Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iminimi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011 májusában hallgatott el a Radio Café, az egykori EstFM utódja, majd október 3-án elindult a Neston, a Café egykori vezető szerkesztőjének, Machán Frigyesnek (Nesta) az új online rádiója. A klasszikus rádiózástól eltérő módszerekkel, csupán a jó zene népszerűsítése…..
iminimi 2012.01.14 18:54:37
@vova666:
Mondj jobbat a radio café helyett? Minden nap kénytelen vagyok Juventust hallgatni a munkahelyemet, lassan már ott tartok, hogy a fizetésem 10 %-át odaadnám, ha megint lenne café...
Az elmúlt fél évben már világos volt, hogy legkésőbb idén télre megelőzi hazai pályán a Facebook az iWiW-et. A Google Trends és az Alexa szerint ez be is következett idén novemberben. Persze azért azt is tegyük hozzá, hogy az iWiW becsülettel állta a rohamot a legutóbbi…..
Miközben a tévében a szokásos "TV2 vagy RTL Klub? RTL Klub vagy TV2?" csata dúl, s az elmúlt hetekben a megszokott RTL-es fölény is elillanni látszik köszönhetően a ValóVilág elvárttól elmaradó szereplésének, csütörtöktől egy újabb frontot nyit a két…..
iminimi 2010.12.08 00:16:23
Egyrészt én szoktam nézni melyik filmet ki, mi szponzorálja. Másrészt én a TV2-RTL rendkívül izgalmas vitát azzal Comedy Centrallal, Sport TV-vel, Spektrum/Discovery/NatGeo-val oldom fel. Max. BL és XXI. század. Harmadrészt @chipanddale74: magyar filmekre igen is kell pénzt áldozni, csak nem az ilyen "közönségfilm" fantázianevű trágyákra. A Valami Amerika, Kontroll nagyon jó, de az alatt félelmetes, miket tudnak leadni. Viszont egy magyar kiadású Bukás, A mások élete, Remake, Hagymahántás közben (nem tudom, mi a könyv filmváltozatának címe), stb nagyon jó lenne. Azokra sok pénz kéne.
Nou San Trafford NST Kéttojás I. 2010.01.02 16:00:00
Következő szerzeményünk alapötlete teljességgel nélkülözi az eredetiséget, ellenben rövid, szórakoztató pillanatokat kölcsönöz minden, szilveszterezésben megfáradt és a lassan bepörgő mókuskeréktől rettegő szervezet számára. Tovább után néhány képpárt találtok, ahol…..