegítő, gondolatkizáró dauerbúra, és az IQ-visszaverésére szolgáló Faraday kalitka, amit alufólia csíkokból állítnak össze. Időnként a…..
A nyolcaddöntők után nem volt power ranking, mert lusta voltam munkahelyi elfoglaltság miatt, ezért most egy összevont, nyolcaddöntők-negyeddöntők meccseit feldolgozó lista készült, hogy naprakész legyen. Mint korábban is, az erősorrendet az előzetes várakozások+meccseken mutatott…..
mediumnasty 2010.07.05 16:31:48
@FlyingKiwi: Nem egy népünnepély végignézni egy holland meccset, de nyernek, ezzel azért nehéz vitatkozni. Van Persie-vel nem tudom, mi bajod van, egyszerűen csak szar formában van és rosszul használja az edző, de a nagyképűséget nem tudom, miből szűrted le. Van Bommel viszont tényleg egy iradatlan bunkó.
mediumnasty 2010.07.05 16:33:09
@Herlock Sholmes: Csak szeretné, ha kettő lett volna. Az első két meccsén rúghatott volna kb öt gólt.
Eredetileg az volt a terv, hogy az ilyen szösszeneteket csak Facebookon toljuk ki, de a drámai események után jól jön egy kis feszültségoldás, és a videó – a meccshez hasonlóan – epic darab, senkit sem foszthatunk meg tőle. Emmanuel Eboué neve a továbbiakban csak a…..
mediumnasty 2010.07.03 11:06:31
Fuck, "madafakka", son of a...ennyiben talán ki is szokott merülni a káromkodás vagy sértegetés az amerikai filmekben. A Pajiba oldal összerakott egy közel 10 perces videót, amelyben nem csak ezek szerepelnek, hanem egyéb beszólások, szapulások és ócsárolások hallhatóak.…..
Ausztrál szövetségi kapitány. Lehet.A világbajnokságon három meccsből hármat vesztő kameruni válogatottat vezető francia Paul Le Guent tartja legesélyesebbnek az ausztrál válogatott kispadjára a Sportsbet.com.au – írja a szövetség honlapja. Pim Verbeek holland szakvezető…..
mediumnasty 2010.06.25 18:50:37
Allez la France! 90.perc 2010.06.11 22:24:53
 A meccset a legjobban Domenech ingerült ordítozása foglalja a legjobban össze:-A Henry, a tojásom!-Hozom, uram - fut az öltöző felé a 12-es számú csatár, aki mindig örül, ha kicsit foglalkoznak vele.-Ne hozza... Vakarja!Henry pihegve fut oda a dolgát tenni, mert bár ez a meccs…..
Két olyan párharc jutott mára, amit sokan lefutottnak tekintenek, pedig hát szó sincs ilyesmiről. A Barcelona az európai topfutball egyetlen olyan csapatához látogat, amely anélkül szállhat szembe vele némi eséllyel, hogy spártai falanxot vonna a kapujától 35 méterre, az Inter…..
mediumnasty 2010.03.31 23:36:49
@rizla:

Sajnos igazad van ami a mostani csapatot illeti, de a 2003-04-es Arsenalnál jobban kontrázó csapatot én nem nagyon láttam. Ennek ersze semmi jelentősége, de 10 éven belül volt :)
Hét forduló maradt, huszonegy megszerezhető pont, két egységen belül az első három. Tömegesen rohamozzák meg a népek a feltárásra váró negyedik pozíciót, Rambo visszatér a pokolba, a strandlabda visszavág. Egyébként meg az tegye fel a kezét, aki nem szkrollol le naponta minimum…..
mediumnasty 2010.03.26 21:38:39
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Szerintem senki nem küldött senkit a pokolba.Viszont azért gáz, amit a cikkíró csinál, mert ugyanazt szajkózza, amit a brit média nagy része, hogy az Arsenal nem szereti, ha keményen játszanak ellenük, stb, pedig baromira nem erről van szó. Lehet keményen játszani, az Arsenalban is volt Vieira, akit mindenki utált, hogy milyen agresszív, mégse tört ketté senkit a pályán. Arról van szó, hogy kurvára nincs rendben, hogy az edzők úgy küldik ki a csapatot a pályára, hogy aprítsanak. Taylor például biztos nem akarta szétrúgni Eduardot, csak jelezni akarta a meccs elején, hogy ne fickándozzon, de így sikerült. A Stoke elkezdett rugdosódni az elején, nem kaptak érte lapot, eldurvult. Ezt szerintem nem lehet tolerálni.
mediumnasty 2010.03.27 01:49:57
@Shikaka:

