Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kizsgabi

1 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életem első blogja, kicsit remeg a kezem. Egyébként meg mindig is izgulós típus voltam. A kövirózsákban az a jó, hogy a szaporításuk és tartásuk nem egy stresszes meló. "Jahjajj, hát ezzel meg mi van? Virágzik, appám!" Meg néha egy-kettő kirohad (mert én ügyes vagyok, és nálam a sok ezerből csak…..
21 szoba, hátborzongató gyilkosságok, felejthetetlen látványvilág. Ha röviden kellene jellemeznem a 2012. november 16-ától „átélhető” Murder kiállítást, valószínűleg ezekkel a szavakkal élnék. Ezt a tárlatot ugyanis nem csak megnézzük, hanem kicsit a részeseivé válunk a…..
A magyar pasik jók (ha adnak magukra). Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legvonzóbb kanapészörfös magyar férfiak. Nem néztem át 10 000 magyar CS tag adatlapját, de kb 1 500-at biztosan. Íme sorrend nélkül a kilenc fős lista. :-) Itt nézhetitek meg kik a…..
kizsgabi 2012.10.27 10:54:53
@nikita: Jójó, tudom, a csajos felvonulásnális írtad már, tudom, hogy nem te írtad...de akkor is vicces, há-há! :-)
Ezzel megkínlódtam, mire elfogadható képeket készítettem. Így sem vagyok megelégedve, de azért közreadom ennek az épületnek is a fotóit. Amikor fényképeztem több turista állt meg. Látták, hogy az épületet fotózom. Ők is elővették a gépeiket és lőttek néhány képet, és…..
A címben feltett kérdést válaszolja meg ki-ki maga. Mindenesetre az (évszám nélküli, de valószínüleg 72-73 körül forgatott) filmben bemutatott példák alapján én az igenre hajlok. Még ha nem is állta ki valamennyi épület az idők próbáját, meg ugye ez csak amolyan "best of",…..
HamPLÓ A jégtörő 2012.02.12 23:55:00
Két módon lehet jeget törni: vagy odamegyünk, ahol a jég van, és összetörjük, vagy megvárjuk, amíg a jég jön hozzánk, és összetöri magát rajtuk. Mi NZA-val - pontosabban inkább a Szabadság híd - az utóbbi megoldásra voksoltunk. Ennek ellenére, öt perc lefelé…..
kizsgabi 2012.02.13 21:10:41
Dancsó Péter újabb time lapse videóval jelentkezett, melyben (gondolom a szponzornak köszönhetően) a réz kapott főszerepet. Felhasznált néhány képet korábbi, nagy sikerű alkotásából, illetve pár abból kimaradt részt. Összességében klassz lett, jót tett neki a tematizálás…..
kizsgabi 2012.02.11 16:20:53
@musi: Ott a pont.
Én csak Londonról mesélhetnék sokat (de nem fogok, hehe, mert szenya vagyok meg lusta).
Ami nyavajgás ott megy, hogy jajj de szegények vagyunk, meg milyen drága London, meg a szemét, meg a pakik (palesztinok). Persze azt nem mondják ki, csak nagyon-nagyon átvitt értelemben, de pont úgy vannak velük, mint itthon a.... Sajnos.
kizsgabi 2012.02.11 17:56:13
@will: Jahh, palesztínokat írtam, tényleg, köszi, hülye vagyok, kösz a javítást.

Egyébiránt, volt 2 hónap, mikor bangladesiekkel dolgoztam együtt, s egy rossz szót nem szólhatok, ugyanolyanok mint mi: a főnökök hülyék, a dolgozók normálisak és cikizik meg szivatják a főnököt, ahol csak lehet :-))
kizsgabi 2012.02.11 18:02:44
@sugó: ATTÓL HOGY CSUPA NAGYBETŰVEL ÍRSZ MINDENT, NEM LESZ HATÁSOSABB AZ ÉRVELÉSED!
((Vagy csak kapcsold ki a Caps Lock-ot...))

A belsejét meg nem is kritizálta bungics, főleg nem a színészeit sem az igazgatót.

