Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. TrúLáv

2 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pezsgős tesztünk egyik kommentjén felbuzdulva, ahol megemlítették a camembert sajt egy különleges felhasználását, eldöntöttük, hogy megcsináljuk a Nagy Camembert tesztet és a győztest pedig úgy fogyasztjuk el, ahogy még soha.  ..
Mr. TrúLáv 2017.01.25 21:02:36
@HgGina: Te egy hülye picsa vagy. Nem tudom, hova szakadtál ki, de azért mert te nem vagy boldog az igazi camemberttel, ne ide gyere fikázni.
Ahogy azt Móriczka elképzeli:Orbán: -Te Tóni, hogy állnak a bevételeink a letelepedési kötvényeinkkel?Rogán: -Vezérem, kicsit visszaestek a kötvényvásárlások, sajnos. Nem tudom hogyan tudnánk felpörgetni. Talán a Habonynak lesz ötlete.O.V: -Remek, hívjuk fel a konferenciateremből, ott jó a…..
Nulla Öt Elvették a jogsim 2016.11.15 15:41:32
Volt pár pohár, elismerem. Jelenleg a légalkohol mérése az 'enyhe' kategóriába sorolható. Azonnal elvették a jogosítványom. Végül is ez a törvény, egy szót sem szólhatnék igazából. De azért bennem felmerült, hogy valóban olyan jó ez a törvény? Emberek józanul vezetnek úgy, hogy a helyszínen…..
Kasza Tamás szcientológus "Lezárás $pecialista, Bestseller Író, Nemzetközi Tréner" (így, nagybetűkkel írja a titulusait a jedi mester, bocsánat Jedi Mester) újabb szórakoztató reklámanyaggal örvendeztet meg minket. Annyi jó hír van benne talán, hogy a mester Floridába kíván költözni. Az eredeti itt…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
Mr. TrúLáv 2016.10.01 10:40:11
@József Fekete: Ja, pont Zacher Gábor mondja meg frankót...szeszkazán. :D
Mr. TrúLáv 2016.10.01 10:58:42
Igazából ez az alkoholizmus nem annak a kérdése, hogy mennyit iszol, hanem az, hogy az az állapot amiben vagy(illetve kerülsz) az ront vagy javít az életeden. Addig ameddig el tudod látni a felatod, a helyén kezeled az esti fröccsözgetést, addig nem baj. A baj akkor van, ha elfordulsz a barátaidtól, családodtól, goromba leszel, stb. Nehéz világban élünk, mindenki nyúl valamihez ami oldja a feszültséget. Legyen az fű, alkohol, vallásfanatizmus, extrém szex, sorozatfüggés, kapcsolatfüggés...stb. Nem az alkohol az ami a rossz, hanem az életünk. Mediterrán országokban teljesen elfogadott, hogy az emberek becsicsentenek esténként. De vissza az alkoholizmushoz, akkor van igazán baj, ha sokszor ébredsz úgy fel/józanodsz ki valahol (otthon, idegenek ágyában, rendőrségen), hogy nem tudod tartani a mértéket. Akkor van baj. Ha lecsúszik egy üveg rosé este, az nem feltétlenül probléma, ha nem okoz másnapot. És természetes, hogy vágysz rá, mert kicsit kikapcsolja az agyad, ellazít. De ilyen a sport is. Menj ki futni napi 2-3 kilométert, lassan, kocogóba, az is okoz euforiát, főleg ha a saját határaidat feszegeted. Akkor az saját tested által termelt kábszereket szabadítod fel. Nézd meg az adrenalinfüggőket, bázisugrók, ejtőernyősők. Ezek mind a kábulást keresik. Ameddig tudod tartani a kontrollt nem vagy alkoholista, de amikor már az alkohol irányít és nem tudsz megállni napi szinten, na, az már baj, de napi egy üveg bor miatt nem aggódnék.
Mr. TrúLáv 2016.10.01 11:04:12
@Peetee: Gratula. :) Ez téged is minősít, nem csak őt. Erről a problémáról beszélni kell, amennyiben zavar, és úgy néz ki zavar. Ha nem tudsz vele beszélni erről, akkor is mindent meg kell probálni, vagy véget kell vetni ennek, annak ellenére, hogy szereted. Vagy námtudom. Kérem kapcsolja ki.
  Foto: Circuito Fora do Eixo   Egy rendhagyó témakört választottam, amire nyugodtan mondható, hogy tabu a köbön. Természetesen most is egy általunk megélt élményt olvashatsz, amit igyekszem őszintén, de nem bántó stílusba csomagolni. Gáborral november - december hónapokban többször…..
Mr. TrúLáv 2016.09.25 15:46:25
Az aki tilt és töröl az szerintem nem tud belemenni egy konstruktív vitatkozásba, ami még akkor is konstruktív lehet, ha a kommentelő erősen fogalmaz. Az aki nem reagál erre, az szerintem gyáva. Főleg akkor, hogy ha egy olyan témával fogalkozik ami minimum szokatlan az átlagembernek. Tehát ti megadjátok a lehetőséget magatoknak(a posztokkal) és a veletek szimpatizáló kommentelőknek(meg pár idiótának, akik mondjuk járnak partnercserés dugásra, de azért mégiscsak idióták), hogy elmondjátok milyen történeteitek vagy/és érzéseitek vannak a témával kapcsolatban, miközben index címplapon vagytok, ami azért magához vonz olyan kommentelőket akiknek ez az egész nem tetszik és el is mondja vagy legalábbis elmondaná a véleményét. Amennyiben kizárjátok a nektek nem tetsző kommentelőket, akkor csináljatok egy zárt blog-ot, tiltsátok le a címlapos listázást és legyen ez egy zárt közösség, amilyen valójában a swingerezés.

