Regisztráció Blogot indítok
Adatok
davidsharp

8 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Woof Sherlock Holmes 2010.01.12 17:28:00
Iron man vaspáncél nélkül. Ennyiben ki is merül... normális esetben megvárnám, amíg valaki a trailere alá teszi a Brokeback mountain zenéjét és csak akkor poszotolnám poénként. Nekem valahogy az egész filmből egy magyarázat hiányzott egyedül. Flashback szerűen, akciófilmhez…..
És a vasárnap hajnal, tegyük hozzá, de csak nagyon csendesen és lágyan, mert olyan másnapos vagyok, mint aki nagyon másnapos. Hagytam magam rábeszélni egy esti meleg bulira, városunk legjobb club-jában. Pedig sok kedvem nem volt hozzá, és a meleg szórakozóhelyeket is rühellem, a…..
Telibe viszonzott vágyakozás Agy. 2010.01.12 22:56:00
Ki az a fasz, aki azt bírja mondani a szájával, hogy „ezért a munkáért még nem kell fizetni, meg amúgy sem volt nagy dolog”, miközben az ügyfele áll vele szemben, a tárcájából pénzt húz elő, és kérdezi, hogy mennyivel tartozik? Ja, én. Mindez tetézve azzal, hogy…..
davidsharp 2010.01.14 02:22:54
@defalla:

Jó, akkor nem növesztek agyat. :-)
davidsharp 2010.01.14 21:49:21
@defalla:

Agy nélkül hogy érteném? :-)
"Kámon kámon gőte einsteinDasz iszt sőne szexi mellem"Kezdjük ezzel a remek felcsapással a ma esti találkozóról való megemlékezést, mer vicces. (Aki nem tudja, mi ez: Ülj le, egyes!)Kellemes volt, nagyon kellemes. Szexuálisan még semmi vonzalom, de el lettem kápráztatva…..
Mire az ember talál egy jót, addigra változik a helyzet és akkor megint. Vagy szívhat a logisztikával.Mire összeszoktam az új fodrász sráccal ott, ahová az irodából még este nyolckor is átsétálhattam, elköltözött az irodánk. Az elején persze ráfogom, hogy növesztés alatt,…..
davidsharp 2010.01.12 21:55:52
@defalla:

Nem rossz ötlet, de nem kivitelezhető. Viszont voltam, jó lett, örülés van.
davidsharp 2010.01.12 22:57:39
@defalla:

Ami az én hajam alatt van? Következő post.
Woof 2010.01.06 23:03:00
Na ez vezet elkorcsosodáshoz, kedves katolikus egyház. Nem a melegek házassága...
davidsharp 2010.01.11 21:41:23
@Monogon:

Készült olyan felmérés, mely vizsgálja a családon belüli szexuális kapcsolatok gyakoriságát a választott szakmák szerint?
davidsharp 2010.01.12 11:07:49
@Monogon:

Igen. Az uralkodó családokra ez jellemző VOLT a történelemben. Elég, ha végignézzük a nagy uralkodóházak múltját és családfáját vagy rápillantunk a Habsburg gyerekekre. (minden tisztelettel, de kissé nagyfejű mindegyik)

A JELENBEN azonban inkább az alacsonyabb társadalmi rétegekre, a perifériára szorult családokra és különböző kissebségi rasszokra jellemző a családon belüli szexuális kapcsolat. Az „uralkodó” családokra, (akik most már inkább a gazdasági szempontból fontos családok és nem a tényleges nemesi réteg), szóval ezekre a családokra már nem.

Véleményem szerint a családon belüli szexuális kapcsolatot önmagában és a jelenben érdemes vizsgálni. Nem szabad párhuzamot vonni mondjuk a középkorra jellemző, a királyi családokban a hatalom benntartására irányuló direkt rokoni házasságok és a jelenben létező, többnyire a tudatlanságból és egyszerű ösztönökből fakadó szexuális kapcsolatok között.

