Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alakváltó

4 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A tegnapi nap katasztrofálisra sikeredett az életmódváltás szempontjából. Névnapot köszöntöttünk vacsorával, desszertnek isteni süteménnyel. Én pedig ettem, pedig nem is voltam éhes! A jóllakottságjelző funkciót pedig sikerül annyira elnyomnom magamban - nem most, ez…..
Természetesen a mozgás sem maradhat ki az életmódváltásból. Mostanában egyébként is eljártam többé-kevésbé rendszeresen zumbázni és jógázni, ezt folytatom.Ma menni szerettem volna zumbára, de sajnos családi okokból nem jött össze. Úgyhogy itthon cardi partyztam egyet (ez is…..
 Végülis csak ma kezdem a dolgot, mivel tegnap reggel tök jól indult minden, aztán teljesen szétcsúsztam. De ez mostantól megváltozik. Bár Paul McKenna, meg az egyéb vonzás törvényes elgondolások miatt már szinte félelemmel gondol az ember bármi negatívra, de én ennek az…..
 Tudom, hogy sokan hiába esznek kanáriadagokat, mégis - akár jelentős - túlsúlyt cipelnek magukon. Én nem ezek közé tartozom. Nálam gond van mind az elfogyasztott étel mennyiségével, és minőségével is. Ezek oka nagyrészt bánatevés, unalomevés volt, de mostmár talán csak…..
Hétfőtől verseny lesz. Fogyiverseny.A párommal találtuk ki, egymás motiválására. A nyertes az lesz, aki egy hónap alatt több kilót tud leadni (százalékosan viszonyítva a kezdősúlyához).Van kedved csatlakozni? Ha lakik benned versenyszellem (ezt onnan tudhatod, hogy pl szereted…..
Teljes Átalakulás Első lépések 2010.01.07 15:17:00
A legutolsó poszt óta átestem egy ételmérgezés-szerű valamin. A poszt írásakor már éreztem, hogy valami nincs rendben. Estére aztán jól be is lázasodtam, és 2 napig lázas voltam. Ez párosult hasfájással és a 2-ik naptól fél óránként wc-re járással. Bérmit ettem, vagy…..
Először is sziasztok! Hosszas érlelődés után idén szilveszterkor valóban elhatároztam, hogy lefogyok. A "projectnek" ha lehet ezt mondani ma álltam neki, és azért csináltam a blogot, hátha valakinek pont ez hozza meg a kedvét a dologhoz, illetve hátha érdekel valakit a…..
 Nos, annó 3 hónapja volt egy elhatározásom, aminek ügyében aztán nem túl sok dolog történt.Akkor életem eddigi legnagyobb mélypontján voltam, ami azóta annyit változott, hogy néhány fontos területen sikerült túllendülni a mélyponton.Viszont a kövérdisznóságban nem…..
Elkezdődött a 2010-es év:) Sokat várok ettől az évtől, nagyon sokat. A legtöbb dolog amit szeretnék, egyes-egyedül rajtam múlik (több türelem, több kitartás, több mozgás...). A mai súlyom: 88,5 kiló. Voltam már ennél kicsit kevesebb is (konkrétan 87,7 kg) - valahogy a…..