Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anasztazia01

79 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A folytatást itt találod: www.teddadolgod.eoldal.hu..
Körülöttem szürke fák,szürke égbolt, szürke táj,szürke aszfalt szívem helyén,boldogságot nem érzek én.Folyton csak a félelem,nem lelem az életem,gyomrom görcsöl szüntelen,nincsen hová rejtenem.Szégyellem és utálom,rosszat tettem, már bánom,elvesztettem, ki…..
Sötét felhők húznak végig az égen.Ő is látja, s elképed.Igen, én csináltam ezt neked,ajándék vagy nem szereted?Csak a szemednek tetszem,el sem jut a fejedig,napi adag megállítja,mámorba fulladt bánatid,mikor itt vagyok én neked,de tudom rosszul értheted,igaz, hogy nem vagyok a…..
Szerelmes illatokatlövell a papír,és sorról sorra, futamon,érzem a vad pírt.Lángoló érzelmeket,hullámzó tengereket,világot hódító világotalkotott sok ezer meg egy...Megfogom lélekbena kezét és élvezema pillanatig tartó varázst,míg magával ragadegy ilyen apró…..
Eltűntél hirtelen,ködbe vesztél, szerelem,hiába már mindenfejforgatás, érzelem,elfogott a félelem,ő kell, de már nem lelem.Pillanatra belémkarolt,éreztem, hogy suttogott,leheletét arcomon,ajkát majdnem ajkamon.De sötét lett hirtelen,kint is, de csak idebennelloltotta a…..
Leszámoltam velük.Vér folyt. Szívemből.Üres lett a helyük.Most kezdem elölről.Új prédára várok.Lesben ülve, csöndben. -Nem vadászni járok.Hódítókért jöttem. ..
Sebem majd gyógyul,de még mindig érzem.Összeforr lassan,de sosem egészen.Fájdalmas felejtés áránszabadulni örök.Kilököm tüdőmből a piszkot:'Gabalyodott körök.Pont a rengetegben.Üres szobában gyertyaszál,egyedül befészkelődve,hintaszékem úgy dobál... ..
kifacsartam szemeimetelhagyott az egyetlenhová bújjak szégyenembenamit e kín tett velemelsüllyedni elaludnikoporsóban jó nekemmíg a ronda esőfelhőkelhaladnak felettemnem kell senki üres lég vannem kell semmi semmi méglebegek a felhős égeneljött értem itt a vég..
Kedves Olvasóim!Ez a korrepetálás ismételten egy  összehasonlító elemzést kíván segíteni.Nyomós okom van arra, hogy a címben  a KÖRÚTI   csupa nagybetűs lett. Valószínű  nagyon izgult valaki , amikor ehhez a vershez kért segítséget , mert KORAI …..
Olvasom és tűnődök,ez egy kupac trágyalé,ihlette könyvek millióját,de nekem ez mit sem ér.Hol van az a régi ember?Ki hogyha kell halni is mer.Kinek lelkét örököltem,habár sokat összeköt'tem.Kinyitom az ősi ládát,izgatottan kutatok,felcsapom az előfáját,itt van, itt van,…..
Nagy mezőn rengetegsárga fűszál hempereg,fújja a szél szüntelen,hajlong búsan, jaj nekem.Éles a széle - fájdalom,mégis úgy ül egy szép dalon,derűsen éli az életét,nem tudja még mit rejt a rét.Hogy ezernyi társa szédül, mellette s körötte kívül,hasonló sárgás és…..
Arctalan polgárok,céltalan keresők,öltönyös barbárok,álcázott vezetők.   Változtass, állj fel!   Ne csak kritizálj!   Alakíts, boríts fel!   mert lépni sose kár.Pénztárcás öregek,lázadó tömegek,szótlan nagytudók,s érző…..
Hey, man, realizewhat's going on here,the facts aren't liesfrom everywhere you hear.That rising lines on the screenshow us it's not what we think,don't say it's by silly foolsit's an inconvinient truth.Everone can notice it,bad changes and diseases,think of nasty catastrophes,poor New Orleans' and…..
Elindulsz, mert mér' ne?itt veszteni nem lehet,de ha bekerülsz végre,elveszted az eszedet.Csak a pénz az isten, hogy minél több legyen,nem számít itt semmihaza vagy kegyelem.....
A magyar MessiásokSósabbak itt a könnyekS a fájdalmak is mások.Ezerszer MessiásokA magyar messiások.Ezerszer is meghalnakS üdve nincs a keresztnek,Mert semmit se tehettek,Óh, semmit se tehettek.(Ady Endre, 1907) Új magyar Messiások(Ady után szabadon)Jósoknak itt ma könnyebb,S a…..
lásd meg a rosszban a jót isa fehérben a szivárvány színeita zajban a harmóniátaz életben az öröm dolgátne vedd észre sötétbena lélegzetvételeketmik figyelő szemmelaz életedre törhetnekhalld inkább csendben az éneketérezd sósban az édesetlásd a vízben a fényeketés a…..
"Egyszer élünk. Jól gondold meg mit teszel." Aki még nem látta a filmet, nézze meg, nagyon ott van. Bruce Willis és Brad Pitt hatalmas alakítása 96-ból. Igen, egy kis időutazásra hív, de a szó szoros értelmében is. A film végén pedig ez a (két) mondat ugrott be.…..
magával ragadott az érzéselsodort a kísértésáthatott az életérzéspedig nem is éltem mégboldog vagyok száll a füsta sütibe lyukat ütnem a végez méghallucináció ez a kérkedéshonnét venném nem is égbennem az igazi érintés ..
Hol vagytok már magyarok?Semmi sincs belőletek,ti is beolvadtatok,s a könnyelmű tömegelsodorta lelketek,befedték a szemetek,semmi sincs már belőletek,egyszerűen eltűntetek.Zúgolódó pesti nép,pesszimista, sose lép,nem tudja, hogy merre tart,kérni nem mer, nem akar.Korrupció,…..
I wish I could feel indifferent about youBut you're my drug, I inhaled too much of youI just can't blow it out of my lungsI wish I could wipe it from my mindOnce and for allOnce and for all ..
hihetetlen kémiaborzasztó biológiahormonoknak ágyékagének puzzle-játékaCsőbe húzott, leterítettGyógyulásról ne reménykedjAkárhogy is jól tervezedFelülmúlja az eszedetMinduntalan vissza-visszaesel bele, újra itt van:Bírhatatlan szenvedésa szerelem-betegség...
Saját útból tanulvalegyen ez most kimondvamindenkorra érvényesmindenkinek, kérvényes:most még nem de majd hogyhaa dolog oda fajulnahogy elismert és híresha ez már nem kétségesegyet soha ne tegyetekengem bele ne vegyetekhogy a sok szegény kis szolgakelletlenül, nem dalolvautálja meg…..
Gyönyörű hajad válladra omolna,borostás arcod mosolyra fakadna,apró szemed szemembe csillogna.Állunk így egymásra nézve,szólnék, de tudom, nem kéne,mert célhoz itt úgyse érne.Közénk függöny feszül,átlátszó, fényes, felülvégtelen üvegbe merül... (Eredeti: 2010.01.21.…..
Nincsen kedvem írnimégis itt vagyoknincsen kedvem mennimégis tanulokha nem sikerül, kidoboms újratervezemha nem sikerül, megbukokés újrafizetem.egyik kényszer, ami kellhogy végre meglegyena másik kényszer idebennde tényleg jó nekemkülönbség hogy élvezemha valami összeállaz…..