Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Colesius

1 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válogatott sportolónak mentette meg az életét a tudomány! Ha nem lennének orvosok, mentők, kórházak, ez az embertársunk, aki egyébként életerős férfi, már halott lenne! Ezért bízzatok a ti jótevőitekben, menjetek kórházba, ha bajotok van, és ne feledjétek a legfontosabbat: a…..
Colesius 2011.11.13 22:52:50
@wmiki: Ezt az ostoba sületlenséget olvasd!

index.hu/tudomany/brittudosok/2011/11/10/peniszrakhoz_vezet_az_allatos_szex/

Persze mi, liberális gondolkodók értjük, hogy az index újságírója csúsztat, mint a curlingbajnok, na de az átlagember nem érti, hogy itt a szabadságjogok korlátozásáról van szó!
Fertő, métely ez a szabadelvűség - amúgy is ingatag, vírusokkal és démonokkal folyamatosan támadott - testén.

Neked mi a véleményed?
Colesius 2011.11.14 12:58:01
@wmiki: Igazad van, nem gondoltam át rendesen ezt a kérdéskört.
A tudomány tényleg nem téved soha sem!
A világgazdaság összeomlásáról, már volt szó. A technológia összeomlásról még nem. Ennek több tényezője lehet: Olaj- és energiaválság, ritkaföldfémek hiánya. Pólusváltás. Napkitörések: link1 link2 Most csak ez utóbbiról írok, egy erősebb…..
Colesius 2011.11.13 22:47:11
@Vilagpolgar: :OOOO
Akkor szerinted a tudomány mindent tud a világról? Ha nem, akkor miért terjesztik a hittételeit állami intézményekben?
Jean-Claude Trichet az Európai Központi Bank nagy tudású, tiszteletreméltó elnöke szerint nem lesz újabb recesszió. De azért a növekedést nem lehet biztosra venni. Link. Ebben a tévedhetetlen tudománynak is szerepe van, sose feledjük. Enélkül az emberek nem élhetnének jólétben,…..
Colesius 2011.07.26 09:34:34
Hallod, mit találtam:
www.komment.hu/tartalom/20110720-velemeny-a-fidesz-valasztojogi-reformja-a-letezo-nagy-partoknak-kedvez.html

A FIDESZ diktatúra beköszönt, mivel legközelebb már a nullafordulós választást vezetik majd be!!!!négy

Én még mindig az SZDSZ-ben látom hazánk jövőjét! Kotródjanak innen az antiliberális vegetariánus evoellenes mocsadkékok, tömlöcbe velük!!!!!
Az elmúlt száz évben több lépés történt a tudományos megismerés terén, mint az azt megelőző többszáz évben. Csökken az időtartam, ami az alapkutatás eredményei és azok konkrét alkalmazásai között eltelik - ma már a kvantummechanikát és a relativitáselméletet is konkrét…..
szerintem egy nagy kedvenc 2010.05.12 18:29:00
Anno csináltam egy szavazót, az emberek kitöltötték, ez lett az eredménye:       Ezt gondolják az emberek, legalábbis akik engem olvastak. A blog jellegéből adódóan esélyesen értelmes emberek, az elemzőbb fajta gondolkodásúak közül. És…..
Az evolúcióra számtalan bizonyíték van. Rengetegszer megfigyeltük már, ahogy új szervek alakulnak ki, pusztán a véletlen hatására, és létrejön egy új faj. Nem is kételkedik ebben egy tanult ember sem. Itt egy újabb bizonyíték: Videóval!..
igazmondo Tarot test 2011.03.23 22:40:00
Nemrég végeztem el a tanfolyamot, és arra gondoltam itt is tudnám fejleszteni a képességeimet. Kedvenc, nyitott "gondolkodású" olvasótáborom remek teszt-csapat lenne.Szóval kérdezzetek bármit, megnézem mit mondanak a lapok. (A Tarot általános kérdésekre válaszol, vagyis…..
igazmondo Mit vennél utoljára? 2011.03.28 13:31:01
 Képzeld el, hogy a következő héten bezárnak a boltok, a TESCO, DECATHLON... Azután nem ér semmit a pénz. Nem lesz vezetékes víz, villany, gáz. Nem lesz szemétszállítás. Nem lesz üzemanyag. Mit vennél az utolsó heteden, ha fel akarnál készülni a következő ilyen évedre?..
Colesius 2011.03.28 15:40:28
@Haibane: Áááá, nem kell, ugyanis mindenki wmiki lesz majd, és csak úgy jutunk krumplihoz, hogy egészen véletlenül van egy ismerősünk, aki szeret utazni, és majd hoz nekünk csak úgy... Mert megérdemeljük mások kitartó - nyilván nem rabszolga - munkáját.

