Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zstibi (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy koccanásos balesetnél csak egy rosszabb dolog van: ha kiderül, hogy a károkozó kötelezője a MÁV biztosítónál van. Most, hogy megtörténtek az első letartóztatások, végre a MÁV ügyfelei is aggódnak. Sikkasztás, felfüggesztés, visszavonásig nincs több…..
Ezt már szeretjük: a Naiv Ügyfél odavág, mire az érintett azzal a svunggal visszacsap. Vihart kiváltó korábbi posztunkban "Dóra" azzal vádolta a Mediterrán lakópark beruházóját, hogy késve, kritikán aluli minőségben adták át a lakását, majd utána szívatták,…..
Dóra újépítésű lakást akar venni, a történet innen már ismerős: hónapokat késő átadás, kritikán aluli minőség, pofátlan kivitelező, végtelen hosszú hibalista és be nem tartott határidők. A Quantum Lakásépítő Ingatlanforgalmazó Kft. Mediterrán Lakóparkjának…..
Bár a spanyolok még nyomják, a nyári uborkaszezon és a strandfoci előtt még átfutunk az európai fociszezon lényegén. A legjobbak, a legrosszabbak, satöbbi. Első körben a pechesek, a bénák, a tragikusak, a jellemtelenek és a simán gonoszak. Negatív hősök a felsőszintű…..