De ti ezt felvállaljátok, hogy ez mennyire penge dolog, idegenekkel, ismeretlennekkel közösülni. Részletes és profán beszámolóitok vannak, viszont az ellenvélemyénnyel nem foglalkoztok és szerintem azon kívül, hogy éles bírálatok és megjegyzések voltak a kommentemben, nem volt vállalhatatlan, nem volt benne semmi bántó, azon kívül, hogy az a véleményem, hogy ez egy abberáció: hogy az ember a párját átadja egy vadidegennek és még nézi is, közben ő másvalakivel kefél.
Ez egy extrém dolog, biztos érdekes, sőt, én is szeretek szexelni, akár több nőt is meg tudnék dugni egymás után, mégis ellenérzéseket vált ki belőlem ez a fajta szabad felfogása a szexuális életnek amit ti swingernek neveztek.
Persze semmi közöm hozzá, hogy ki, kik, hogyan dugnak, ameddig az mindenkinek jó, és pl. nem sérülnek kiskorúak vagy állatok az aktusból kifolyólag. Nem érzem magam prűdnek, de mondjuk a vízparton biztos nem szeretkeznék a barátnőmmel emberek szeme előtt, ugyanakkor simán bemegyek meztelenül a vízbe, ha nincs gyerek a közelben. A barátnőmet pedig semmi pénzért nem tenném ki olyannak, hogy lásson másvalakivel szexelni, még egy 2-1 felállásban sem, ami nagyon népszerű kapcsolatmegújító dolog mostanában. Szerintem a szex egy gyönyörű dolog, ami érzelmekkel működik igazán jól, anélkül pedig csak egy állati ösztön, ami attól még lehet jó...nekem is voltak egyéjszakás kalandjaim, tudom milyen megkívánni valakit, aztán továbbmenni.
Szerintem a swinger beteg dolog. És nem csak az alapkoncepció, hanem az is, hogy ott van a házas- vagy valamilyen PÁR, és esetleg látják egymáson, hogy lehet, hogy a másik jobban érzi magát a mással, ez biztos, hogy iszonyatos töréseket okoz az emberben, még ha azonnal nem is látszik, de szerintem akkor majd vica-verza a pár egyik-másik tagja fogja látványosan jobban élvezni a szexet egy idegen - vagy szegről-végről - ismerősel...

