Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csendes többség

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyet azért tényleg ritkán látunk a világ tőzsdéin: a kereskedés egyszerűen megfagyott az amerikai piacokon a mintasportolóból botrányhőssé degradálódott Tiger Woods „hivatalos bocsánatkérése” közben, amelyet a CNN és még a kifejezetten a pénzügyi világra…..
csendes többség 2010.02.19 18:57:54
  Meghalt egy lány az éjszakai buszon - hívott fel egy ismerősöm szombaton. Hangján érezhető volt, hogy nem tud mit kezdeni a tehetetlenség dühével. A huszonéves lány a kispesti Kossuth téren szállt fel a 914/950-esre (sajnos, hogy melyik volt, arra nem emlékezett…..
autózz! Levillogta a hóekét 2010.01.03 11:31:00
Bár az alábbi levelet Zoli még a karácsony előtti havazáskor írta, az időjárásnak köszönhetően akár múlt éjjeli történet is lehetne, újabb iskolapéldája az emberi bunkóságnak. Tegnap (december 20.) fél 12 körül nyugodtan autózok az M0-on az M5 irányában. Havas volt az…..
csendes többség 2010.01.03 14:28:27
@Teremb ura: jó az észrevétel, sajnos a türelem és a megértés is hiányzik a hazai sofőrökből.
Azt javaslom minden kedves siető, folyton, minden ok nélkül dudáló és villogó autósnak, hogy egy kicsit menjenek el Norvégiába vagy Dániába, és nézzenek egy kicsit körül... Most leginkább a közlekedési morál tekintetében gondoltam.
Senki sem dudál, nem villog, ráadásul nem is igen jut eszükbe száguldozni. Nyugodtak, boldogok és oda is érnek ahova akarnak, akkor és amikorra tervezik.
Ennyi, lehet így is...