Regisztráció Blogot indítok
Adatok
golflabda

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bodoky State of Play 2010.07.19 09:18:04
 ..
golflabda 2010.07.20 08:30:07
@mediocris: "Valószínűleg az összes ingatlant spekulációs céllal vették meg."

:) Az indok pont az volt a testület részéről, hogy a tulajdonjogot nem szerezték meg az ingatlanok felett. Persze érdekelne az is, hogy vajon ilyen esetben hogyan indíthatták el a szabályozási terv módosítását. Ki az az őrült, aki más területére kidob az ablakon egy csomó pénzt?! Vajon miért nem vették meg a földeket? Hiszen a szabályozás módosításának elfogadása ELŐTT a terület alig ér valamit, fillérekért juthattak volna fejlesztésre szánt területhez. Nem értem!
Márciusi állásfoglalása nyomán beadvánnyal fordult az Alkotmánybírósághoz a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa, amelyben indítványozta Páty Község Önkormányzatának egy 2006-os rendelettel elfogadott szabályozási terve, a hatályos településszerkezeti tervet…..
bűnöző (főnév) Valaki, aki nem törvényes tevékenységekkel foglalkozik, illetve akit elítéltek bűntettért.Az Index mai cikkében Bodoky Tamás idézi a Fővárosi Bíróság sajtóosztályának közleményét Kovács Bence János 1995-ben történt bírósági ügyével kapcsolatban:Az…..
Lezajlott Pátyon a népszavazás az eredetileg golfpályának indult, majd több ezer lakásos lakópark és bevásárlóközpont építésévé hizlalt ingatlanspekulációval kapcsolatban. A kérdés az volt, hozzájárulnak-e a pátyiak ahhoz, hogy a képviselőtestület megváltoztassa a…..
golflabda 2010.02.24 07:35:36
patyicivil.hu/?p=2831
Érdemes megnézni, milyen körülmények között történt a szabályozási terv módosításának elfogadása.
XXI. század, Magyarország, Páty
Nesze neked népszavazás, nesze neked ombudsman, nesze neked hivatal! :(
Címlapján hirdeti a HVG, hogy a lap 65. oldalán a csujjogatásról, mint döntés-előkészítésről ír. Ott azonban csak egy olyan cikket találtunk, ami egy pátyi, nem túl izgalmas, népszavazásról szól. Hol itt a csujjogatás? Hol van a lapban egyáltalán csujjogatás? Most…..
Nem élek régóta Pátyon. Gyütt-ment vagyok, bár egyelőre inkább gyüttem, mint mentem.   Nagyon szeretem a tájat, a dimbes-dombos környéket, a Pincehegy valami varázslatos kis zuga a községnek. Ahogy olvasom a híreket, ennek a nyugalomnak, varázsnak hamarosan vége, mert…..