Személy szerint nem hiszem, hogy lehet így kapcsolatot megmenteni, ha eltűnik az a varázs, hogy csak 1-1 felállás kevés már a jó szexuális élethez és a szexuális játékok, kellékek, szerepjátékok sem frissítik fel, az biztos nem menti meg a kapcsolatot, hogy együtt mennek el másokkal dugni. Olyan mikrotörések keltkeznek az emberek lekében, hogy csak önző emberek tudnak ezen továbblépni. Ez egy deviancia, ez rombolja a személyiséget, ami hosszútávon olyan, előre láthatatlan következmények okoz ami kihat a későbbi családalapításra, gyerekvállalásra és egy normális párkapcsolat lehetőségét erősen megkérdőjelezi.
Biztos izgalmas átadni magunkat a féktelen szenvedélyeknek és mindenkit megkapni...de a közzösségbeverődéses dugások szerintem sokkal rosszabb mint hajtani a csajokat, pasikat és bulizni.

Nem tudom, pl. belegondoltál már abba, hogy szeretnéd, hogy a gyereked ilyen módon teljesedjen ki szexuálisan? Nem lenne jobb, ha megtalálná élete szerelmét és egy szép családi életet élne? Lehet, hogy nem. Nekem akkor is ez a célom, ha sok olyan élményem volt ami arra mutat(ott), hogy ez szinte lehetetlen. Az ember alapvetően törekedik a jóra és arra, hogy jobb legyen. A swinger szerintem pont a másik irányba viszi el az embert, a deviancia és az abberáció irányába. Ez a sötét oldala a szexuális életnek és nekem ez nem tetszik. És mivel ti közszemlére teszitek ezt én meg a véleményemet akarom elmondani és ha nem hagyjátok, hát, jogotok van hozzá. De ez nem engem hanem titeket minősít. Köszi.
Nincs olyan meleg, aki életében legalább egyszer ne hallotta volna a következő idézetet: Férfival ne hálj úgy, ahogyan asszonnyal hálnak. Utálatosság az. A modern teológiában sokan, sokféleképpen próbálták már ezt értelmezni, elsősorban az eredeti, héber szöveg alapján. Egyesek szerint ez a…..
Mr. TrúLáv 2016.09.18 10:00:42
Ülünk a társasággal a teraszon, várjuk a megrendelt sört, közben a haver rágyújt egy cigire, a másik meg megy ki wc-re. Fél füllel hallom, ahogy a két asztallal arrébb ülő csajpáros egymásra nézve nyugtázza, hogy "tuti buzi". Majd sokat sejtetően bólogatnak hozzá. Közben a mellettünk lévő asztalnál…..
Egyszer volt egy csajom. Olyan suta volt, hogy a közértbe nem mertem elküldeni egyedül, mert mint utólag kiderült, az önkiszolgáló üzletek meghaladták a szellemi képességét. Persze néha nálam is megesik, hogy nem találom a biovajat, de negyvenötpercet várni a paprikák között, hátha megjelenik ott…..
Mr. TrúLáv 2016.08.27 11:44:09
@Szerda Úr: @Szerda Úr: Kedves Péntek úr! Csütörtököt mondtál már a cikkedben...arra vagy nagy, hogy részeg, szétcsapott embereket alázhatsz/verhetsz át/kidobatod őket, aztán kéjesen blogolsz róla...az nem nagy dolog, menj végig Gozsduban szombatról vasárnapra virradóra ott annyi magatehetetlen, szerencsétlen részeget alázhatsz meg az utcán amennyit nem szégyelsz, még pultba se kell beállni. Aztán lehet jönni ide blogolni, hogy mekkora nagy arc voltál. Ki izmozik itt? Csak úgy látszik, hogy olyan embereket nem tudsz/tudnál megfingatni akik a kábulás leple alatt valakik. Nehogy legyen olyan majd, hogy miattad veszik elő az egész boltot mert benézted, hogy kivel arcoskodtál. A cikked felháborító, ezt úgy mondom, hogy pultoztam nem keveset és még a legdurvább arcokat is simán puszipajtásokká tettem, igaz, hogy a saját pultomban áltam kisegítve az alkalmazottaimat. Mások vagyunk biztos. De az tuti, hogy ha mint alkalmazottam átbaszod a vendégeimet, modoroskodsz velük, bunkó vagy és fölényes, mehetnél haza, még akkor is ha úszik a pult, akkor majd beállok én és a többiek látják, hogy hogyan kell viselkedni a pultban. Ez a különbség köztünk. Nekem már nem kell beállni a pultba, soha többet, mert sikerült visszájára fordítanom a legtaplóbb vendéget és ezt elvártam az alkalmazottaimtól is. Hoppá-hoppá, 2 év alatt állati jó lett a forgalom, törzsvendégek százai(nem egy a tapló parasztokból, akiknek éppen valami gondjuk volt és a sok pia és drogok hatására elöjött belőlük valami amit két perc alatt meg lehetett oldani, vagy egy sörrel, piával, vagy egy szál cigivel). De te ezt nem érted meg. Nem is baj. De ameddig te otthon vakarod a faszod és blogolsz, én elmegyek bőröndöt venni a nyaraláshoz, mert az tavalyi egyszerűen elhasználódott. Csak megjegyzem itt, hogy ezek az új, üvegszálas, könnyű böröndök nem bírják a strapát, ha nem pakolod tele.
Mr. TrúLáv 2016.08.27 12:04:19
@Szerda Úr: El vagy tévedve. Már a neved is mutatja, hogy egy olyan nevet válaszottál vendéglátósként, ami majdnem halott forgalom szempontkából. Ide kívánkozik egy idézet: "Az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy barom."

