Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kázmér kacsa

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a mondat az Országgyűlésben hangzott el. Nem volt túl váratlan, hiszen aki mondta, az már egyszer legyilkosozta a jobbikosokat, akiket tetűnek is nevezett. Gőgös Zoltán hétfőn is felszólalt a Parlamentben. Ekkor szakadt el újra a cérna. "Én egy korrekt kérdést tettem fel, amire…..
Mielőtt elsüllyedne a korrupció mocsarában a magyar kormány, az Egyesült Államok külső ellenségképpel ajándékozza meg a Fideszt. Már Angela Merkel tündöklése idején is tapasztalatuk, hogy a német kancellár minden egyes impotens, kétszínű, ellentmondásos nyilatkozatával…..
Egyre elképesztőbb kijelentéseket tesznek magyar kormányzati tisztségviselők a menekültügy kapcsán, de ami viszi a pálmát, hogy most már lényegében a nemzetközi baloldal nyakába varrják mindazt, amit a világban migrációs válságnak szokás hívni. Lázár Jánostól Rogán…..
MHE Orbán két nagy tévedése 2015.09.08 14:36:24
Tegnap két olyan esemény is történt, amely kapcsán a címbeli kijelentés igaz. Az egyik a nagyköveti beszéd, a másik pedig Hende Csaba honvédelmi miniszter lemondásához kapcsolódik. Kezdjük a nagyköveti beszéddel, mert az a kisebbik baj. Hát... Kezdjük a jóval, 5%-a kitűnő.…..
Amikor a Fidesz bevezette, hogy a nők 40 év munkaviszony (járulékfizetés?) után nyugdíjba mehetnek, azonnal tudható volt, hogy valaki hamarosan rátesz egy lapáttal és követeli ugyanezt a férfiak…..
Kázmér kacsa 2015.08.18 17:34:16
„Gonoszak voltunk, és rosszindulatúak. Csak támadtunk és támadtunk, csak negatívan és negatívan” – mondta Orbán amerikai főtanácsadója, Arthur J. Finkelstein, aki Habony Árpáddal alapított közös londoni tanácsadócéget. A finkelsteini gátlástalansággal átitatott…..
Kázmér kacsa 2015.07.11 18:02:16
  Így néz ki egy megszálló hadsereg Régóta foglalkoztat az a gondolat, hogy mi a fene lehet annak az oka, hogy mi magyarok ennyire imádjuk gyűlölni egymást. A magyarázat valójában teljesen kézenfekvő. 26 éve senkinek sincs esze ágába sem tisztességesen megszállni minket.…..
Kázmér kacsa 2015.06.23 11:19:52
Két Friderikuszt ismerek. A sómen sosem érdekelt, a politikai újságírót azonban gyakran megnézem, mert előre engedi a témát, néha még az interjúalanyt is. A tv2-ben már háromszor vagy négyszer sugározták a beköltözős műsorát, de csak tegnap este vitt rá a lélek, hogy…..
Orbán megbuggyant. Nekimenni a DK-nak tiltott pártfinanszírozásért, az maga a totális öngól. Akár Habony, akár Finkelstein találta ki ezt az ötletet, igazi marha - és csak Gyurcsány Ferencnek segítenek. Az már önmagában röhej, hogy a Fidesz beszél bárkivel kapcsolatban…..
Kázmér kacsa 2015.05.27 08:53:42
@Pop40: Soha nem voltam bolsi veletek szemben! Vén szarhási komcsik vagytok mind. És buták is ráadásul.
Kázmér kacsa 2015.05.27 08:55:32
Kázmér kacsa 2015.05.27 11:52:22
@Pop40: Szinte sajnállak benneteket, hogy mennyire vakok vagytok! Tényleg azt gondolod, hogy a nemzetvesztő Gyurcsány még labdába rúghat? Orbánék direkt tolják előre ellenfélnek, mert tudják, hogy ha valakit nem választ meg a magyar ember, akkor az ő. Nem értelek sokatokat, hisz nem vagytok általában buták, mégsem látjátok ezt!
Orbán Viktor a Mészáros család és további nélkülözhetetlen elemek társaságában stratégiai alapon Kazahsztánba látogatott, ahol nincsen brókerbotrány, se illiberális demokrácia, sőt demokrácia se, és ahol történelmi megállapításra vetemedett: mi, magyarok származásilag…..
Ha egy városba 2000 éve fürdőzni járnak az emberek, akkor az nem lehet véletlen. Az angliai Bath-t a rómaiak alapították, a XVIII. században vált elegáns, lenyűgőző várossá, az utóbbi években pedig annyira trendivé, hogy az utazó itt találkozhat az ország legjobb…..
Kázmér kacsa 2015.03.05 08:51:50
Egy picit a demokratikus Oroszország reménye is meghalt szombat hajnalban. Döbbenetes leszámolás Moszkva közepén. Péntekről szombatra virradó éjszaka, Moszkva központjában, nem messze a Kreml épületétől négy golyóval kegyetlenül meggyilkolták Borisz Nyemcov orosz ellenzéki…..
Kázmér kacsa 2015.02.28 23:00:03
Visszanyalt a libatepertős fagyi. Így összegezhetnénk röviden és tömören, ami vasárnap Veszprémben történt. Orbán Viktor még a Gyurcsány-éra alatt nevezte hazánkat következmények nélküli országnak, ám mára bebizonyosodott, hogy nem volt igaza: igenis mindennek van…..
Tisztában vagyunk azzal, és meg is szoktuk már, hogy testünkön belül jönnek-mennek a vírusok és baktériumok. Az azonban végképp mindenkit kiborítana, ha a bőre alatt izgő-mozgó, majd egy méteres féreggel kellene szembesülnie. Pedig mindannyian ki vagyunk téve a paraziták…..
Kázmér kacsa 2015.02.24 08:09:30
@Rav Antal: Szerintem ti komcsik vagytok ilyen férgek...