Mindenki csinálja azt amit szeret! Én inkább maradok a rumnál.
Colesius 2011.03.28 15:51:49
@Haibane:
Na ugye, és senki nem fog szólni, mindenki csinálja azt amit szeret, te aludni, én piálni, valaki más pedig drogozni. Esetleg állatokat is kínozhatunk, sőt, egymást is! Mivel senki nem lesz, aki megvédjen - másokat megvédeni életkockáztatás árán ugyanis senki nem szeret.
Colesius 2011.03.28 16:24:01
@wmiki: Hozzászóltunk. Mindketten.

Mellesleg te mit vennél?
  (Ebben a posztban az evolúció elmélet összes konkrét bizonyítékát felsoroltam. Mind a 0-t. Mindent, ami azt bizonyítja, hogy egy közös ősből, több új faj jön létre, új szervekkel, pusztán ártalmatlan véletlenek sorozatának hatására. Persze már többször…..
Colesius 2010.09.08 19:13:20
@version:
1. A Biblián belül nincsenek logikai hibák?
2. Nem lehet az, hogy a Biblia elejének (Genezis, stb) lényege nem a "hogyan?", hanem a "Ki?"? Ha megérted a "példázat" szó jelentését, akkor talán rájössz, hogy miért nem "szánalmas" az, aki egyszerre vallásos, és az evolúció tényét elfogadó ember.

Thainiel hozzászólására pedig tényleg nem érveltél, hanem mocskolódtál... Ha meg "matematikai" bizonyításokat szeretnél, olvashatnál néhány cikket az evolúció matematikai apparátusáról, csak hogy szélesítsd a látóköröd!
Colesius 2011.03.28 15:48:54
@wmiki:
Szelekció != Véletlen
Mi az az objektum, ami önmagát reprodukálja, és TV lesz belőle?

(a != jel jelentése nem egyenlő...)
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
igazmondo Zeitgeist: Moving Forward 2011.02.28 08:51:00
Megjelent a társadalmi folyamatok egy részét kritizáló film legújabb része. Zeitgeist: Moving Forward. Bár sok tabu-nak nem megy neki (tudomány hittérítése, állatkínzó hústermelés...) így is vannak benne eretnek gondolatok...
Colesius 2011.02.28 09:30:56
@wmiki:
Mivel az állítás kollektív, elég csak egyetlen példát mondani arra, amikor nem, nem igaz?
Colesius 2011.03.17 09:25:00
@wmiki:
Némelyest visszatérnék, wmiki, szerinted a nemi erőszak is a "helytelen oktatás, minimálbér, stb" miatt van? Oszt miért?
igazmondo Hírhedt trollok 2011.03.07 00:59:00
...a való világban. Az internetes "kultúrában" troll-oknak nevezik azokat, ami az épp divatos elméletekkel ellentétes dologban merészelnek hinni, és ki is tartanak a véleményük mellett. Tilos pl. abban hinni, hogy a tudomány téved, hús fogyasztása (állatkínzás) nélkül…..
Colesius 2011.03.07 07:41:32
Nem a fenti a troll definíciója.

en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29

Vagyis az a troll, aki a topikokat oda nem illő dolgokkal szétbarmolja.