De lépjünk tovább. Amíg te lecsalsz két centet, addig én adok(adtam) bele még 4-et...mert túl tudtam lépni az embereken és gyors, békés megoldásokat választottam. Cserébe a portaszolgálatosaimat sem kellett ugráltatni és már a beengedésnél békesek voltak. Én sem kellett idegeskedjek, inkább megoldottam a porblémát, egy jó szóval, vagy valamivel ami csekély ahhoz képest, ha jelenetet rendeznek a pultoban...igazából csak annyit akarok mondani, hogy kapd be.
Mr. TrúLáv 2016.08.27 16:13:20
@savrola: Nem tudok veletek értelmesen beszélni. Szerintem azért máshol állunk, más az értékrendszerünk.
Nem az a lényeg, hogy normális vendéggel nem geciskedünk, még szép, ez nem elvárás. Nekem elég sok (anyagi)érdekem fűződött ahhoz, hogy ne balhézzanak a helyemen, pl. nem kell annyi kétajtós szekrény, ami szintén nem annyira vendégcsalogató, én se megyek oda, ahol rendszeresen balhéznak előttem vagy mögöttem a sorban, aztán rámmosolyog a pultos, mert én meg normálisnak nézek ki.

Ez a kis nyikhaj Mr. Szerda a pénzért van ott pultozni és pont úgy leszarja a munkáját mint ahogy annó a tanulást. Ezért tart itt. Ezért rekedt meg egy (nem kicsit) passzív-agresszív szinten.
Aki nem mellékesen, biztosan piázik is kicsit a pultban, amitől belőle is kijön valamiféle állati természet.
Annyit nem iszik, hogy beboruljon a pultba, de szerintem erre is volt már példa egy-egy buli végefele.
Meg hát kokainozik is, legalábbis ezt írta. Azért az sem olcsó, le kell csippenteni mindenhonnan egy kicsit.
Hosszútávon pedig kokaintól is agresszív leszel, főleg a pultban, amikor tényleg valami részeg idióta betalál.
4-5 csíkkal az orromban, közben piázva én is belennék pöccenve keményen. :D
De Mr. Wednesday valamiféle kokain-, talán fű-, talán MDMA- és alkoholmámorból felébredve rájöhet, hogy vele basztak ki az este megnit; -Hiszen dolgozott, kapott egy rakás pénzt megint, meg még be is húzott pár mocsokrészeg külföldit vagy/és magyart.
-Lesz pénz csíkra is.

