Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b.d.

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magam sem hittem el, amikor megnéztem. Szóval ugye azt állítottam, hogy én majdnem mindig a Beach Boys és/vagy Brian Wilson nevét emlegetem, ehhez képest idén csupán négy azaz NÉGY posztban tettem rájuk utalást. Nyilvánvaló, hogy ez így nem mehet tovább. Úgyhogy most az elvonási…..
b.d. 2011.06.16 22:45:46
Figyi, attól tartok, hogy éppen a saját pályádon akar valaki megverni, méghozzá Svédországból próbálnak megelőzni. Persze korai még bármit is mondani, hiszen egyelőre csak egy dala van a Light Vibesnak (bár már készül a lemez is), de ez nekem sokkal jobban tetszik, mint…..
Ezt a kurva nagy égést! Nemrég tudtam meg, hogy ma 45 éves a Pet Sounds, hiszen 1966-ban május 16-án jelent meg. A hónapra emlékeztem, de teljesen kiesett a kerek évforduló, úgyhogy ennek alkalmából innen csókoltatom Brian Wilsont, és csak annyit szeretnék mondani, hogy SZERETLEK!!!…..
Sok kedvenc zenekari fotóm van, ám ha egyet kellene megneveznem, akkor ez az 1965-ös lenne az. Pedig hát első ránézésre semmi különös nincs ezen a képen; a The Byrds zenekar vár a beszállásra a reptéren, hány ilyen fotó készülhetett különböző együttesekről? 34526? Kábé.…..
b.d. 2010.11.01 19:13:28
Életem két legfontosabb lemeze egy időben, egy helyen, és gyakorlatilag egyszerre készült. 1967, London, az EMI két szomszédos stúdiója. Az egyik a Bors őrmester a Beatlestől, a másik pedig a szinte teljes egészében Syd Barrett által írt első Pink Floyd lemez, a The Piper At The…..
Vigyázat, ebben a posztban egyszerre fog elhangzani a JAZZ, az OPERA és az OKTÁV kifejezés!! Szóval szégyellje magát minden magyar zeneblogger, köztük én is! Rácuppanunk mindenféle obskúrus hülyeségre, mint például pakisztáni pop, szíriai marháskodás, kambodzsai garázsrock,…..
Bár ez nem divatblog, vagy mi, de ez a kép nemrég került fel a netre, és egyszerűen nem tudtam ellenállni neki, egyrészt azért, mert ahogy korábban már kiderült, odáig vagyok a szemüveges csajokért, de ami még ennél is fontosabb, hogy ez a tünemény az egyik kedvenc lemezemet, a…..
HANGOSAN ZOKOGOK! Kedves Brooke és Summer, ugye nem gondoljátok komolyan, hogy egyelőre csak egy dallal szúrjátok ki a szememet és a SZÍVEMET???!! Rendben van, hogy megcsináltátok ezt a showt, ami nagyon bájos meg minden, de KÖNYÖRÖGVE kérlek titeket, azonnal kezdjetek hozzá egy lemez…..
Ezzel a csodás 1962-es dallal búcsúzom az évtől meg az évtizedtől, és persze csókoltatok mindenkit. Jövőre, veletek, ugyanitt, blablabla.  ..