Ahogy Woland mondta, nem olyan kicsi, és főleg nem olyan gyenge az a csapat, de nem is ez a lényeg. Erről akkor lenne értelme beszélni, ha az lenne a téma, hogy hány gólt kaptak szögletből, vagy hogy mennyi párharcot nyertek meg a középpályán. Hogy mi van, ha keményen, de szabályosan játszanak ellenük. Most sajnos nem erről van szó.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Nyilván nem lehet teljesen kiküszöbölni a dolgot, de első lépésként sokkal komolyabb eltiltásokat kellene osztogatni, mert így egy hétig mindenki erről beszél, az edzők elmondják, hogy a hentesek igazából jó fiúk és egyáltalán nem olyanok, aztán meg csak az Arsenal szurkolók nyavalyognak tovább. Dan Smith, aki ma már nem is focizik, hanem vízvezetékszerelő vagy tudomisén, úgy szétrúgta Diabyt, hogy azóta se tud három meccset lejátszani egymás után, és idén sikerült először fenntartania a formáját. Eduardo teljesen reménytelennek tűnik. Ramseynek lehet, hogy 19 évesen tette be a kaput az az áldott jó ember (aki tavaly a pályán kívül rúgta le Adebayort, azelőtt meg eltörte Jeffers bokáját, úgyhogy 22 éves korára már elég szépen teljesített).
Az ilyenekért baromi kevés a három meccs, és nem akarok senkiről rosszat feltételezni, de bárki nyugodtan megcsinálhatja ezeket a dolgokat szándékosan is, mert három meccsnél többet nem fog kapni. Amíg ez így marad, addig tényleg semmit nem lehet tenni. Vagyis annyit igen, hogy a bírók következetesen osztogatják a lapokat, ha valaki veszélyesen játszik. Egy csomószor láttuk már, hogy ha egy kiscsapat elkezdi rugdosni a nagyot és nem kap semmi visszajelzést a bírótól, akkor egyre nagyobbakat fog odarúgni. Nyilván mindenkit lehet szerelni, de azok a lábak nem véletlenül szállnak el. És akárki akármit mond, az se véletlen, hogy pont a puhány franciáknál volt négy év alatt három ilyen pályán hányós láblifegős sérülés.

Én egyébként biztos vagyok benne, hogy ha egyszer Rooney, Gerrard vagy Lampard kap egy ilyen rúgást, akkor átgondolják a rendszert odafent és valakiből példát statuálnak, csak nem tudom, miért kell ezt megvárni.

A média meg végképp undorítóan kezeli ezeket a sérüléseket, de az ellen tényleg semmit nem lehet tenni, úgyhogy hagyjuk.

