Regisztráció Blogot indítok
Adatok
siemancho

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogger barátunkat, BKV-Figyelőt nem csak a városi közlekedés tartja izgalomban. Lentebb olvasható levelében egy hipermarketes élményét osztja meg a Homár olvasóival. Mondhatjuk, hogy egy sajtnál nem számít sokat a szavatossági idő átírása, de ha sajttal megcsinálják, miért ne…..
siemancho 2010.01.03 09:37:56
@Rosszindulatú Vászka: tudom, hogy a bontott hamarabb lekettyen, mint a bontatlan, csak éppen közvetlen összefüggés nincs a kettő között. (Főleg a fóliába "visszazárt" dolgok esetén). A darabolt sajt sem fog a legjobb indulattal sem eltartani mondjuk egy hétnél tovább, de akkor a végén már csak utolsónaposként lehetne adni, legfeljebb a féláras hűtőben.
(Na egy clue: látott valaki valaha féláras-lejárós pultban darabolt sajtot? Ugye, hogy nem? Ez most vagy azt jelenti, hogy mindig minden sajt elkel a lejárat előtt, vagy lejárat előtt átirányítják a pizzás-grilles pultba és a pékségbe.)
siemancho 2010.01.03 09:43:29
@kenobi 74: hülyeség, lehet sajtot és húst is venni, de előrecsomagolt húst soha-sehol,ha nincs esélyed megszagolni az átvétel előtt.
Előrecsomagolt hús meg már mindenütt volt ecetszagú, ez nem "multifüggő".