Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FreeGanjaman

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kenderzsupp Drogos állatok 2008.05.05 20:23:00
Hardwireden találódott ez a magyar füvező birkás animáció (mov), ami nem annyira vicces, mint amilyen szép, viszont erről eszembe jutott, hogy a háziállatokat milyen nehéz megfékezni, ha drogos fajtájúak, illetve egy csomó érdekes kérdés is felmerült. Aggódnia kell a gazdinak,…..
Talán csak Puch László tudja, be fog-e jutni az SZDSZ a következő demokratikus választáson a parlamentbe, addig viszont még van egy dobása Fodor Gábornak. Végre lefuttathatja 20 éve dédelgetett programját, hátha a drogosok, buzik és cigányok elegen lesznek 5%-ra és emlékeznek még…..
FreeGanjaman 2008.05.26 21:56:54
Fodor politikus, tehát 1 szavát sem szabad elhinni. Emlékeztetnélek titeket, és mindenkit, hogy az szdsz, mint minden politikai párt, a hatalmon lenni/ellenzékben lenni értékpár mentén politizál (ami az szdsz esetében hamarosan a parlamenti párt lenni/parlamenten kívüli párt lenni értékpárra módosul), azaz a dekriminalizáció/legalizáció témája szavazatszerzés érdekében merül fel, és nem azért, hogy nekünk, nektek (vagy bárkinek a politikusokon kívül) jó legyen.

Íme 1 részlet egy 2006-os Fodor-interjúból, ami egyértelművé teszi a helyzetet:

"Drogfogyasztók dekriminalizálása?

Az SZDSZ eddig is harcolt ezért. Azt viszont nem hiszem, hogy az SZDSZ az elkövetkezendő időszakban kiálljon a könnyűdrogok legalizációja mellett. De azt biztos, hogy ha egy értelmes társadalmi vita elkezdődik erről, azt támogatni fogjuk.

Miért nem állna ki emellett az SZDSZ?

Azért, mert az SZDSZ-nek is vannak szavazóik, akiknek egy része támogatná, egy másik része pedig ellenezné ezt. Én például helyesnek tartanám, de ettől még messze vagyunk. Az elsődleges szempont, hogy vita legyen erről. És a büntető törvénykönyvet úgy kell átalakítani, hogy ne csináljanak értelmetlen áldozatokat azokból a fiatalokból, akik marihuánát szívnak. Emellett az SZDSZ egyértelműen kiáll."

index.hu/politika/belfold/fodor7552/

Szóval: az szdsz a vitáig hajlandó elmenni, de annál tovább- szavazatvesztési szempontok miatt- sajnos nem. Tehát Fodor és az szdsz menjen a picsába, tűnjön el a politikai süllyesztőben ( a többi ogy-i párttal együtt).

