Regisztráció Blogot indítok
Adatok
old shutterhand

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tegnap nap közben észrevehettétek, hogy az Indafotó új címlapot kapott, ami akkor látható, mikor nem vagytok belépve Indapasszal.     Az új címlap szellősebb a korábbinál, a szolgáltatást kevésbé ismerők egy kattintással eljuthatnak szintén új…..
 A hétfői szörcsháttér játék friss részeredményekkel jelentkezik! Itt a múlt heti termés a kedvenc fotóitokból, amiket sokan és sokat néztetek, valamint sokszor nyomtátok a Kedvenc gombot. A bejegyzés alján találjátok szokás szerint a szavazást, ahol ezekre a képekre…..
Ahogy az előző posztban is írtam, minden nap kikerül újabb 6 kép az általatok beküldött és felcímkézett bestof2009 képek közül. Az ide kikerülő fotókat én válogatom és posztolom, de ti is szavazzatok - tegyétek a kedvenceitek közé a beküldött képek közül mindet amelyik…..
Ahogy tavaly is, idén is kíváncsiak vagyunk a legjobb fotódra - vagy legalábbis, amit így év vége felé annak gondolsz. Megmondom, miért egészítettem ki a legalábbissal kezdődő fél mondattal a kiírást. Én mindig úgy vagyok vele, hogy baromi hosszú volt ez az év és…..