...és nem bírom ki:
RAKTÁRÉPÜLET egy szó, muhahaha, úgyis mindenkibe belekötök!
Nyelvtannácinak lenni jó móka!
Puzsér:A Szent Koronán ferde a kereszt. Hungarikum. A világon sehol nem ferde a kereszt. Se koronán, se templomon, se síron, se semmin. Ha jól tudom, Jézust Krisztust nem hatvanöt fokos szögben, sréhen feszítették fel. Közismert a sztori, a  XVII. században bezárták a koronát…..
Miután Madonna pénteken kiadta új, Nicki Minaj és M.I.A. közreműködésével készült dalát, a Give Me All Your Luvin'-t, és annak a MEGAFORCE által rendezett videoklipjét, ma hajnalban a Super Bowlra hónapok óta nagy erőkkel beharangozott, szuperlátványosnak ígért félidei…..
kizsgabi 2012.02.06 12:39:25
Művészi szépségű körívet rajzoltak a galambok az Örs vezér terén a "gomba" köré (melyet most alighanem betemetett a hó, az olvadás meg majd elmos). Tulajdonképpen praktikus, a bankokban, postákon is szoktak ilyen csíkot felfesteni, amely mögött várakozni kell. A BKV védelmében…..
kizsgabi 2012.02.05 10:48:36
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:
Segítek:
A "művészi" szó alkalmazása a cikkben az írás ironikus jellegéből fakad.
((Remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan))
:-)
A képen látható Széchenyi-szobor Kőbányán áll. Hogy kit ábrázol, az tulajdonképpen mindenkinek a fantáziájára van bízva. Mert hogy nincs rá kiírva semmi. Igaz a talapzatára oda van ragasztva egy lap, de azon egészen más szerepel:  Balesetveszély!!! Kérjük, hogy a…..
Bemutatták a Chanel 2012-es resort kollekcióját, stílusosan a francia riviéra egyik luxusszállodájában. Nálunk nem túl ismerős ez az angol fogalom, nem véletlenül, hiszen kimondottan a nagyon-nagyon gazdag felső tízezernek készül. Azoknak, akiknek külön ruhatára van a…..
DopeManTV DopeMan: Mizu 2011.06.25 15:31:00
DopeMan Mizu átírata legalább olyan buta, mint az eredeti de a nép kamázza. Mert van humorérzéke...(Kiskunfélegyháza, Cold Club) ..
Huszonhat éves pályafutása negyedik lemezét adja ki hamarosan a Jane's Addiction, ezt beharangozó új daluk klipjében pedig minden fontosabb esemény egy meztelen nő testén zajlik. Az ígéretes Dominique Young Unique videójában sok minden van, de főleg rajzfilmes elemek és seggrázás,…..
Árverési rekord született a héten a magyarországi műtárgypiacon: Robert Mapplethorpe Lófej című fotográfiáját 4,4 millió forinton ütötték le a Biksady Galéria aukcióján. A 40x42 centiméteres, a művész által dedikált 1982-es zselatinos ezüst vintázs kópia kikiáltási ára…..
kizsgabi 2011.05.28 22:53:50
@Dühöngő bika:
Egészen szolid válogatást sikerült összehoznia a posztolónak.
Ne keress rá a gugliban Mapplethorpe képeire, mert menten megbolondulsz!
:-)
A Fox közzétett egy új képet az X-Men: First Classból. Sebastian Shaw (Kevin Bacon) és Emma Frost (January Jones) állnak Pokoltűz klubban. Itt készítették el a Cerebrot, amit Xavier prof is használt az X-Men trilógiában. Az előzetest itt tudod megnézni. ..
Nem hobbim ez nekem, de sajnos bejön az ablakon. A fahangú, plázahaknis gyerek meg van sértődve egy valódi zenekarra, mert utóbbit jelölték Az év hazai felfedezettje díjra, míg őt nem.Azt most ne firtassuk, hogy hogy a faszba' várja el egy, a magyar könnyűzenét  évek óta…..
Védelmet kell biztosítani az emberek számára Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője aláhúzta: a következő hat hónapnak a védelem időszakának kell lennie, a legfőbb kihívás a kormány számára az, hogy hogyan tud védelmet biztosítani az embereknek az áram- és…..
Subba Subba szív iWiW: Munkaruha 2011.01.28 08:19:00
Munkaruha (Kommentek) Alaposan Dokumentált LibavacsoraÜlök a Csepeli hídnálFeketepárducTestőreimmelEzerarcú Sztívn SzegálMagamról..