Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djtid

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 TurboHD patch Wireless-től   A telefon közel sem mindig használja ki a processzor erejét, sokszor visszavesz belőle alapjáraton, illetve a teljesítmény függvényében változik az órajel. Ez így is van jól, mert így jobban kíméljük az akkumulátort. A TurboHD alkalmazás…..
djtid 2010.06.17 08:05:32
 Faenil újabb kitűnő munkája   Az n2o2 után körülbelül egy hónappal, elérhető Faenil újabb munkája, ami ezúttal is igen kitűnő lett. Tulajdonképpen az új ROM az n2o2-re épül, de rengeteg újdonságot tartalmaz, illetve egy teljesen más stuktúrára épülő…..
 Legyen már BÉKE fiúk, lányok! Ki akartam maradni a veszekedésekből, és ezután is ki akarok maradni belőlük, de ez a cikk kikivánkozott belőlem. Mint bizonyára mindenki a saját bőrén is észrevette, az utóbbi időben rengeteg veszekedés tört ki a különböző…..
 Immáron az összes firmwarre telepíteni tudjuk a trükköt   HyperX a V3-16-os főzött ROM-ja egyik nagy újdonsága az volt, hogy be lehet állítani a telefonon, hogy milyen legyen a fókuszálása. A kamera gombot félig lenyomva belövi a távolságot, így akár gyönyörű…..
 Közelít a legújabb HyperX ROM   A Speed verzió újításai után hamarosan érkezik a teljesértékű verzió is. HyperX már publikálta a változásokat, de még fejlesztés alatt áll a 2.1-es verzió, mert rengeteg új lehetőség nyílt a módosításokra. Ugyebár immár…..
A megjelenése idején és a teszt során ódákat zengtem a BD370-ről, ami egy-két apróságtól eltekintve nem volt hibátlan, de az árával és tudásával, mint az első BD Profile 2.0-t támogató eszközök egyike nálam bekerült a halhatatlanok csarnokába -- mint az ex-NBA-s Michael…..
 Hogyan töltsünk le videókat a Youtube-ról egyszerűen?   Többször próbáltam már letölteni YouTube videókat PC-re, majd onnan telefonra menteni megfelelő minőségben, de sehogy se jött össze olyan minőség, amit véleményem szerint elvárhattunk volna. A következőkben…..
 Új trónkövetelő lépett színre   Új ROM cooker, azaz új romfőző mutatkozott be nem is olyan régen. Ez a második munkája, de igencsak érdekes lett. Sokan állítják, hogy messze jobb az összes HyperX ROM-nál, és nálam is nagyon érik a váltás.  Egyik…..
 Elérhető az új magyar nyelvű szoftver a telefonunkra!   A mai nap eljött a nagy pillanat. Eljött, amire régóta vártunk. Igaz, még nem hivatalosan a Software Updaterről, de megérkezett az új magyar nyelvű firmware. Jelentem, teljes egészében magyar nyelvű! A szoftver…..
 Mostantól a gyári firmwarek mellett a főzött ROM-ok letöltése is elérhető az oldalról   A közelmúltban egy új szolgáltatást indítottunk, amely lehetővé tette, hogy a gyári firmwareket minél hamarabb, a lehető leggyorsabban le tudjuk tölteni. Úgy vélem, nagy sikerre…..
 Gyors és állandó elérés a telefon hivatalos ROM-jainak letöltéséhez   Sok probléma van azzal, hogy a telefonra megjelenő hivatalos firmwarek nagyrésze csak RapidShare-n elérhető. Itt várni kell a letöltéssel, sőt, rengetegszer van olyan, hogy hosszú órákon keresztül…..
 Végre elérhető a várva várt ROM HyperX-től   Ma este végre HyperX publikálta az új munkáját, a HX 2.0 Speed kiadást. Mint láthatjuk, a verziószám egy nagyot váltott: végre rendszerszintű kinetikus görgetést kapunk. Igaz, ez a Samsung béta firmware-ének…..
 Újabb HD játék elérhető   Ma éjszaka egy újabb Gameloft gyöngyszemet osztanék meg Veletek! A Ferrari GT Evolution az egyik legjobb autós játék a telefonra, ha nem a legjobb...Telepítője több, mint 60 MB-t nyom, legyetek türelemmel a telepítés során. (A bluetooth-os…..