A Te definíciódnak megfelelő trollnak tekinteném Newtont, aki abban hitt, hogy a természet a matematika nyelvén szól hozzánk, és Galileit, aki szerint nem a Föld van a mindenség középpontjában. Aztán ott van még Heisneberg, aki szerint nem lehet egyszerre egy elektron helyét és impulzusát megmondani. )Botorság, hiszen a tudomány MINDENT meg tud mondani!!!!!!négy.
A készülő új alkotmányba két érdekes dolog is bekerülhet. Egyrészt azt mondják, hogy a magzatot már a fogantatástól embernek kell tekinteni, másrészt pedig a gyerekek után is járhat majd szavazati jog. A kettőből logikusan adódik egy további lépés: a magzatok után is…..
Hiszen ők egy értelmetlen, életveszélyes, környezetszennyező "sport"ért rajonganak. Akkor miért szólják meg azokat, akik csak szétdobálják a szemetet?..
Mert működnek. Hiszen minden betegségünk lelki eredetű, és ezeket oldják a különböző módszerek. Nézzük mik vannak:Antropozófus, Ajurvédikus, Hagyományos Kínai, Hagyományos Tibeti orvoslásÚj MedicinaBioenergetikai módszerek, Reiki, Prána Nadi, energia átadás,…..
  Egy wmiki nevű jóemberrel (?) sokat szoktam vitatkozni egy másik blogon. wmiki kétségbe vonja a legalapvetőbb tudományos elméleteket is. A legfontosabb érve az, hogy a tudomány nem tévedhetetlen: az új eredmények miatt számos esetben kellett már korrigálni a korábbi…..
Kedvenc filmem a Mátrix trilógia. Nemcsak látványos, de minden mondata elgondolkodtató. A benne elhangzó kérdések létkérdéseket boncolgatnak. Amiket természetesen nem válaszol meg, a néző feladata, hogy elgondolkozzék. A történeten kívűl engem érdekelne a háttér is. A…..
Sokan vannak, akik szerint a tudomány mindent tud a világról, és sosem téved. Legalábbis a kommentek alapján ez derül ki a felvilágosult értelmiségi olvasóinktól, akik joggal háborodnak fel, ha valaki kételkedni merészel a szent tanokban, netán olyan eretnekségre vetemedik, hogy…..
Colesius 2011.01.13 17:43:16
@wmiki: Megint megkérdem, miki, egy ácsnak tudnia kell a szerkezetét a molekulákig? Nem, csak azt, hogy hogy lesz belőle tető. A tudománynak nem hatásköre definiálni az anyagot, gravitációt, fényt; elég, ha egyértelmű mérési utasítást ad rájuk, no meg matematikai modellt készít. Ezt még egy jobb középiskolában is tanítják... És tényleg, mit tanítsanak?
Colesius 2011.01.26 20:46:47
Társaságunk szeretné felmérni, olvasóink hány százaléka értelmiségi. Ennek egyik része, ez a tudományos jellegű szavazás lesz.  survey tools..
Colesius 2011.01.18 12:50:03
Szörnyű rémtettet hajtottak végre fiatal kamaszok. Állatokat kínoztak meg. Link. A toleráns kommetelők joggal követelik a halálbüntetést ezekre a szadistákra. (*Természetesen, ha utána megnyúzzák, megsütik, és megeszik a kisállatokat, akkor azzal nincsen semmi baj, hiszen az…..
Colesius 2011.01.14 23:01:35
@wmiki: hogyne hasonlítanának, hiszen a génkészletük 97%ban megegyezik. Ez is bizonyíték: ha ennyire hasonlít hozzánk valami, és sokkal erősebb, pedig csak növényt eszik, akkor minekünk is csak növényen is el kellene lennünk!
Orbán Viktor, akiről minden értelmiségi index blogger tudja, hogy egy patás ördög, elveszi a zemberek nyugdíját! Az értelmiségiek egy emberként háborodtak fel ezen a lépésen! Mit gondol a kormány, hogy a közérdek fontosabb, mint az egyéni érdek??? Az egyéni érdeknél nincsen…..
Bizonyára sokunkkal megesett már, hogy a véletlen miatt nem tudtunk kommentelni wmiki blogján, ami elég frusztráló mivel annyi megválaszoltatlan kérdés van! Ejj ejj ez a véletlen... De most már vége ennek egyszer és mindenkorra! Az alábbi programot használva bárki bármikor…..
Csak arra vagyok kíváncsi, mennyire értetek egyet azzal, hogy kivégezzenek más embereket, különböző ideológiák alapján.    Neked mi a véleményed? Szavazz! update: Úgy tűnik a szavazók nagy része (75%+) helyesli, hogy különböző ideológiai alapokon kivégezzünk más…..
igazmondo A véletlen bekeményít! 2010.05.05 17:39:00
 Sok mocskolódó üzenet érkezik a blog-ra, és olyan kommentek is, amik olyanokra kérdeznek rá, amit korábban már kifejtettem, vagy önálló gondolkodással is rá lehet jönni a válaszra.Van egy olyan érzésem, hogy ezután, az ilyen üzenetek törlődnek, és a kommentelő örökre…..
Colesius 2010.07.27 18:37:54
@wmiki:

Mint ahogy azt te is mondtad, nem úgy volt, hogy egyszercsak megjelent a tüdő a kopoltyús halnál, ez egy folyamat volt. Akkor nem kéne a komment eltűnésének is egy folyamatnak lennie? Ez cypher egy kulcsmondanivalója, miért mindig csak egyből eltűnik a komment, és miért nincs pl olyan, hogy egy-egy betű kitörlődik, vagy más lesz a dátum, esetleg a kommentelő neve? Hol vannak hát az apró lépések?

Ezzel egy kicsit saját magad ellen érveltél!