Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xefim

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tölthető a Pursuit of PeaceVideó letöltés: Katt IdeHD letöltés: Hamarosan!..
Xefim 2010.12.06 21:57:34
@csongor242: nincs is ott :P
The Academy. Ez a rész nem a legjobb Clone Wars részek közé tartozik, de nem is rossz. Ez egy átlagos rész, voltak benne jó ötletek, de nem tudta megütni egy olyan rész színvonalát, amire azt mondom, hogy ez hieprszuper jó volt. Csak úgy simán jó volt.A részben ugyebár gyerekek…..
Clone Wars Blog The Academy Infók 2010.10.13 18:09:00
A következő rész a The Academy lesz.Helyszíne:MandaloreSzereplők:Ahsoka Tano, Korkie, Amis, Lagos, Soniee,Satine Kryze Hercegnő, Almec MiniszterelnökRövid leírás:Ahsoka bízzák meg a feladattal , hogy tanítson egy osztályt. A kadét az akadémián mandalore-iak. Nem sokkal azután, hogy…..
Tölthető a Corruption a 3. évad 5. részeVideó letöltés: Katt IdeHD: Katt IdeFelirat Angol: Katt IdeFellirat Magyar: Katt IdeFeliratos Videó: Katt Ide..
Xefim 2010.10.09 13:29:59
Még mindig szokatlan érzés ez, hogy hetente érkezik új clone wars rész, de persze a szokatlan egyáltalán nem jelent rosszat, és bármilyen hihetetlen már a negyedik résznél tartunk, ami Sphere of Influence (Érdekszféra, v. A befolyás hatalma) névre lett keresztelve. Az előzetes…..
Clone Wars Blog Savage Opress 2010.08.27 10:21:00
Kaptunk egy külön videót is, ami majd' egy perces, és színre lép benne a már trailerben is látható Savage Opress, Dooku új tanítványa. Kiváncsi vagyok, hogy vele vajon mi lesz, talán Ventress-sel fog szembeszállni? Vagy nem? Mindenesetre elég király karakternek tűnik, nem is…..
A cím magáért beszél. ..
Xefim 2010.08.21 23:39:49
@grievous: Hát sok újat nem látuhatunk benne, de azért hangulatos. :) Köszi
Clone Wars Blog Dooku vs. Ventress? 2010.08.18 16:45:00
Ugyebár a trailerbe hallhattuk, hogy Sidious megparancsolja Dooku-nak, hogy végezzen a szeretett orgyilkosával, Ventress-sel. Hogy miért, azt én még nem tudom, de van egy olyan verzióm, hogy talán az ő hibájából nem sikerül majd elfoglalniuk a szepiknek a Kamino-t, és esetleg ez lehet…..
Xefim 2010.08.19 17:26:16
@grievous: Szerintem meg Obivan, csak.... más ruhában? :O Nos ha valóban lecserélték a ruháját annak én személy szerint örülnék, mert nem nagyon tetszik neki sem meg anakinnak sem a nyakán az a páncél szerű nem is tudom micsoda. A többi jedinek jobb.
Bár sokan töltötték fel a youtube-ra a celebration V alkalmával bemutatott, véleményem szerint felejthetetlenül jól megcsinált trailert, a minőség az eredetiben a legjobb, én pedig nem adnék lejjebb a minőségből, ha egy ilyen profi trailerről van szó, szóval a youtube-ról nem…..
Clone Wars Blog 3. évados képek 2010.07.22 12:10:00
Igazából az sw.com-on már 1-2 napja fenn vannak ezek a képek, de csak most szereztem róluk tudomást az egyik itteni komment kapcsán. Amint az a bejegyzés elején lévő képen is látható, megjelennek majd az új klónpáncélok. A régiek fejlesztéséről már egyébként is volt szó, a…..
Xefim 2010.07.22 12:58:14
Sziasztok!Ezúttal képeket szeretnék mutatni nektek. A niktoi jedit, a szokásos triót, Shaak Tit, és két klónparancsnokot. Megfigyelhető, hogy az egyiknek olyan a páncélja, mint Rexnek, a másiknak meg Phase II-es, azaz 2. fázisú, tehát haladunk az idővel :Đ Codynak, az Ep III-ban…..