De másnapra csak túlél, mert megint vesz kokaint, megy dolgozni, kezdi a mókuskereket előről, ki tudja hány éve. Én is be lennék pöccenve rendesen, már ha csak arra a sok bunkókra gondolok akikel szembesodort az élet.
Vendéglátosként biztos vágjátok.
Még szinte józan a csávó. De már piáztak. három csajjal jön, pörög az Audi kulcsa. Meg majd jön még 2 csaj, meg három haverja. És akkor rendel, pénzköteg a kezében, kirakja a pultra az Audi kulcs mellé, a bicskakulcs nyitva, és odatámaszkodik a pulthoz.
Rád se néz, mintha ott se lennél, de érzékeli, hogy a rendelésére vársz, megkérdezi a brancsot: "Akkor mit isztok? Viszkikóla mindenkinek!"
A csajok redbullal kapják.
Aztán odavág egy köteg pénzt. "Köszi".
És elmegy.
Én meg arra gondoltam, hogy de mocskos szarúl ítéltem meg.
Ittak keményen, leültek hátul, nem zavartak senkit. Egy idő után duplán itták a whisky-t. Jöttek még páran. Összesen 12 ember volt és duplaannyi forgalmat csináltak mint az összes többi ember. És hajnalig ott voltak. A végén már velük buliztunk. Sose kérdezték mennyi a számla. Odatették a többszörsét és megköszönték.
De én végig fasza voltam. Előítéleteim is voltak, de laza voltam. Imádtam embereket kiszolgálni és jól is csináltam. Simán lenyeltem a bunkónak tűnő rendelését, a szemem sem rebbent. Én ilyenkor még több piát is adtam, hogy "igen, akkor nesze, legalább kapj egy rendes adagot".

Egy szó mint száz, merőben más pozícióból nézzük a dolgokat, én magamnak dolgoztam és közben szórakoztam(ittam én is mindig), leszartam a világot.

Szerda Úrat a világ szarja le.
Subba 2010 két percben 2011.01.12 11:54:00
Eirikso pont egy éve helyezett el egy kamerát az ablakában, ami 30 percenként készített egy fotót, ezeket a képeket mixelte össze ebben a kétperces videóban. (Nem zoomol, nőnek a fák!)  ..
Legújabb sorozatunkban a fagyizók után a budapesti hamburgerek nyomába eredünk, ugyanis nem akarjuk elfogadni, hogy ez az étel csak pótszer lehet, az átmulatott éjszakák kísérőétele, esetleg a sietők gyorsfalatja. Igenis lehet igényes hamburgert is készíteni, ami semmivel sem…..
Kedves Comment:com!A Comment:comon „És még az RTL tolvajozza a tv2-t” címmel kabarészámnak minősítitek egy nyilatkozatomat, amiben lopással vádolom a tv2-t. Azt írjátok, hogy nem kéne ezt kezdeni, mert bezzeg az RTL-nek is mennyi lopása volt korábban. A vélemény ezen…..
Holnap elutazok, és csak következő vasárnap leszek újra.Nem elfelejteni! Február 6., Elemi Ösztön Party!!! Én ott leszek...:)www.villa69.hu  www.judynero.hu             Ha hazajöttem, egy kiadós wellness hétvégére…..
 ELÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Igenis vágyok a családra és az igaz emberre, aki csak engem akar. Még maradtak vágyaim és álmaim azok után, amit átéltem…Soha senki nem tudta, hogy mi az igazság a házasságunkkal kapcsolatosan.Nem is szeretném kiteregetni a…..
Mr. TrúLáv 2010.01.08 20:51:16
@lkat: egy dologgal nem értek egyet: "fogsz kapni az élettől valakit, aki megadja amire vágysz, anélkül, hogy fájdalmat okozna!"
Minden kapcsolatban vannak összezörrenések. Természetesen ennek vannak fokozatai, tettlegesség, megcsalás, akkor tényleg lépni kell.
De úgy hiszem minden kapcsolatban vannak nehéz időszakok, amitől meg lehet rémülni, el lehet szaladni, de ha tényleg nem szélsőséges a dolog, akkor küzdeni kell.
Hidd el, 20 év múlva pl. a szexuális vonzalom sem lesz a régi. És akkor nem az a megoldás, hogy 3. személyt veszünk be, vagy swinger klubba megyünk. Szüleim (utálok bele gondolni...bleee) mind a mai napig aktívan gyakorolják ezt a kellemes tevékenységet (csak hülye érzés belegondolni, ennyire nem akarok elmélyülni az életükben, csak elmondom, mert hátha reményt ad), pl. a régi szobám megvan, és azért néha-néha hazajárok, és egyszer azt tapasztaltam, hogy rohamosan fogynak az óvszerek az éjjeliszekrényéből...rákérdeztem, hogy izé...mégis hova tűntek? Nem kaptam választ, csak vörös arcokat...:) Aztán egy sörözésnél megkérdeztem apám, hogy nem azért, meg nem részletesen...de ti még mindig...a válasz: "Igen, miért? Baj, hogy még mindig tetszik anyád?" Persze, hogy nem volt baj, de hogy ezt a beszélgetést elfelejtsem, gyorsan ledöntöttem 2 tequilát...:) Mindketten 50 felett járnak...
Tehát minden hozzáállás kérdése. Kivéve (szerintem), a megcsalás, a tettlegesség, a lelki terror...ami már komoly...
Én azt mondom, a legjobb kapcsolatban is lesznek nézeteltérések, akkor is lesz olyan, hogy a pasit kizavarják, vagy magától megy ki a kanapéra.

