Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemterézanyu

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1981-es Táncdalfesztiválon egy különleges előadóra is felfigyelt a közönség, egy 7 éves kislány személyében. Korábban Ullmann Mónikát még csak gyermekszínészként, a Szeleburdi család vagy az Égig érő fű című filmekből lehetett ismerni A kis "szöszi" viszont…..
nemterézanyu 2010.01.06 18:11:15
@Seth Gecko: Tényleeg! :) Az pedig nekem is megvolt, és rengeteget hallgattam anno!
Munkahelyi (T)error A seggnyaló 2010.01.03 06:00:00
Ezen a blogon legtöbbször a főnökökkel, vezetőkkel gyűlik meg a baj, én most csak érintőlegesen foglalkoznék saját főnökömmel, aki miatt billentyűzetet ragadtam, az az egyik munkatársam, a "seggnyaló". Egy 40 körüli hölgyről van szó, aki mindent megtesz, hogy a boss…..
nemterézanyu 2010.01.03 14:06:26
@raklap: Én 99%-ban nőkkel dolgozom (még jó hogy kb. 10-en vagyunk), és a főnököm, aki eddig közvetlen és normális volt hozzám, már szépen lassan "beáll a sorba" a kétszínű, utálkozó kolléganők után. Vagyis egy "cseppet" befolyásolható, ami nem éppen egy főnöki erény. Nekem már lassan szavam nincs a munkában, mert a többség nyal a főnöknek, rajtam meg keresztülnéznek. Lehet, azért, mert nem vagyok olyan mint ők. Még jó, hogy két szobával odébb vannak normális kolléganők, akikben jobban megbízok, és akikkel kommunikálni is lehet. Kár, hogy nem velük kell dolgoznom. Pedig ők is nők...
Családi punnyadás Panna dumája 2010.01.02 21:26:17
Van a kisebbik lányomnak egy szövege, amit bármire képes válaszolni. Legjobb helyzet:Panka: -Anyaaa! Pisiltem!!!Én: -Oké! Töröld ki!Panka: -Hát már minden az én dolgom???Ma olyan rendet csináltam a játékos szekrénybe, hogy csuda. Nem kicsi a szekrény és millió féle játékkal van…..