Rekordhatékonysággal, 45 perc alatt két helyszínen tartott beszédet a Kendermag Egyesület a marihuána állami szabályozása érdekében. A rendőrség szokás szerint túlbiztosította az eseményt (150 rendőr, 50 tüntető, legalább ennyi újságíró, 10-20 ellentüntető). A…..
Mégsem marad el, csak komótosan szerveződött, de lesz, május 18-án vasárnap délután 4-kor Kendertünti, adjátok tovább! Margitszigeti majális helyett egy rövid vonulós tüntetés lesz a Pénzügyminisztérium (József nádor tér) és a Parlament között. A Pénzügyminisztériumban a…..
Két hete csak viccből írtam, nehogy elfelejtse Magyarország a Globális Kendertüntetést, ami idén május 3. volt mindenütt, azaz tegnap, úgyhogy elfelejtette. Világszerte 239 város csatlakozott a kender legalizációjáért tartott erődemonstrációs felvonuláshoz, ami Budapesten…..
w Eroica II. 2007.05.14 19:26:00
[Első rész itt.]Tehát eljutott hősünk a szkepszistől és a felfedezéstől a mindentudásig, súlyosbítva azzal az érvrendszerrel, hogy „azért, mert különben beverjük az arcod”. A világ azonban ettől még úgy maradt, Gyurcsány nem mondott le, a zsidók zsidultak tovább,…..
Cigiző küldött egy érdekes cikket a hazai drogpiac helyzetéről. A lényege, hogy a pesti fű nagy része háztáji, azaz a városban vagy az agglomerációban termett beltéren. Ródler Norbert, a BRFK kábítószer elleni nyomozóinak vezetője szerint a marihuánatermesztők köre vegyes…..
Kenderzsupp Pucér csajok füveznek 2008.04.23 20:55:00
Hihetetlen hogyan bírt létezni az emberiség egy ilyen könyv nélkül tavaly nyárig. Azóta szerencsére kiadták, és a Naked Girls Smoking Weed címet messzíről csíkszemmel is nehéz eltéveszteni. Nem szaroznak sokat, leginkább pucér csajok szívnak füvet 160 oldalon keresztül, amit…..
A 4/20-ra való tekintettel ünnepélyesen kezdetét vette az első Magyar Nemzeti Fűnap. Aki szereti a buta hagyományokat, délután 4:20-kor gyújt rá, aki nem ennyire ortodox, az a nap folyamán tetszés szerint. A lényeg, hogy a fél ötkor a Deák térről induló Critical Mass idején…..
Végre egy értelmes nemzeti ünnep! Természetesen ezis amerikai, de azért több létjogosultsága van, mint a szüzek megkorbácsolásából értelmetlen vásárlásba fordult valentinnapnak. Április 20. a "420" felbukkanása óta a Nemzeti Szmókolás Napja. A 420 születéséről egy…..
Ez nagyon durva, ha valaki ilyennel találkozik, semmiképp ne szívjon bele! Lipcse környékén az elmúlt negyedévben 29 embert vittek kórházba ólommérgezéssel és még vagy 140 embert kezelnek enyhébb tüntekkel. Az ólommérgezés tünetei: gyomorfájdalom, hányinger, székrekedés,…..
A renegát északspanyol tartomány megint megmutatta, hogy ki a fasza gyerek. Katalónia Európában először engedélyezte múlt héten a kannabisz alapú Sativex fájdalomcsillapító gyógyspray forgalmazását. A döntést klinikai tesztek sora igazolta szklerózisos és rákos betegek…..
Bársonyos csúsztatás, illetve spanyolviasz a hír, ami a zárójeles rész nélküli címmel kering a világ körül. A berlini Humboldt Egyetemen megállapították, hogy az alkohol agykárosító hatása sokkal erősebb fűvel, mint magában. A tesztet terhes patkányokon végezték, a károkat…..
Könnyed esti videó a tinédzserek deviáns hétköznapjairól, avagy hogyan megy a füvezés az isiben. Az RTL Klub oknyomozása a szmókoló diákjait a többiek szeme láttára rendőrökkel elvitető iskolaigazgatóról és a témáról általában a csatornához képest meglepően korrekt.…..
Múlt heti extrémsportolónk a villámszmókolás nem hivatalos világrekordját állította be légpumpájával, de vannak ennél extrémebb eszközökkel próbálkozó versenyzők is. 5. A gyorsasági versenyt túlbonyolított háromágú bongjával elbukó társaság ha nem is egy slukkra, meg…..
FreeGanjaman 2008.04.10 01:45:51
Mr.Green:

A Cypress Hill-es vidit tőlem szedted? Mer korábban vmelyik kommentbe beraktam a linket. Jelölj már meg lécci tippadóként.:)

Na jól van, nem kell. Inkább megismertetlek 1 újabb (vagy inkább ősrégi) módszerrel, amit M.o-n (főleg Szeged környékén) régebben (hát úgy kb. a 90-es évek közepe és vége között, amikor egyetemre jártam) bongnak hívtak.

Tehát: veszel 1 vödröt, kb. 3/4-ig-4/5-ig megereszted vízzel. Veszel 1 PET-palackot, aminek levágod az alját. A palack szájára teszel alufóliát, rásimítod, hogy ne szeleljen oldalt, kilyuggatod, ez lesz a pipa. Cuccot bele, nagy mennyiségben, vagy amennyiről úgy gondolod, hogy 1 slukkra bent tudod tartani. Beleteszed a palackot a vízbe úgy, hogy csak kevés levegő legyen a pipa rész, és a víz szintje között, mondjuk odáig, ahogy elkezd szűkülni az üveg szája. Óvatosan, először tedd a palackot a vízbe, és utána rá a fóliából készült égésteret, különben kinyomja a levegő, a cucc beleesik a vízbe, és akkor ideges leszel. Meggyújtod a ganját, és szép lassan elkezded felfelé húzni a palackot, ezáltal vákuum keletkezik a palackban, ami szívni fogja a levegőt, vagyis a cucc elég ütemesen izzani kezd, és a füst beáramlik a palackba. Addig húzod felfelé a palackot amíg a cucc ki nem égett (ez kb. 10 mp-ig fog tartani), ügyelve arra, hogy a palack alja ne jöjjön ki teljesen a vízből, hanem kb. 3-5 centis darabon benne maradjon. Ezután leveszed óvatosan a fóliát a kiégett cuccal, de vigyázz hol fogod meg, mert forró lehet, és a ráteszed a tenyeredet apalack szájára, hogy ki ne jöjjön a füst. A következő lépés, hogy a szádat ráilleszted az üvegre, mintha inni akarnál belőle, és kb. ugyanolyan tempóval ahogy felefelé húztad a cucc égetésekor, elkezded lefelé nyomni az palackot, ezáltal a cucc automatice beáramlik a tüdődbe, mert a vízbe nem tud, ugyebár. És akkor próbáld benn tartani a füstöt. Akkor már el fogod tudni dönteni, hogy sok cuccot raktál-e az égéstérbe...:))
Egy ideje már nem követem Fábry hanyatlását, de arra még emlékszem, hogy 98-ban ő vezette a Fidesz drogügyi btk-szigorítása elleni tüntetést. Azóta eltelt pár év, már ő is azokkal van, akik szerint a kábítószeresek az ördöggel cimborálnak, eközben pedig gecimód…..
FreeGanjaman 2008.04.10 01:14:45
Ja, és hogy ontopik beírásom is legyen:

