Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jomunkasember

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A hosszú csend után 2008.12.10 06:30:00
Speech after long silence; it is right… Yeats Van-e fasisztaveszély? Igen, van. Önmagában ma a szélsőjobb gyenge, az egyetlen kérdés, hogy bekerülhet-e a parlamentbe. Ha ez megtörténne, akkor is valószínűtlen, hogy koalícióra lépne vele a Fidesz. (A többi parlamenti…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
jomunkasember 2007.06.12 09:37:22
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis pár fogalom. A liberális, modern, európai. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a liberális, modern, európaiban olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé liberálisnak, korszerűnek vagy európainak, mint az úgynevezett liberális, korszerű, európai oldal.

Mi a lócsöcstől korszerűbbek vagy európaiabbak ezek énnálam? Ez a kérdés itten. Élek a modern világ nyújtotta lehetőségekkel, bejártam e kontinens majd mindegyik országát, éveket éltem hazámtól távol, idegen környezetben, nem okoz gondot, ha nemzetközi környezetben kell helytállnom. Magyar vagyok, európai, modern és liberális, és nem üresszájú imposztorok neveztek ki európaivá, úgyhogy ilyenek el se veszik tőlem.

Az már igaz, hogy nem vált ez mániámmá. Nem ebből vezetek le mindent, nem gondolom, hogy a külföldi ab ovo jobban tud mindent csak azért, mert Budapesttől 1500km-re nyugatra látta meg a napvilágot, se nem rázom tangabugyis seggem a melegbüszkeség napján. Merthogy nem is mindent lehet ebből levezetni.

Tudjuk persze, honnan fúj a büdös. Itt valakik egyszer elkurjantották magukat, hogy aki liberális, aki európai, az őrájuk szavaz. A modernség, európaiság feltétele rájuk szavazni, mert ők maguk a modernség, az európaiság, ők ennek a nemzetnek a szürkeállományai, ők a szakértők. Aki nem rájuk szavaz, az következésképpen maradi, mucsai, jó, ha nem fasiszta. A rendszerváltás utáni legnagyobb privatizációs botrány. Bekerítette a forrást, lepakolt egy lakókocsit a bejárathoz, és úgy gondolja, hogy ő belépti díjat fog szedni az európaiságba.

Hát kik a kurvanyátok vagytok te ehhez?