Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Migirimigiri

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Family Guy Blog Family Guy Póló 2010.05.02 09:00:00
Itt egy kérdés. Ha innen az oldalról lehetne rendelni jó minőségű, fehér színű szitanyomott Family Guy-os pólót, volna-e rá igény. Az ár úgy körülbelül 2500-3000 Ft volna plusz postaköltség.   Kéne?online survey ..
Family Guy Blog Frissülés 2010.04.09 18:57:00
A hetedik évad első négy része letölthető szinkronosan. Hamarosan online is nézhető. update: Na, elnézést kérek. Picit elnéztem és a hetedik évad első négy része szinkronosan tvrip-ben lett fel téve. A problémát orvosoltam és ki lettek cserélve az Andruu által készített…..
Kedves rajongók! Nem tudom mi van! Az egyik oldal azt írja, hogy június 1-től lesz látható a hetedik évad szinkronosan a Comedyn. A másik meg azt mondja, hogy április 1-től a nyolcadik. Az tuti, hogy valamikor lesz valami, mert kaptam belsős infókat egy pár hete, hogy a…..
1 éves lett a Family Guy Blog. Az első poszt 2009. január 14-én íródott és az a Family Guy története volt, amit mai napig néha-néha bővítgetek.  Mikor pont egy éve elindítottam a blogot, már pár hónapja rajongója voltam a Family Guy-nak. Természetesen velem is a Comedy…..
Migirimigiri 2010.01.15 13:25:26
@Scarabus: Hogy irhatsz ilyet, hogy szar a family guy meg mi is hát a jó k..... mi sem mondjuk hogy szar amit te szeretsz és azaz emberis szar aki azt szereti amit te, szóval szép volt tőled, köszönnyük az értelmes hozzászólást és remélem még megis nyered vele díjat!
Family Guy Blog Stewie-s alsógatya 2009.12.28 19:44:00
Lelkes látogatónk, Levente küldett egy képet az alsógatyájáról. Ez azért érdekes nekünk, mert Stewie van rajta. Állítása szerint a Springfield-ben lett vásárolva, szóval meg lehet rohamozni a boltot (szívesen Springfield). ..
Family Guy Blog HIMYM 2010.01.03 16:45:05
Tegye fel a kezét aki nem szereti a How I Met Your Mother-t! Ha nem szereted, akkor kezdd el az elején és garantálom, hogy tetszeni fog. Egyik barátunk csinálja a következő oldalt:http://www.igyjartamanyatokkal.tk/ ..
Angol cím: Meet the Quagmires Magyar cím: Isten hozott Quagmire-éknél! Leírás: A Halál segít Peternek, hogy visszajusson tizennyolc éves korába, hogy kiélhesse magát. Azonban emiatt a múltban elszalaszt egy fontos randevút Loissal. Amikor visszatér a jelenbe, rádöbben, hogy Lois…..
Kellemes szentestét és karácsonyt kívánok mindenkinek!             ..