De ameddig lehet, addig ki kell tartani, nem a problémák felmerülésekor kell elgondolkodni a kapcsolat jövőjén, hanem amikor már elfajultak a dolgok.

Azt hiszem, én ilyen célokkal remélem a jövőm valakivel. Sok hasonló példát láttam erre, és működik.

Évekig tényleg nem jó toporogni, de azt mondom, harcolni kell érte, néha keményen, néha egyszerűbben, néha a büszkeségünket és önérzetünket kell kihajítani(miközben nem jegyezzük meg, hogy itt milyen gálánsak is voltunk ezért a tettünkért).

Nehéz ez az egész szerelmi lét, tudom. Én sem élem meg egyszerűen. Hiába osztom itt az észt.
De a leghülyébb dolog a saját kárunkból megtanulni a szabályokat, hogy működhet egy normális kapcsolat, aztán mire eljutunk oda, hogy felkészültünk a kapcsolatra, addigra kiégünk...

Én azt gondolom - így zárszónak - akkor is, hogy nincs igaz szerelem (leginkább a magunkkal való) harc, küzdelem nélkül. :) Persze ez nem jelenti a saját magunk teljes feladását, remélem senki nem érti félre! :)

Jó hétvégét Mindenkinek!

Üdv: Mr. TrúLáv
A hajléktalanokról készült többi fotót, és történetet hamarosan felrakom… addig más, mert lassan háború lesz a blogom körül és annak senki, nem örülne. Ma nagyon korán felébredtem. Fél 6-kor már a reggeli koffeinmentes kávét szürcsöltem, majd neki láttam a…..
Mr. TrúLáv 2010.01.10 23:49:21
@mykee: Tényleg én látnám rosszul a szándékát? :) Elég sok dolgot megtapasztaltam már, sokat látott ember vagyok...tényleg elromlott volna a radarom? :P Nem hinném!
Szerencsétlen kis hülye vagyok, aki paraszt, ezért meg kell kérdezzem Tőled is. Talán mintha te is a realitások talaján mozognál... :)
Mr. TrúLáv 2010.01.10 23:50:21
@Elninnyó008: ROTFL :P
  Tudnám szeretni ŐT Tudnám szeretni ha, szeretne.Tudnám szeretni ha, nem a Marson lakna.Tudnám szeretni ha, nem csalna meg.Tudnám szeretni ha, már megszületett volna.Tudnám szeretni ha, kifizetné a saját számláit.Tudnám szeretni ha, szexelni is tudna.Tudnám szeretni…..
Mr. TrúLáv 2010.01.05 03:20:08
@KriszRebel:
Lehet, hogy kezdetnek megtenné az is ha megtanulnál helyesen írni. Esetleg írd meg MS Word-ben a kis szösszeneteid, mielőtt a világ elé tárod...
Nem kötözködni akarok. Biztos fantasztikus srác vagy, de legalább annyi kiállásod legyen már öregem, hogy ha nem tudsz helyesen írni, akkor veszed a fáradságot és tényleg előtte megírod Word-ben...vagy valami...ehhh.
BÚÉK!