Részemről befejeztem a nyavalygást, remélem Eduardo rúg egy szép mesterhármast, Taylor meg kiesik a Watforddal.
Semmi különösebb mondanivalóm nincs a Pepsi focivébés reklámfilmjéről. Simán csak jó. Akon viszont nem.   ..
mediumnasty 2010.03.03 20:40:07
de Sade márki Pornó 2010.02.25 17:18:00
Na, akkor most Kálvin, te leszopod Buddhát, miközben Mohamed áhítattal nyalogatja az ánuszod, mondom. Mirjam, nyomjál már egy kis sminket a seggére, mert ki van pörsögve. Mirjam jön és nyom egy kis sminket Kálvin seggére, bár kicsit nehéz dolga van a göndör szőrök miatt. És…..
mediumnasty 2010.02.25 22:41:10
Akinek még lettek volna kétségei azzal kapcsolatban, hogy az élvonalbeli angol futball szép csendben a világ egyik legvisszataszítóbb üzletágává fejlődött, azoknak is eltűnhetett az összes illúziójuk szombat este. Nekünk nem voltak ilyenjeink, és tisztában voltunk vele, hogy a…..
Nem igazán lehet már tudni, hogy valójában Woody Allen filmjei, aranyköpései, botrányos magánélete, esetleg zenéje (bár ezt igazán kétlem, de el is nézem a mesternek) miatt szerepel-e jelen pillanatban a közéletben. Mondjuk rögtön hozzátehetjük, hogy ezt a hármast (na jó…..
mediumnasty 2009.11.20 20:21:31
@forrestg: Nekem is nagy kedvencem.
Félrefordítások Zene szemeinknek 2009.09.20 11:00:00
Nosztalgikus hangulatban voltam és a gépemen turkálgattam a régi file-ok között, amikor erre a kis drágakőre leletem. Eddig csak amolyan urban legend szinten ment itt a régen lefordították a számcímeket magyarra történet, de íme a bizonyíték. Úgy érzem, elégtételt kaptam…..
mediumnasty 2009.09.21 01:03:40
@flamer: és utána bemondja, hogy "second verse, same as the first", majd elénekli újra. Zseniális :)
A legutóbbi sportközvetítésünk után következzék hát egy újabb sportélmény, ezúttal Muhi az önzetlen beküldő. Itt már egy-két riporter kolléga név szerint is szerepel, de remélhetőleg nem sértődnek meg, hogy bekerültek a kis Pantheonunkba :-)) Modoros sportkommentátorok,…..
Remélem nem haragusztok, hogy az ezredfordulón túlról, de ez kegyetlen. Ici-pici sztringbíkíní... Köszönjük, puding.-..
Arsene Wenger rendszerével együtt megbukott. Nem azért, mert csapata kiesett a szinte tökéletesen játszó Man United ellen, vagy mert csak egy tizenegyesgólra futotta ellenük az Emirates-ben. Azért zsákutca ez az egész koncepció - ha van egyáltalán koncepció - mert egy küzdésre,…..
Persze, persze, utánacsinálni nem szabad, pedig olyan egyszerűnek tűnik, ahogy a súlypont szép ívet követve repül, a vektorok átsiklanak egyik kerékről a másikra. Öt nap alatt másfél millió ember látta, és valószínűleg a többségnek ugyanúgy leesett az álla, amikor végig…..
mediumnasty 2009.04.24 12:48:37
A félelmeink beigazolódtak. Alapjában sem történt semmi különleges az elmúlt szerdán, de keddhez képest, ezt a napot simán hozzá lehet csapni még a húsvéti böjthöz. Az Arsenal könnyedén, idegenben szerzett előnyét meglovagolva, gólokkal intézte el a tartalékos Villarrealt,…..
mediumnasty 2009.04.16 23:18:45
@Csöncsön: Hát én nem tudom, nekem lényegesebb a csapatom és az élvezetes foci, mint a játékosok nemzetisége, de akkor legalább következetes vagy. Grat.
Ha tudom előre, hogy fogunk játszani Albániában, lobogó gyeplővel vágtázok a legközelebbi fogadóirodába, és házat, kocsit teszek fel a négygólos albán győzelemre. Élénken élt bennem a budapesti meccs emléke, amikor teljesen egyenrangú felek küzdöttek, a második félidőben…..
Háromból semmi, sőt, négyből, mert a Fiorentina még a BL-csoportjából sem tudta továbbverekedni magát, és azóta az UEFA-kupából is kiesett. Az olasz csapatok közül egyedül az Udinese áll még Európában - ami lehetne akár egyből cáfolat is, hiszen az udineieket hülyére…..
Kegyeletteljes és Áldott Karit Minden Olvasónknak! :-)   Az utóbbi posztokra összesen több száz komment érkezett, brutálisak vagytok és köszönjük széken.   Más: Tibivel régóta gondolkodunk, milyen élő ikonjai vannak a modorosságnak kis hazánkban. Eredetileg egy tíz…..