Az a feltételezés pedig szerintem végképp téves, hogy a jelenben a magyar politikai élet vezető szereplői között magasabb arányú lenne a családon belüli szexuális kapcsolat, csak abból kiindulva, hogy lásd, bármit megtehetnek. Erre semmiféle bizonyíték nincs, mint ahogy te is írtad, „tudjuk jól, anélkül is”. Nem, nem tudjuk jól. Feltételezünk, kombinálunk, de nem tudjuk. (A politika egyébként sem ennek a blognak a témája, szerintem kerülendő.) Azt pedig végképp nem tudjuk, hogy azon családokban, ahol a család bármely tagja egyházi pályát választott nagyobb számban lenne családon belüli szexuális kapcsolat, mint azon családokban ahol a mélytengeri ívhegesztés a gyakori szakma.

A blog szerzőjének pedig az volt ezzel a post –tal a célja, hogy rámutasson:

A Katolikus Egyház a melegek házasságával kapcsolatban a társadalom elkorcsosulásáról beszél, de szó nélkül elmegy egy olyan tény mellett, hogy az USA sokkal több államában engedélyezik az első unokatestvérek házasságát. A társadalomra nézve ennek genetikai hatása, ha már mindenképpen így akarod vizsgálni, sokkal károsabb. Mind mennyiségileg, mint a „korcsosulás” mértékében értelem szerűen. Hiszen egy meleg párnak nem nagyon lesz genetikai örököse, míg az USA –ban a két unokatestvér házasságából 2-3 gyerek is születni fog. Sőt, ha technikailag lehetséges lenne, akkor a két meleg férfi genetikai utódja semmivel sem lenne „korcsabb”, mint egy normál pár esetében, hisz ugyanúgy két különböző genetikai állományról van szó.
Én is beálltam a sorba, és még szerencsésnek mondhatom magam, hogy csak most. Négy héttel ÉnNyulam elvesztése és a huszonharmadik Depeche Mode összes meghallgatása után felálltam a földről, és beregisztráltam egy internetes társkeresőbe. Mellékszál: barátaim tudják, ha DM…..
davidsharp 2010.01.11 21:19:09
@defalla:

Csak én nem számítottam arra, hogy ez ennyire gáz lesz. De igazad van, lehet mosolyogva is.
Mikor fog elmúlni ez a tetves herpesz a szájzugomból?Már 2010 van, tudunk részecskét gyorsítani, (akármit is jelent ez), de egy ilyen vacakkal nem bír a tudomány.Következő pasim orvos lesz, remélem.  ..
Woof 2010.01.10 21:46:00
Titeket is rossz érzés fog el, ha a partneretek sötétben akar szexelni? Én ilyenkor arra gondolok, lehet hogy nem is jövök be neki annyira és ez amolyan "csukjuk be a szemünket és legyünk túl rajta" reakció. Jobb szeretem teljes világosságban csinálni.Egyébként nem volt…..
James Cameron legújabb szuperprodukciójának reklámkampánya igen érdekes fordulatot vett azzal, hogy homofóbiával vádolták meg a film készítőjét.A meleg-társadalom ugyan vinnyogva röhögött ezen, de az alkotás ezen a hétvégén is kaszált egy 50 millió dolláros bevételt. Ennyi…..
Woof 2010.01.10 10:59:00
Ma találkozom TopOnly-val. Legnagyobb meglepetésemre már ő lelkesedik jobban a dolog iránt. Amikor megláttam róla az első fotót még mindenképpen én voltam jobban felcsigázva kettőnk közül. Tegnap láttam őt először kamerán. Valahogy hülyén volt beállítva a fényereje és…..
davidsharp 2010.01.10 21:50:23
A magyar interneten egyetlen olyan oldalt sem találtam, amely naprakész, korrekt, informális és szép lett volna. Ellenben találtam vagy huszonöt egyesületet/mozgalmat/civil kezdeményezést saját borzalmas honlappal. Ha csak tíz lenne és összetennék a tenni akarásukat? Domain és…..