Don7 jól írta, kokaint úgy lehet a fűvel keverni, hogy óvatosan fel kell szívni a joint végébe. A másik módszer, hogy pipába, de még jobb vízipipába belekeverni a fű közé (a tetejére javasolt) 1 jó csíknyit. Szétrak, mint a barom.:) (amúgy kiráz a hideg is a kóla említésétől, mindig is utáltam magam bekólázott személyiségként)

Pesti urban legend, hogy Fabrik kólázik, vagy kólázott régebben, de olyan emberrel még nem beszéltem, aki ténylegesen vele szippantott volna. Te igen, harryblotter?

A posthoz pedig annyit: számomra lényegtelen, hogy Fabrik hogyan, milyen mozdulatokkal utalgat a cuccozásra. Meg az is érdektelen, hogy szeszfogyasztásra buzdít a cucc ellenében. Talán kicsit túlzás azt hinni, hogy Fabrik hatására fog vki nekiállni szeszelni, vagy a szeszt választani a cucc helyett.

Amúgy meg szerintem hozzá kell szokni, hogy aki kap 1 kis médianyilvánosságot, az el akarja mondani mindennel kapcsolatban a véleményét, még akkor is, ha nem ért hozzá. De ha azt kérné az ember 1 ilyen médiasztártól, hogy a saját életéről mondjon őszinte véleményt, gyanítom nagy hallgatás lenne a válasz, vagy inkább azokat a hazugságokat hallanánk, amikkel a médiasztár naponta becsapja saját magát. Pl. Fabrik esetében érdekes lenne hallani, hogy mit gondol arról, hogyan érzi magát az a showmunkás, akit ő a sárga földig lehord, azaz bánt, és hogyan érezné magát ő, ha vki őt így bántaná. (több helyről lehetett hallani, hogy elég cudarul bánik emberekkel)

Fabrik humoráról pedig: izlések és pofonok, különbözőek.

Az viszont nagyon vicces számomra, hogy Fabrik ennyire vállaltan lett jobboldali humorista. Gyakorlatilag szekértábor harcos lett belőle, és ezt a szerepet ő választotta, beállt az ostoba "ti" és "mi" felosztásba. Ezért eccer még jót fog röhögni saját magán, vagy éppen sírni, végülis mind1.
Kenderzsupp Egy slukkra fél gramm 2008.04.04 18:34:00
Ami az agykontrollosoknál a villámolvasás, az a szmókereknél a villámszívás (teljesen értelmetlen, de lehet vele villogni). A videókat gyártó fiatalember láthatóan egész életét arra a nemes célra tette fel, hogy minél rövidebb idő alatt minél több THC-t juttasson a…..
Az alábbi cikkről jutott eszembe, hogy összegyűjtsem azokat az embereket, akik tiszteletet parancsoló vehemenciával, de annál kevesebb fogalommal szállnak be a drogok elleni küzdelembe. Ők azok, akiknek mindenről ugyanaz jut az eszükbe, akik a "jó oldalon állóknak" is inkább…..
Mint az várható volt, alig 3 év lazulás után Nagy-Britannia C-ből B-osztályba fogja visszasorolni a kannabiszt az ifjúság védelmére hivatkozva. Gordon Brown miniszterelnök rögtön tavaly júniusi kinevezése után rendelt egy tanulmányt, mik a hatásai a 2004-ben, Blair idején…..
Most kaptuk a bréking nyúzt, hogy a Korda-család világkörüli turnéja alkalmából bekóstolta a jó hazait Amszterdamba. Egyelőre csak ez a mikropromóvideó látható a jeles eseményből, úgyhogy amíg többet nem tudunk, lehet fogadni, milyen márkájú növényi törmelék füstjét nem…..
w Zsákos bácsi 2007.07.11 04:30:00
Van még egy jubileumunk a hétre. Épp két hónapja ül előzetesben Tomcat. Autoriter nagypapáknak ebben nem tűnne fel semmi különös. Kereste a bajt, ugye. Pimaszkodott. Rossz volt, hát most megkapja a magáét. Jól kell viselkedni, kisfiam, és akkor majd nem visz el a zsákos bácsi.…..