Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fan001

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hey everybody ^.^ First of all, i'd like to point out: This is not new. I simply deleted the earlier posts. Why? Because, this way it's a fresh start.And now, at two p.m, i'm not capable of saying anything smart, because right now... i'm totally... dull for writing in english. I hope you don't…..
Köszönöm Nektek ezt a csodálatos napot!! :) (LLLLL)Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon jó volt!!! De elmentetek. :(( :x :x :x :xIMÁDLAK TITEKEEEET!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥ ..
(Nem, én már nem írtam ma bejegyzést........ :D) Bocsi, de ezt kellett. :$ ^^..
Mert imádom. (L) Mert tök jó. (*) És Mert mi is énekeljük. :P Az én részem pedig:"When you're down and out There seems no hope at all But if you just believe There's no way we can fall.":DDMeg persze lesz, hogy együtt éneklünk... :) És akkor egy másik…..
Krisztii Úúú. :$ 2010.02.26 21:45:00
Igen, úúú. :$ Úúú, mert elég régen írtam, de megmagyarázom! :D Hát, az elmúlt, 2, 2ésfél, 3 hétben nem kevesebb, mint 8 versenyen voltam... Angol, magyar, torna, kézi, atlétika, tánc, ének... és még sorolhatnám. De túléltem, sőt! Igen szép eredményeket értem el, bár…..
Hogy én mennyire utálom a sulit, meg a tanárokat... :@ Whaa. =/ Bár a kedd első 3 órája nem volt rossz, abban a gimiben voltunk 3 angolórán, ahol szeretnék továbbtanulni :) De nap többi része... És még szülői is volt. :D Aztán a mai nap... A délután jó volt :) Péntek megint…..
A Tv2 az utolsó pillanatban, de azért már a TVR-Hét lapzártája után (hogy az RTL Klub már ne kavarhasson be) bejelentette hivatalosan is, hogy hogyan rügyeznek ki a sorozatok tavasszal. Ahogy már megírtuk, márciusban új részekkel jelentkezik Doktor House, 3-án az ötödik évad záró…..
Krisztii *.* 2010.01.30 12:24:00
Hóóóó. *-* :D Imádooom a havaat. :D    Nem is mi lennénk... :D FIGYELEM!!! CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!! :D ..
defiszon A folyosón ülve 2010.01.14 21:05:00
Itt ülök a folyosón fél órája kb, és hallom amit tesóm csinálgat odabent. Legalábbis ha beszél mellé, ezért hallom ahogy telefonál is... Hogy lehet már bekapni egy sört? ... Azt nem isszák? Vagy ők már valami jövőkocsmába mennek, ahol adnak egy sörkapszülát, ha…..