Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inigomontoyavagyok

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Centurion előzetes 2010.02.12 19:15:00
Neil Marshall a felemás Doomsday után egy jól kinéző római kori belezős-nyilazós-fejszével aprítós kalandfilmmel tér vissza. Gore-ban nem lesz hiány, Olga Kurylenko-t (Quantum of Solace) pedig örömmel látjuk viszont. ..
inigomontoyavagyok 2010.02.16 13:01:57
@Oidipus Prime:

"DE MINEK BELE NÉGER"

Africa provinciából jöhetett például...
A Gladiátorban is volt ;)

Basz*os-kardozós filmbe amúgy is kötelező...
Geekblog Morbus Gravis 2010.01.28 08:00:00
POSZT-APOKALIPSZIS MOST! - SOROZAT, 12.Valószínűleg sokan megdöbbennének, ha azt hallanák, hogy a hazánkban is széles körben ismert vaskos, keményfedelű képregénysorozat, A Biblia felfedezése valójában frankofón fumetto, a bigottabbak pedig meg egyenesen agyvérzést kapnának,…..
inigomontoyavagyok 2010.01.29 09:06:32
@Alal:

Zsák, bár a többiek már megválaszolták.
Egyébként nekem a A Biblia felfedezése is megvolt,karácsonyra kaptam jópár évvel ezelőtt, és akkoriban kedvenc olvasmányaim közé tartozott, a végén már szétment a borítója is,annyit olvastam, pedig elég jó minőségű, keményfedeles, remek papír stb.Na abba aztán voltak jó csatajelenetek...
inigomontoyavagyok 2010.01.29 16:01:45
@~zoli79:

"a Biblia felfedezése tele volt erőszakkal és orgiákkal. ;) "

Tehát egyből hívő lettél... ;)
A Morbus Gravis olvasásakor nagyon ismerősek voltak a képek, de nem tudtam hova tenni, de hála a postnak most már megtaláltam a kapcsolatot.És igen, a női seggek voltak a legismerősebbek :)
Subba Így néz ki egy reklamáció 2010.01.21 09:00:00
Nincs adat arról, hogy melyik szolgáltatóhoz csúszott be az alábbi reklamáló levél és az is lehet, hogy kam az egész, de valami hibátlan stílusban írták. Tegyük meg Magyarország hivatalos panaszbejelentő levélformájának!  "A 2009.11.12-én tett internet…..
inigomontoyavagyok 2010.01.22 14:25:29
Rosszindulatú Vászka :

Kb egy órája láttam meg, hogy az általam írt levél elég sok helyre felkerült.Elég sok mindent írtál, amiben igazad is lehetne, viszont úgy gondolom, nem tudsz eleget az ügyről, hogy helytálló véleményt alkothass. Majd' két hétig képtelenek voltak orvosolni egy nyilvánvaló problémát, többszöri könyörgés ellenére is. A felvételeket meghallgathatja bárki, talán egyetlen beszélgetésben hangzottak el olyan szavak, melyek zavarhatják a kibaszottul kifinomult ízlésedet. Összesen talán kilenc volt, de lehet hogy csak nyolc vagy hét.Szerintem ha kettőnél több, már mindenképpen gondok vannak.A hiba oka valóban a modem volt, amit másnap kényelmesen ki lehetett volna cserélni, megakadályozva ezzel, hogy ilyen levelet írjak. Bosszantó, ha te korrekt módon állsz hozzá, és aki az egészért felelős, elküld a halál faszára, hogy csináld meg a géped, mert az a hiba oka.Ezt a levelet nem veszi senki magára, legkevésbé nem az ügyintéző, szóval nem gondolom, hogy bárki életét megkeserítettem volna vele, főleg mivel annyit beszéltem telefonon a UPC dolgozóival, a kertésztől az informatikusig, hogy abban a hónapban gyakrabban hallottam a hangjukat, mint a családomét.
A szerelők meg jattott kaptak, kivéve az utolsót, mert akkor már nem volt pénzem, és még én szégyelltem magam, mert nem tudtam adni.Továbbá mindig igyekszem végtelenül udvarias maradni,valamint mondtam a callosnak, hogy nagydarab szerelőt küldjenek, akitől félek, tehát automatikusan érvénybe lép a hármas pont.A tiszteletet nemcsak elvárni kellene, hanem megadni is.

További kellemes napot!
inigomontoyavagyok 2010.01.22 19:56:38
@rettegett_technikus:

Köszönöm, megnéztem.

Sajna most kicsit elfoglalt vagyok, de legkésőbb vasárnap megy a válasz.
Geekblog Damnation Alley 2010.01.21 08:04:00
POSZT-APOKALIPSZIS MOST! - SOROZAT, 10.Roger Zelazny Hugo-díjas regénye a poszt-apokaliptikus sci-fi irodalom egyik nagy klasszikusa. A belőle készült filmet azonban már nem illeti meg hasonló rang. A könyv rajongói, de még maga Zelazny is utálta Jack Smight adaptációját, ami még nagy…..
Vastagbőr Élet az SZDSZ után 2010.01.21 13:01:00
Lehet rettegni, bőröndöt csomagolni.... Ha áprilisig minden így marad, meglesz a Fidesz kétharmada, derül ki a HVG részére készített januári Medián-kutatásból. + bónusz: "a bejutásért versenybe szálló kispártok közül még a legjobban álló MDF sem éri el az 5…..
inigomontoyavagyok 2010.01.21 14:27:25
@laspalmas:

Az semmit nem jelent.Alibi.