Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irritans

1 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik oldalon tanult, felkészült pszichológusok, médiaszakemberek, profi manipulátorok, a másik oldalon lelki sérült, esetleg szenvedélybeteg „civilek".Szandika bekattant. Olvashatjuk a különböző hírekben: itt, meg itt, no meg itt és itt. A ValóVilág január 25-i, Lilu…..
irritans 2011.01.25 22:12:40
  Kommentben hívta fel figyelmünket egy kedves olvasónk a következő tényfeltáró videóra, ami a Kárpátia Felvidéki táj című számának és Izrael himnuszának hasonlóságát feszegeti:  Bár a hasonlóság valóban feltűnő, de szinte 100 százalékos…..
irritans 2011.01.25 20:17:11
@smalladam: én boci boci tarkával ismerem, de lehet, hogy igazad van
hogyvolt VV4 - 4X41 2011.01.25 10:00:00
Utoljára jó tizenöt évvel ezelőtt, az SZTK várótermében, a székeken láttam ilyen anyagot, mint amit Lilu viselt tegnap kabátka gyanánt, ott arany kárpitos szegekkel próbálták esztétikussá tenni a látványt, a stúdióban mély dekoltázzsal, egyik helyen sem sikerült. A közös…..
hogyvolt VV4 - 4X40 2011.01.24 10:30:00
Még ma reggel sem tudom eldönteni, hogy Lilu ruhája egy félresikerült kimonó, egy átszabott otthunka vagy a Vörös Sárkány kínai áruház által felajánlott pongyola feltuningolva, de nem is érdekes, a műsor felénél már úgyis sokkal jobban dühít, hogy belemagyarázza az arcomba,…..
irritans 2011.01.24 17:29:51
@Friedmann Juci: ha van, ha nincs, nekem mindegy, amíg világ a világ, lesz még lágy kenyér
hát azért ehhez nekem is lenne néhány keresetlen szavam..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Újságban láttam a hirdetést, hogy akarok-e híres színészekkel reklámban szerepelni? Természetesen: igen.   Felhívtam, elmentem, sokan voltunk, az első kör teszt kitöltése volt, meg persze személyes adatok megadása. Utána mindenki haza. Két hét múlva telefon, bejutottam a…..
Levélírónk ezuttal sem a segítőkész Tanulmányi Osztályról, az egyszerű adminisztrációról és a könnyen követhető információkról számol be nekünk. Sokunk számára ismerős problémákat oszt meg velünk, a legtöbb szinte ellehetetleníti a tanulást. Kedves…..