Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petidevil

167 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petidevil Blog Occopy with Aloha 2011.12.09 22:20:40
APEC World Leaders Dinner Gets Occupied Honolulu - A change in the programmed entertainment at last night's  Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC) gala left a few world leaders slack-jawed, though most seemed not to notice that anything was amiss. During the gala dinner, renowned Hawaiian…..
Petidevil Blog Az én Amerikám 2011.12.09 20:07:47
Magyar. Sőt, több:ausztrál-magyar.Kicsit szomáliai és kicsit kínai is; utazós,őszinte, gondolkodós, animációs. Sajátélményes. Dokumentum. Optimista, és még egyszer: magyar. My America. Nyócker. Az a kétezernégyes, hírhedt Gauder Áron-film. Az jutott eszembe az első…..
Aki a Michael Talbot-féle magyarázatot nem értette az ebbe bele se fogjon.....
Nincs szinte ember, aki ne látott volna már legalább egy filmet Jim Carreyvel a főszerepben. Az Ace Ventura-filmek, a Minden6ó, a Maszk, a Hanta Boy mind nagyon vicces mozik, akármelyik esős vasárnap délutánon felvidíthatják az embert. Ezek alapján be is skatulyáztuk Jimet ebbe a…..
Petidevil Blog A dimenzióbetyár 2011.11.12 21:41:55
Dienes holografikus from Vivanatura on Vimeo...
Az atomi világ működését leíró Standard modell tulajdonképpen már megszületése pillanatában megbukott. Az elmúlt közel száz év fizikája arról szólt, milyen „kozmetikázásokkal” lehetne mégis elfogadhatóvá tenni. A próbálkozás természetesen már eleve…..
A Valkyrie-t egyszer mindenképp érdemes megnézni, pláne azoknak, akiket érdekel a második világháborús Németország. Valószínűleg igaz lehet a film alaptézise, azaz a németek nagyon nagy része látta, hogy a Führer elvesztette a realitás-érzékét. Sajnos a filmbe túl sok klisé…..
„A világ elég nagy ahhoz, hogy kielégítse minden ember igényét, de túl kicsi ahhoz, hogy kielégítse az egyén kapzsiságát!” - Mahatma Ghandi "Az emberek korról korra fejlődve nem tanulnak az ősök hibáiból, hanem újra meg újra elkövetik azokat, ráadásul…..
Petidevil Blog Október 6. 2011.10.06 22:05:14
Nyugodjanak békében! (Külön felhívnám a figyelmet Schweidel József szavaira!)..
Hát igen. Elég rémisztően hangzik... Mégis újabban ez a tudomány az, ami a legjobban érdekel, többek közt ezért nem volt időm a blogra sem, mert a suli mellett a legtöbb erőforrásom a szakirodalom egy részében való elmélyülésre ment el. Plussz videók, előadások, stb. De,…..
Petidevil Blog Feláldozhatók 2011.09.16 13:24:00
Több mint 3000 amerikai állampolgár, rengeteg bátor tűzoltó. Mintha csak hangyák lettek volna... A világtörténelem legsötétebb napján értük szól ez a dal.  ..
Akiknek nem elég bizonyíték a két elpárolgott Boeing...  ..
A véleményemet a 9/11-es hazugságról leginkább ez a kilenc másodperces videó foglalja össze...
A Rend - Ajándék a Magyaroknak from 89mag144 on Vimeo...
Petidevil Blog A tudatos Will Smith 2011.08.16 22:14:01
A témával kapcsolatos gondolataimat hamarosan kifejtem, addig is nézzétek meg a téma legnagyobb itthoni szakértőjének, Hevesi Zsoltnak az előadását, vagy a vele készült interjút. ..
Íme az ABBCenter. Nézegessétek.  Aki komolyabban érdeklődik annak érdemes végignézni az egész interjút.  ..
Look at all the people Going after money Far too many people Looking for their money Everybody's out there Trying to get money Why can't you just tell me?Trying to get money rush. ..
A hangyák bonyolultan szervezett világában sok analógia fedezhető fel az emberi társadalmakkal. Az egyik ilyen hasonlóság, hogy egyes hangyáknál is kialakult a rabszolgatartás. A rabszolgatartó hangyák rabló hadjáratokon igyekeznek elrabolni a fészkük fenntartásához szükséges…..
Az Imdb szavazói szerint minden idők 144. legjobb filmje a Platoon, avagy A szakasz. A négy Oscar-díjjal jutalmazott alkotás kihagyhatatlan azok számára, akik a tudatosságuk fejlesztésén dolgoznak. Az író-rendező Oliver Stone  a vietnámi háború borzalmait mutatja be és a…..
Petidevil Blog Rövidfilmek 4eva 2011.07.01 23:06:50
szólj hozzá: Osztott..