Nos, itt az ideje, hogy összegyűjtsük, mit tudunk a harmadik évadról, csak a preview alapján. Először is, a szereplők:- Ahsoka: ő valószínűleg fontos szerepet fog játszani ebben az évadban.- Anakin: nyilván ő is benne lesz, még ah a previewben nem is látjuk sokat- Obi-wan: a…..
Xefim 2010.05.27 19:38:30
@Cody1991: Ezt hol hallottad?
NeSson megtalálta a Legacy of Terror videót, köszönjük neki ;) ..
A 6.-ik részről továbbra is tartom a véleményemet. Azaz egy nagyon jól összerakott vicces-izgalmas rész tele jó szereplőkkel, ráadásul remekül bemutatja a két mester-padawan (na jó, Anakinnak nincs mester kinevezése, de akkor is van padawanja...) páros közti különbséget. Még…..
Hát ezt is megéltük... A második évad elérkezett a lezáráshoz. A bevezető 20. rész, és az alapsztoritól teljesen elkanyarodó, kissé unalmas 21. rész után kiváncsian vártam, hogy vajon a Boba-trilógia, és egyben a második évad záró része vajon milyen lesz. Mármint hogy mi…..
Míg a második évadot vörös színű logo-val eszméletlenül brutálnak állították be, addig a 3. évadot misztikusnak, ezüstös "The Clone Wars" logo-val. Ugyanis a 3.-ik évadban fontos szerepet fognak kapni Ashoka különös, valóságos álmai is. Ráadásul Yoda furcsa…..
Xefim 2010.05.05 13:22:07
A videó nagyon jó! Már alig várom. :) A kékfénykardos jedi egy nikto, szerintem Ma'kis'shaalas. (starwars.wikia.com/wiki/Ma%27kis%27shaalas)
De lehet hogy tévedek. Már nagyon várom Shaak Tit is és ha jól számolom akkor rajta kívül már csak 3 jedi hiányzik a tanácsból: Seasee Tiin, Oppo Rancisis és Even Piell. Ők is jöhetnének már. Szerintem izgi lesz. :)

Egyébként jó hogy írtad ezt a bejegyzést, a másiknál, a kommentekben már nagy volt a vita ezzel kapcsolatban. :S
Xefim 2010.05.05 13:23:07
@kriso08: Igen, szerintem is Ma'kis'shaalas. :)
Xefim 2010.05.05 21:26:03
@Captain Korbel: Én is úgy tudom hogy ősszel
Clone Wars Blog Május!!! 2010.05.01 05:05:00
Amikor ezt olvassátok, én már nem vagyok itt... Na jó, ne dramatizáljunk: Éppen nem vagyok itthon, mert osztálykiránduláson vagyok :) De ennek ellenére még ezelőtt beidőzitettem 1-2 bejegyzést, hogy addig se unatkozzatok. Szóval új hónap vette kezdetét. Tegnap - Április 30.-án- a…..
Emlékeztek még a szeparatista fegyverre a Defenders of Peace-ben? Ha igen, akkor biztos tudjátok, hogy az a fegyver kicsinált minden életformát, a droidoknak viszont semmi baja nem volt tőle. Nos a köztársaságiak több mint egy évaddal később kitaláltak egy új fegyvert, az…..
Xefim 2010.04.12 20:48:10
94%
Sokat gondolkodtam, de végül úgy döntöttem, hogy elvetem azt az ötletet, miszerint most ismét egy videórészértékelést fogok csinálni. Végiggondoltam, és rájöttem, hogy legalább ugyanannyi idő, és energia lenne összevágni, batanulni a szöveget, konvertálni, és feltölteni egy…..
Tudom, az elmúlt napokban nem voltam túl aktív itt az oldalon, bocsánat érte. A Senate Murders kapcsán volt egy kis érdekesség, még pedig az, hogy a briteknél előbb jelent meg, mint az amcsiknál. Én megmondtam: akkor fogom kirakni majd, amikor az amcsiknál is megjelent. Nem (csak)…..