Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Menyuska777

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét eltelt egy év (jajderohanazidő), és már megint itt a nyakunkon a Karácsony! Nem maradhat hát idén sem el a dekorációkat gyűjtő, ihletadó posztunk, szemezgessetek, hátha találtok közte olyan ötletet, amivel még meghittebbé, még szebbé varázsolhatjátok a gyertyagyújtásra…..
Blogger barátunkat, BKV-Figyelőt nem csak a városi közlekedés tartja izgalomban. Lentebb olvasható levelében egy hipermarketes élményét osztja meg a Homár olvasóival. Mondhatjuk, hogy egy sajtnál nem számít sokat a szavatossági idő átírása, de ha sajttal megcsinálják, miért ne…..
Na, mit érdemel az ilyen? Pokoli kínokat. Ehhez képest marha jól járt, hogy megúszta annyival, hogy nem tudott ajándékot adni szenteste. Nevetséges naivitásról árulkodó részletek alant. Ezúton szeretném vízalatti panasz-éléskamrádat egy postai történettel bővíteni. A tavaly…..
Menyuska777 2010.01.03 06:16:11
@norcikiraly: Védjed csak a postát. Figyi, nekem is olyan munkám van, hogy mínuszban, plusz 40 fokban részben az utcán vagyok / gondozónő/ ,nekünk ráadásul egy -egy emberhez 10 kg-t kell cipelni. És igen is, a R...t postás hozza fel a csomagot, és a levelet is, a 24-e nem mentség, mert egész évben ezt csinálják. Múltkor itthon voltam, kb. d.u. 1-kor lementem a ládát megnézni, ajánlott, tértis levél értesítő volt bedobva, arra nem vette a kézbesítő a fáradságot, hogy megpróbáljon becsöngetni, hátha.... legközelebb már panaszt teszek!